Sivilcelerimi rahat bıraktım.
kullandığım bütün saçma sapan kremleri artık kullanmıyorum. Doktorum bana önce isoterixin yanında la rochenin temizleme jelini ve nemlendirici olarak duo sunu vermişti. 2 ay boyunca bunu kullandım. Daha sonra differin jelini ve la rochenin yine temizleme jelini ve nemlendirici olarak k sını verdi. 2 ay sonra imex ve yine aynı temizleme jeli be nemlendiricisini verdi. Evet sivilcelerim geçmişti ama bu seferde yüzümün yağ dengesi bozuldu ve T bölgem bir fener gibi parıldamaya başladı
hele yaz aylarında dışarı çıkmak istemiyordum. Üstelik izleride kalmıştı. Hiç dokunmadım bir süre sonra geçmeye başladı. Nemlendirici olarak bu sefer aynı markanın mat ını denedim. Fakat bir süre sonra etki etmemeye başladı. Artık o ürünleri kullanmıyorum. Hacı şakir sabunu doğal saf sabununu kullanıyorum akşam ve sabahları. Sabah yıkarken bir dakika kadar yüzümde bekletiyorum üstüne bephantol nemlendiriciyi kullanıyorum. Akşam ise yıne yüzümü yıkayıp lavanta çayını önce içip bir kısmını yüzüme sürüyorum ve yatıyorum. Şuanda hem parıldamalar geçti hemde büyük ölçüde sivilcelerim. İzler ise hafifde olsa duruyor ne yazık ki. Ama şuan için bu yöntemden gayet memnunum.