Beraber harcadık biz bu yollarda

Saltanat bu işte ...

kriz zamanında evimiz arabamız

acaip gösteriş meraklısı bu adam ya.yesinler paramızı yesinler.sürsünler bakalım saltanat.sultan süleymana kaldıya bunlarada kalır şan şöhret mal mülk.müslümanlıktan dem vuran tapınakçılar peygamber efendimizin yaşadığı mütavazi hayatı keşke açıp okusalar.

Kendimizi yıpratıyoruz sonra..

Zamanında ne mi yaptı?Mesela anayasa kitabını Ecevite fırlattı,kriz çıkmasına neden olmadı mı,o yıl zorlukla geçmedi mi?
RTE ne yapsın O damı otursun Köşkte?Bu seferde kendine köşk yaptırdı oturuyor diyeceksiniz.Adam bir rahatına bakmıyor,devamlı yurt dışı temeslarda yinede yaranamıyor.

Adamın ülkeye faydasindan çok zarari oldu az harcadi diye seviniyorlar tam komedi valla... Sayın Sezer sadece sarayinda yatip kalktigi için para harcamazdi evet.

Adamın ülkeye faydasindan çok zarari oldu az harcadi diye seviniyorlar tam komedi valla... Sayın Sezer sadece sarayinda yatip kalktigi için para harcamazdi evet.
çünkü o sınırını biliyordu. cumhurbaşkanının görevleri bellidir. onun dışına çıkıp başbakanlık taslamıyıodu

Ben hiç öyle düşünmüyorum.Bütün islam ülkelerine saldırı var.Sırayı bize getirmeye çalışıyorlar ,savaşa çekmeye uğraşıyorlar,fakat Türkiye güçlü,bu gücüde RTE den alıyor.Bizim birlik olup dayanışma göstermemiz gerekirken,tepki gösteriyorsunuz.RTE nefreti öyle hal almış ki,her hareketinden,her sözünden rahatsız oluyorsunuz, şaşırmış durumdayım.Söz konusu vatansa gerisi teferruat olmalıdır bana göre.Benim için parti önemli değildir,ülkeye hizmet eden kim ,ben ona bakarım.

Ya masal okuyorsun suan bana. Parti benim için önemli değiller bilmem neler yapma gözünü seveyim kendin inanıyor musun bu söylediğine? Ben sana baska bir konuda yav he he yazmıstım da kızmıstın hatırladın mı? İnan ki tam o cevaplık yorumlar yapıyorsun. Ben Rte nefretiyle hareket ediyorsam tam tersi de neden senin için gecerli olmasın? Sen de Rte aşkından olan biteni gormuyorsun demekki. İslam ülkelerine kim saldırıyor? Bana bunu acıklar mısın önce?

çünkü o sınırını biliyordu. cumhurbaşkanının görevleri bellidir. onun dışına çıkıp başbakanlık taslamıyıodu

Öyle bir şey yok. Cumhurbaşkanı da ülke için ugrasmalidir.. cumhurbaşkanı'nin gorev ve yetkileri icinde koskten cikmamak mi var sadece? Sezer sizi fena kandirmis. Vah vah...

necdet sezer gibi bir cumhurbaşkanı bu ülkenin siyasi anlamda başına gelebilecek en doğru şeylerden biriydi en azından mevkisini bilip okullarda ki sınıf başkanlığı seçimlerine kadar müdahale yetkisi görmüyordu kendinde :KK45:

Öyle bir şey yok. Cumhurbaşkanı da ülke için ugrasmalidir.. cumhurbaşkanı'nin gorev ve yetkileri icinde koskten cikmamak mi var sadece? Sezer sizi fena kandirmis. Vah vah...
görevlerini ve yetkilerini biliyoruz. kimin bunları yok sayıp başkalarının görevlerini yaptığınıda. görev dışına çıktığını sağır sultan biliyor. yemeyelim şimdi birbirimizi:)

necdet sezer gibi bir cumhurbaşkanı bu ülkenin siyasi anlamda başına gelebilecek en doğru şeylerden biriydi en azından mevkisini bilip okullarda ki sınıf başkanlığı seçimlerine kadar müdahale yetkisi görmüyordu kendinde :KK45:
ya herkes herşeyin farkındada maksat, muhalefet olsun. kendileride biliyor gerçekleri. yersek işte

O zaten yanlıştı..
Ama miting yaptımı peki yapmadı her zaman bizlere örnek olmaya çalıştı.
Kırmızı ışıkta durdu,markette sıraya girdi mesela..

Kusura bakmayın ben ülkeye faydasina ve zararina bakarim. Ülkeyi krize soktu ama olsun kırmızı ışıkta dururdu diyemiyorum.

Onun dışında bir de eşi tesetturlu olan resepsiyona gelmesin tavrı vardi. Bunu da unutmamak lazım

X