Canım çarşamba günü gidilebiliyormuş, çalıştığım için izin filan ayarlamam lazım. Bilemedim ki,sen çalışıyormusun?nasıl yapalım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çarşamba günü gidilebiliyormuş, çalıştığım için izin filan ayarlamam lazım. Bilemedim ki,sen çalışıyormusun?nasıl yapalım o zaman
Canım çarşamba günü gidilebiliyormuş, çalıştığım için izin filan ayarlamam lazım. Bilemedim ki,sen çalışıyormusun?
Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?
Burada daha çok kitle var, en azından 10 dk taşınmasın noluuur
Ben şimdi Kartaldaki bir yuvayla konuştum, o da tüm gün okulda oldukları için saat 15:00ten sonra Çarşamba günleri kabul edebiliyoruz dedi. Güven oluştuktan sonra düzeli gitmek istersek "gönüllü" olarak kayıt oluşturulup bazı evraklar isteniyormuş.O zaman haftasonları da gidilebiliyormuş.
Okurken gözlerim doldu, ne zordur Allahım korusun ordaki çocukların hepsini. Bahtları güzel olsun inşallah. Ben bir çarşamba günü izin alıp gitmeye çalışacağım,mutlaka bu sayfayı güncelleyeceğim.Haftasonu olsaydı bu hafta bile giderdim ama günü düşünemedim. Giderken neler götürmeliyiz sizce? Ev yapımı şeyler,meyve filan var aklımda. Oyuncaklar da olabilir. Başka tavsiyeniz var mı?mükemmel bir düşünce tebrik ediyorum ama yetiştirme yurdunda büyümüş biri olarak size bir nacizane tavsiyem olacak, lütfen oraya maddi bağış, kıyafet yada yiyecek şeklinde birşeyler götürecekseniz bunları kendi elleriniz ile dağıtın. çünkü biz çok görürdük güzel kıyafetler kitaplar yemekler gelirdi, hepsini yönetim paylaşırdı beğenmediklerini arşive kaldırırdı.. bizler kendi harçlıklarımızı aldığımızda mutfakta kurabiye yapar 0-6 yaş arasına götürürdük. manevi oalrak da hazırlıklı olmanı gerekli çok zor birşey çünkü. ben orada kalan biri olduğum halde aşırı yıpranırdım. birde herkese vakit ayırın çünkü orada bazen sakat çocuklar oluyor herkes güzel çocuklara gidiyordu onlar kenarda aşırı üzülüyordu, ben her gittiğimde özellikle onlara giderdim. şimdi o yıllarım geldi aklıma bende gelmek isterim sizinle ama avrupa yakasında oturuyorum siz yinede günü ayarlarsanız bana da haber verirseniz çok sevinirim..
Canım son yazdıklarımı okuyabildin mi? Çalışıyor musun,çarşamba gelebilme ihtimalin nedir? İzin almaya çalışacağım ben önümüzdeki haftalar içinben gelebılırım anadolu yakasına yakınım
tatlım carsamba gelebıolme ıhtımalım hıc yok calıstgım içinCanım son yazdıklarımı okuyabildin mi? Çalışıyor musun,çarşamba gelebilme ihtimalin nedir? İzin almaya çalışacağım ben önümüzdeki haftalar için
Hep bu yüzden erteledim ben de.Ama biz ne durumda olursak olalım onların içinde bulunduğu durum değişemeyecek,en azından onları mutlu etmiş oluruz. Ertelemeyecem ben artıkaslında en büyük eksiğimiz çok gitmek istiyorum ama aşırı hassasım çok ağlak biriyim,piskolojımden korkuyorum gidemıyorum,ama çok vebal altındayız,yapmıyoruz,
Okurken gözlerim doldu, ne zordur Allahım korusun ordaki çocukların hepsini. Bahtları güzel olsun inşallah. Ben bir çarşamba günü izin alıp gitmeye çalışacağım,mutlaka bu sayfayı güncelleyeceğim.Haftasonu olsaydı bu hafta bile giderdim ama günü düşünemedim. Giderken neler götürmeliyiz sizce? Ev yapımı şeyler,meyve filan var aklımda. Oyuncaklar da olabilir. Başka tavsiyeniz var mı?
