Beraber harcadık biz bu yollarda

tanımak isteseydin o gözlerinle tarafsız bakabilseydin tanırdın. ne demek istediğimide anlardın bana gerçek ATATÜRK severlerle gel hanım abla gibi mesela sahte Atatürkçülerle değil şu yaşıma kadar bu sahtelerle uğraştım şu anda bu siteye üyeyim ve gördükçe gene uğraşıyorum.. ben insanların yazdıklarından kim sahte kim değil anlarım tatlım senin için rahat olsun... endişelenme benim için ..ders çalışmaya ara verdiysen git ders çalış dellendirme beni burda :KK67:
kim sahte kim değil?

tanımak isteseydin o gözlerinle tarafsız bakabilseydin tanırdın. ne demek istediğimide anlardın bana gerçek ATATÜRK severlerle gel hanım abla gibi mesela sahte Atatürkçülerle değil şu yaşıma kadar bu sahtelerle uğraştım şu anda bu siteye üyeyim ve gördükçe gene uğraşıyorum.. ben insanların yazdıklarından kim sahte kim değil anlarım tatlım senin için rahat olsun... endişelenme benim için ..ders çalışmaya ara verdiysen git ders çalış dellendirme beni burda :KK67:
ben onu anladım bu yazında sen anlat ben anlamadıysam ne demek istedin?

Konuyu değiştirmeye çalışanlar yüzünden şunu bir kez daha anladım ki:
Akp ya da onun içinden biri kim olursa olsun ne harcarsa ne yaparsa yapsın daima haklı bulunacak.
Kişisel yaptığı harcamalar bile hizmet kapsamında sayılacak.
Olası bir itiraz eden insanlar durumunda, itina ile olay başka kişilere kaydırılarak olayın üstü kapatılmaya çalışılacak.
Tarz bu çünkü... Akepe zihniyeti!

Neden benim adımı veriyorsun kakao,burada sahte Atatürk'çü varda bizmi görmüyoruz..

Konuyu değiştirmeye çalışanlar yüzünden şunu bir kez daha anladım ki:
Akp ya da onun içinden biri kim olursa olsun ne harcarsa ne yaparsa yapsın daima haklı bulunacak.
Kişisel yaptığı harcamalar bile hizmet kapsamında sayılacak.
Olası bir itiraz eden insanlar durumunda, itina ile olay başka kişilere kaydırılarak olayın üstü kapatılmaya çalışılacak.
Tarz bu çünkü... Akepe zihniyeti!
Aynen.. Katılıyorum.. :KK14:

su ana kadar bu baslik altinda yazilan yorumlarin bir cogunu okudum.Bir kac üye erdogan ne yaparsa yapsin, hakli oldugunu savunuyorrlar ve savunacaklar da o yüzden bu üyelerle yapilan fikir paylasimindan ziyade agiz dalasi oluyor.Yorumum cirkin olduysa simdiden özür dilerim.Fakat bu durumu niteliyecek baska bir kelime bulamadim.

Bir de arkadaslar atatürk konusunda nacizane ortaya cikan durumu kendi algilamam üzerinden aciklamak istiyorum.Özellikle akp`nin etkili oldugu son yillarda atatürk konusunda gercekten de histeriye varan bir duygu seli var.Bu durum aslinda disaridan bakilinca gercekten normal görünmüyor.Bu bir cesti atatürk ile erdogan kiyaslamasina dönüstü.Akp ile Atatürk arasindaki bu karsilastima artik sacma sapan bir yere gidiyor.

Cry biz tek profille hep kendi fikrimizi savundugumuz için Atatürk düşmani olmamiz cok doğal (!)sen yokken buralarda neler oldu bi bilsen neyse boşver cevap verme suna.
kaç yaşındasın cidden merak ediyorum sana hiç saygısızlık yapmadım seninle dalga geçmedim alay etmedim aksine seni şirin bıcır ,bıcır yaramaz bir kız çocuğu olarak gördüm ama cevap verme ŞUNA derken saygısızlığın en dibine vuruyorsun .. sana demişliğimi bulamassın Atatürk düşmanısın diye aksine arada sen gelip, gelip söylüyorsun beni tanımadığın halde.. yaa olayları kavrayamıyorsun. yada kavrıyorsunda işine gelmiyor hayır yani ban yemiyeyim diyorum ama zorla adama ban yedittiriyorsun tolin alıntılama kuzum beni... bırak yaramaz şirin bir kız çocuğu olarak kal gözümde

kaç yaşındasın cidden merak ediyorum sana hiç saygısızlık yapmadım seninle dalga geçmedim alay etmedim aksine seni şirin bıcır ,bıcır yaramaz bir kız çocuğu olarak gördüm ama cevap verme ŞUNA derken saygısızlığın en dibine vuruyorsun .. sana demişliğimi bulamassın Atatürk düşmanısın diye aksine arada sen gelip, gelip söylüyorsun beni tanımadığın halde.. yaa olayları kavrayamıyorsun. yada kavrıyorsunda işine gelmiyor hayır yani ban yemiyeyim diyorum ama zorla adama ban yedittiriyorsun tolin alıntılama kuzum beni... bırak yaramaz şirin bir kız çocuğu olarak kal gözümde
Atatürke laf eden ,put yakıştırması yapan kımsenın gozunde şirin mirin kalamam kusura bakma (.)

Atatürke laf eden ,put yakıştırması yapan kımsenın gozunde şirin mirin kalamam kusura bakma (.)
o lafları ayır tolin gözünü seveyim ayır o kelimeler nerede kulanılmış ne için demilmiş anla bari sen anla tekrar yazıyorum ve çıkıyorum mesaim bitti çünkü ben Atatürkü putlaştıranları sevmiyorum.. Atatürkü kullananları sevmiyorum tıpkı dini kullananları sevmediğim gibi (şunu artık anla ve arada gelip kavrıyamadığın konularda laf sokup gitme)Ben evladıma neyi öğretiyorum biliyormusun Cumhuriyetin nasıl ve şartlarda kurulduğunu hangi zorluklarla mücadele edildiğini Mustafa Kemal Atatürkün bir Osmanlı paşası olarak silah arkadaşlarıyla ne mücadeleler verdiğini,ve Osmanlı zamanında dini yanlış uygulamalardan dolayı kadınlara yapılan ve verilmemiş hakları verdiğini o tarz kanunlar çıkarttığını harika bir komutan, harika bir asker olduğunu vede silah arkadaşlarını anlatıyorum tolin sen beni ne tanıyosunda ara ara gelip kavrıyamadığın olaylar konusunda laf sokuyorsun . benim derdim nasıl dini kullanıp laf ebeliği yapanlara ise diğer derdim Atatürkü kullanıp dinsizliği savunanlaradır. Dindar kesime Atayı düşman ettiler yaşından dolayı bunları yaşamamış olabilirsin görmemiş olabilirsin şükürki bitiyor bu düşünceler gerçi şimdiki chp olduğu sürece pek bitecek gibi değil ama en azından gençlerimiz bilinçleniyor.

X