- 26 Ocak 2017
- 3
- 0
- 26
- Konu Sahibi delight111
Herkese merabalar oncelikle. 1 senedir ittir kaktir devam eden bitmek ve bitmemek arasinda kalmis bir iliskim var. 1 sene icinde sanirim 7 defa ayrildik ve baristik. her seferinde pisman olup barismak isteyen o oluyor. cok mutlu zamanlarimiz var yok diyemem fakat ben geriye donup baktigimda 1 senem hep guvensizlikle surekli bir diken ustunde modunda ya da iste kendimi yiyip bitirmekle biseyleri toparlamak yoluna koymaya calismakla gecti. erkek arkadasimdan son seferinde aldatti diye ayrildim fakat bunu ondan duymadim yakin bir kiz arkadasindan duydum. kizlada bizim aramiz kotu. sebep vermeden ayrildim artik yeter diyerek 3 ay gecti ayrilali fakat icimde bitmiyor hic bi sekilde. bende onda bitmiyorumki tekrar barismak icin yazicakmis bana oyle duyuyorum arkadaslarindan. benim anlamadigimsa madem 1 senedir kopamiyo benden madem her seferinde geri donuyo niye ben milletten aldatiyo ediyo diye duyuyorum? erkeklerin genel boyle bi hali mi var cunku ben artik bunlari yapan birine seviyo diyemiyorum