Merhaba arkadaşlar ; a.s.
Buradaki bütün iş ve kariyer sayfalarını gezdim.Birçok kişi evden para kazanmak istiyor.Buna ben de dahilim.Bugüne kadar birçok şey denedim ; internete yazı yazmak gibi onuda 15 dolarda kaldım 20 dolar olmadı bi türlü hesabıma geçmedi uctu gitti para
,el işi yaparak site üzerinden pazarlamak gibi onda da çok az miktarda da olsa bişeyler kazandım fakat o kadar uğraş veriyorum günlerce örüyorm çok ucuz fiyata gidyor kazancım 1-2 lira e ben bunu dakikada örmüyorum ki bazen 1 gün bazen haftalarca sürüyor, reklam tıklayarak kazanmaya gelirse onda hele bir kurus kazanmadım.Avon gibi işlere girmek istedim çok çevrem yok satamam diye hiç üye olmadım zaten adım başı avon temsilcisi artık. Dışarda çalışacak kadar vaktim de yok sürekli okuldayım.Kocaeli de öğrenciyim ve çok zor geçiniyorum bu bölümde anneme iş diye bir topiğim var belki görmüşssünüzdür.Günlerdir kafa patlatıyorum ne yapsam da para kazansam diye. bilmiyorumkismile Berbaber bişeyler düşünsek diye bu topiği açtım.Mesela aklıma iç çamaşırı alıp (gecelik baby doll gibi) internetten pazarlamak geliyor.Çünkü birçok insan utanıyor almaktan internetten işini halletmek istiyor..Sizinde varsa düşünceleriniz bir katkı koyun çözelim bu işi beraber olumunekankayizsmile