Beraber olamadigimiz ama bitmeyen bir iliskim var..

delight111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
3
0
26
Herkese merabalar oncelikle. 1 senedir ittir kaktir devam eden bitmek ve bitmemek arasinda kalmis bir iliskim var. 1 sene icinde sanirim 7 defa ayrildik ve baristik. her seferinde pisman olup barismak isteyen o oluyor. cok mutlu zamanlarimiz var yok diyemem fakat ben geriye donup baktigimda 1 senem hep guvensizlikle surekli bir diken ustunde modunda ya da iste kendimi yiyip bitirmekle biseyleri toparlamak yoluna koymaya calismakla gecti. erkek arkadasimdan son seferinde aldatti diye ayrildim fakat bunu ondan duymadim yakin bir kiz arkadasindan duydum. kizlada bizim aramiz kotu. sebep vermeden ayrildim artik yeter diyerek 3 ay gecti ayrilali fakat icimde bitmiyor hic bi sekilde. bende onda bitmiyorumki tekrar barismak icin yazicakmis bana oyle duyuyorum arkadaslarindan. benim anlamadigimsa madem 1 senedir kopamiyo benden madem her seferinde geri donuyo niye ben milletten aldatiyo ediyo diye duyuyorum? erkeklerin genel boyle bi hali mi var cunku ben artik bunlari yapan birine seviyo diyemiyorum

Geneli böyle değil,sevgilin gibi uçkuru gevşek ve kaybetme korkusu olmayanlar aldatıyor.

Ciddi ciddi aldattığını itiraf edeceğini mi sanıyorsun?

Ayrıl,barış,ayrıl,barış vs vs yalama olmuş ilişki.

Daimi olarak çıkar hayatından.

unutamiyorumda ama. gorunce bir heyecanlamma oluyor nerde ne yapti kimlemerak ediyorum. Biliyorum farkindayim sevmemem gerektiginin ama kalbime engel olamiyorum en ufak bi bakisinda bi hareketinde umutlaniyorum

Duygularını bir kenara koy,mantığını dinle.Bir süre mutsuz olsanda ilerde iyiki bitmiş diyeceksin

Benim de buna benzer bir iliskim vardi. Ayni dedigin gibi. Ayril baris ayril baris... yillarca surdu... son ayrililigimizda o gitti baskasiyla evlendi. Mecburen onu unutmam gerekti. Ama ilk zamanlar kizsam da, hatta numarami degistirip bana ulasmasini engellesem de, belli bir zaman sonra aklimdan kalbimden onu bir turlu engelleyemedim. Bu sekilde de yillarim gecti. Sonunda ben de baskasiyla evlendim. Esimle cok mutluydum. Esime aşık sekilde 4 yilim gecti. Bir kayinvalide krizi sonrasi esimden sogumaya basladim. Sonra aklima yine o eski sevgilim dustu. Zaten kendimi bir turlu engelleyemiyordum. Aklima zaman zaman gelip gidiyordu hep. Bir gun sanal ortamda onu buldum ve gorusmeye basladik. Tabi yuzyuze degil. Belli bir sure daha bu sekilde onunla gorustum. Salak gibi tum hayatimi da bir guzel ona anlattim. Resimler gonderdim falan... sonunda anladim ki ben esimi seviyorum. O eski sevgilimin benim aklima gelip durmasi, beynimde o iliskinin yarim kalmis oldugunu dusunup durmamdanmis. Eski sevgilimle gorusmeyi tekrar biraktim. Bu kez de o beni birakmak istemedi. Ben kactim o kovaladi misali... simdi bana santaj yapiyor. Yuvani yikacam diyor. Simdi ben ne yapayim? Salakca bir duygum yuzunden eski sevgilimi unutamiyorum falan deyip ufak tefek seyleri dert edip, guzel yuvamdan mi olacagim? Kendime cok kiziyorum.

O yuzden sende birak gitsin o sevgiliyi.

Benimde bir ilişkim vardi koptuk tamam diyordum bi hareket yapiyordu hop tekrar başa.
1 senemin 3 ayi sadece cok mutlu geçti. Diger aylar kan kustum resmen. Suan yaklasik 3 aydır ayrıyız. Ipleri tamamen kopardim. Ailemin kızdığını beni artık aramamasini soyledim bir nevi gözdağı gibi. Ise yaradi gibi. Bana sorarsan yine bitmemis gibi hissediyorum ayrılıp barısmalardan çünkü. Anlayabiliyorum yani seni ama duygularına yenik dusmessen bu kangren olmus iliskiyi bi tek sen sonlandirabilirsin bu tarz tipler sabit çünkü cani isteyince geliyor istemeyince gidiyor. Ne istediklerini bilmiyorlar çünkü.

X