Beraber Çözüm Bulsak

ThankfulNovember

Oğlum,canımdan canımm
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3.713
4.259
698
Merhaba arkadaşlar ; a.s.

Buradaki bütün iş ve kariyer sayfalarını gezdim.Birçok kişi evden para kazanmak istiyor.Buna ben de dahilim.Bugüne kadar birçok şey denedim ; internete yazı yazmak gibi onuda 15 dolarda kaldım 20 dolar olmadı bi türlü hesabıma geçmedi uctu gitti para ,el işi yaparak site üzerinden pazarlamak gibi onda da çok az miktarda da olsa bişeyler kazandım fakat o kadar uğraş veriyorum günlerce örüyorm çok ucuz fiyata gidyor kazancım 1-2 lira e ben bunu dakikada örmüyorum ki bazen 1 gün bazen haftalarca sürüyor, reklam tıklayarak kazanmaya gelirse onda hele bir kurus kazanmadım.Avon gibi işlere girmek istedim çok çevrem yok satamam diye hiç üye olmadım zaten adım başı avon temsilcisi artık. Dışarda çalışacak kadar vaktim de yok sürekli okuldayım.Kocaeli de öğrenciyim ve çok zor geçiniyorum bu bölümde anneme iş diye bir topiğim var belki görmüşssünüzdür.Günlerdir kafa patlatıyorum ne yapsam da para kazansam diye. bilmiyorumkismile Berbaber bişeyler düşünsek diye bu topiği açtım.Mesela aklıma iç çamaşırı alıp (gecelik baby doll gibi) internetten pazarlamak geliyor.Çünkü birçok insan utanıyor almaktan internetten işini halletmek istiyor..Sizinde varsa düşünceleriniz bir katkı koyun çözelim bu işi beraber olumunekankayizsmile

merhaba kocaelideyim özel sektörde öğretmendim aslında ama oğluma baktığım için çalışmıyorum. ben de çok düşünüyorum ne yapsam diye. çevrem falan da olmadığı ayrıca birebir satış yapmayı asla beceremediğim için aklıma birşey gelmiyo.el becerin falan var mı yapıyomusun bişeyler yemek de olabilir mesela. bence gıdayla ilgili bişeyler düşünebiliriz.

Merhaba;
El işi konusunda yazdığım gibi çok emek verdim örgü oyuncaklar filan yaptım internet üzerinden sattım fakat hem çok nadir satış yapıyordum hem de çok emek verip çok az para kazanıyordum.Gıda konusuna gelince İzmitte zaten gıda yemek sektörü çok ilerlemiş durumda bişeyler yapsak da satılacağını pek düşünmüorum aslında.Birebir satışı ben de hiç yapamam maalesef :umursamaz: Hala daha çözüm yolu bulamadım umarım birşeyler buluruz

kızlar evet yaa son birkaç gündür ben de aynı şekilde kafa patlatıyorum..6 aylık bir bebeğim olduğu için de sadece internet aracılığıyla ne yapabilirimi araştırıyorum.bugün doreden katalog aldım ama bu saate kadar 1 parça bile bişey satamadım.üstelik bugün en az 90 milyonluk satış yapmalıyım ki üyeliğim olsun...oooooooof of

Pasajda ben de birşey satamadım.Doreden''dostlar alışverişte görsün''hesabı kargoyu kendim ödeme pahasına satış yaptım;reklem olur başka isteyen olur sandım yanıldım.Kısacası tüm çabalarım sonuçsuz kaldı.Evimden çıkmadan çocuklarımı kendim büyütmek aynı zamanda da birşeyler üretip para kazanmak istiyorum.Üniversite okudum ama çalışma ortamına girmek istemiyorum.''çocuk ta yaparım kariyer de ''diyenlere saygı duyuyorum ama benim becerebileceğim bir iş değil bu...Evde yapılacak boncuk vs. işi arıyorum şu sıralar,bulduğum yerlere de ulaşım sorun malum İstanbul.Evde içli köfte yapıp satmayı düşünüyorum şimdilerde tanesi 1,5 tl dan satsam nasıl olur acaba fikriniz var mı?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…