- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
bende sanırmAy kusucam poşet neyin yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sanırmAy kusucam poşet neyin yok mu?
dur,dur var tabi bi koşu mutfaktan alayım geleyim öyle olsaydı ne şoklara girerdiniz hee..Ay kusucam poşet neyin yok mu?
bizim halkımız neden eleştiriye açık değil anlamıyorum,hiç bir parti mukemmel olamaz su anki yönetimdede açıklar ve hatalar var diğerlerindede vardı insanlar neden bunu kabullenemiyor acabaniye haha :)
iyide kuzum bu konuda anlaşamadığımız bir durummu vartürk kadını haklarını 1923 de alırken çoğu yabancı ülkelerdeki avrupadaki kadınlarda dahil 1970 leri bulmuş haklarını elde etmeleri,oy kullanabiliyorsak onun sayesinde
kim demiş kabullenilmiyor evet var her partide olduğu gibi varrrr.bizim halkımız neden eleştiriye açık değil anlamıyorum,hiç bir parti mukemmel olamaz su anki yönetimdede açıklar ve hatalar var diğerlerindede vardı insanlar neden bunu kabullenemiyor acaba
Bence anladin sen onuniye haha :)
mesela?iyide kuzum bu konuda anlaşamadığımız bir durummu var
evet bir bakan kadınlar kahkaha atmasın sokakta demiştide oradan aklıma geldikim demiş kabullenilmiyor evet var her partide olduğu gibi varrrr.
madem Atatürke laf geldiğinde burdakı ınsanların duramadıgını bılıyosun nıye hala Atatürke laf ediyosun nasıl bı ınsansın sen ya?sen vatana , bayrağa Ataya laf geldimi kimseyi tanımassın keleşim bilirim ...sen işte o ilk kurulan chpsin
senin gibi gençlerimiz olduğunu bilmek gurur verici,size emanet bu ülkemadem Atatürke laf geldiğinde burdakı ınsanların duramadıgını bılıyosun nıye hala Atatürke laf ediyosun nasıl bı ınsansın sen ya?
sende başka bir alemsin tolin.. niye laf ediyim ders çalışmaya biraz ara vermadem Atatürke laf geldiğinde burdakı ınsanların duramadıgını bılıyosun nıye hala Atatürke laf ediyosun nasıl bı ınsansın sen ya?
evet seni hiç tanımıyoruz nasıl bir Atatürk düşmanı oldugunu bılmıyoruz şu konuya bıle ilk Atatürkü yazan sensin bak ben sana soyleyım şuan basta bu hukumet var diye senin Atatürk hakkında yazdıkların suç teşkil etmiyor olabılır ama gün gelir devran döner o alttan alttan put olmakla suçladıgın Atatürk hakkında yazdıkların seni bi güzel tırmalar(.)sende başka bir alemsin tolin.. niye laf ediyim ders çalışmaya biraz ara ver
Evet Mevlana'nın o sözü gerçekten benim size anlattığıma çok uyuyor.Mevlananındı galiba bir söz vardı.Sen ne söylersen söyle,söylediğin ,karşındakinin anladığı kadardır diye.Ben ne amaçla söylediğimi biliyorum ,varsın siz hala beni karşılaştırma yapmakla suçlayın.
orası hiç belli olmaz. Atatürkçü düşünce derneği feci çalışıyor.her yerdeler. benden bir tio hadi..evet seni hiç tanımıyoruz nasıl bir Atatürk düşmanı oldugunu bılmıyoruz şu konuya bıle ilk Atatürkü yazan sensin bak ben sana soyleyım şuan basta bu hukumet var diye senin Atatürk hakkında yazdıkların suç teşkil etmiyor olabılır ama gün gelir devran döner o alttan alttan put olmakla suçladıgın Atatürk hakkında yazdıkların seni bi güzel tırmalar(.)
Emin olabilirsin karıştırmayacağımdan,farkettim zaten,herkes anlamak istediği gibi anlıyor.Evet Mevlana'nın o sözü gerçekten benim size anlattığıma çok uyuyor.
Anlamıyorsunuz.
Lütfen bir daha Erdoğan ile alakalı konularda Atatürk'ü karıştırmayın.
tanımak isteseydin o gözlerinle tarafsız bakabilseydin tanırdın. ne demek istediğimide anlardın bana gerçek ATATÜRK severlerle gel hanım abla gibi mesela sahte Atatürkçülerle değil şu yaşıma kadar bu sahtelerle uğraştım şu anda bu siteye üyeyim ve gördükçe gene uğraşıyorum.. ben insanların yazdıklarından kim sahte kim değil anlarım tatlım senin için rahat olsun... endişelenme benim için ..ders çalışmaya ara verdiysen git ders çalış dellendirme beni burdaevet seni hiç tanımıyoruz nasıl bir Atatürk düşmanı oldugunu bılmıyoruz şu konuya bıle ilk Atatürkü yazan sensin bak ben sana soyleyım şuan basta bu hukumet var diye senin Atatürk hakkında yazdıkların suç teşkil etmiyor olabılır ama gün gelir devran döner o alttan alttan put olmakla suçladıgın Atatürk hakkında yazdıkların seni bi güzel tırmalar(.)
kesinlikle!Evet Mevlana'nın o sözü gerçekten benim size anlattığıma çok uyuyor.
Anlamıyorsunuz.
Lütfen bir daha Erdoğan ile alakalı konularda Atatürk'ü karıştırmayın.
tolin çok mert doğru çizgisinde bir kız 2009 dan beri tanıyorum onu buradatanımak isteseydin o gözlerinle tarafsız bakabilseydin tanırdın. ne demek istediğimide anlardın bana gerçek ATATÜRK severlerle gel hanım abla gibi mesela sahte Atatürkçülerle değil şu yaşıma kadar bu sahtelerle uğraştım şu anda bu siteye üyeyim ve gördükçe gene uğraşıyorum.. ben insanların yazdıklarından kim sahte kim değil anlarım tatlım senin için rahat olsun... endişelenme benim için ..ders çalışmaya ara verdiysen git ders çalış dellendirme beni burda