Sağlık olsun o halde cnmtatlım carsamba gelebıolme ıhtımalım hıc yok calıstgım için
18 yaşından sonra sokağa atmak mı İnanamıyorum bu nasıl bir vicdan.şöyle söyleyeyim pazar günü gidin bence çünkü o zaman görüş günü yani biz öyle diyorduk :) ozaman kapılar açık oluyor dilediğinizce görebiliyorsunuz, bence yiyecek götürün sadece oyuncak kıyafet aşırı kavga konusu olur bahçede parkta piknik gibi bişey yapmış olursunuz gitmeden bi sayı alırsınız ona göre hazırlarsanız süper olur, ben hep gitmek istedim ama açıkçası cesaret edemedim çok çektim ben oradan beni 18 yaşıma geldim diye yaka paça sokağa atmaları aklımdan gidemiyor yapamıyorum, ama yakacık veya üsküdar çocuk yuvası falan var o taraflara giderseniz ayarlamaya çalışır gelirim inşallah bende..
Bir de benim konuştuğum yer haftasonları görüş kabul etmiyormuş,çarşamba 15:00 dedişöyle söyleyeyim pazar günü gidin bence çünkü o zaman görüş günü yani biz öyle diyorduk :) ozaman kapılar açık oluyor dilediğinizce görebiliyorsunuz, bence yiyecek götürün sadece oyuncak kıyafet aşırı kavga konusu olur bahçede parkta piknik gibi bişey yapmış olursunuz gitmeden bi sayı alırsınız ona göre hazırlarsanız süper olur, ben hep gitmek istedim ama açıkçası cesaret edemedim çok çektim ben oradan beni 18 yaşıma geldim diye yaka paça sokağa atmaları aklımdan gidemiyor yapamıyorum, ama yakacık veya üsküdar çocuk yuvası falan var o taraflara giderseniz ayarlamaya çalışır gelirim inşallah bende..
18 yaşından sonra sokağa atmak mı İnanamıyorum bu nasıl bir vicdan.
Benim işyerim Üsküdara çok yakın,işten izin alıp çıkacağım için ben de orayı düşündüm.Mutlaka haber vereceğim canım
Bir de benim konuştuğum yer haftasonları görüş kabul etmiyormuş,çarşamba 15:00 dedi
öle ama onların yanında ağlarım ben,hiç utanmıyom sokakta bile ağlaım bişey olsa,sokakta kocaman gözlüklerim saklar gözyaşlarımı,ama içerde görürler,kırkda bir hastaneye giderim bir hafat bozuk gezerim,ama yetımlerımız soframızda olmalı,Hep bu yüzden erteledim ben de.Ama biz ne durumda olursak olalım onların içinde bulunduğu durum değişemeyecek,en azından onları mutlu etmiş oluruz. Ertelemeyecem ben artık
Bir yönden saçma,eminimki gitmek isteyen ama haftasonu olmaması sebebiyle vazgeçen çok kişi vardır. Bir yönden de haklılar,bizi tanımıyormıyorlar sonuçta. Haftasonu yuvada çok fazla yetkili kalmıyor,gelenlere güvenemeyiz dedi kadınaaaa gerçekten mi? hafta içi çok saçma ama çocuklar okulda sonra etütleri var dersleri var nasıl olacak ki o :S
Bir yönden saçma,eminimki gitmek isteyen ama haftasonu olmaması sebebiyle vazgeçen çok kişi vardır. Bir yönden de haklılar,bizi tanımıyormıyorlar sonuçta. Haftasonu yuvada çok fazla yetkili kalmıyor,gelenlere güvenemeyiz dedi kadın