Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanıcı yorumlarına kanıp cildi güzelleştirdiğine inandığım proctolog adlı ilacı 2 saat önce yüzüme sürdüm.göz altlarımın halkalarını alır sanıyordum 2 saat sürmedi yüzüm biraz yandı kırış kırış etti.yüzümü hemen yıkadım.deneyen varmı bunu yoksa bu bana özel mi oldu?
ben bepanten krem kullandım cilt lekelerim için cildim çok güzelleşti lekelerim kayboldu
fakat inanılmazzz derecede yüzümde tüylenme yaptı...sakın yüzünüze kullanmayın sakın....
Bepanthol'u yeni çıkan sivilcelere sürdüğünüzde sivilceyi daha da büyütüyor deri yenileyici olduğu için,sivilce izlerinde oldukça etkili.
Bepanthol'ü maske olarak kullanıyorum.
hangisinden bahsediyorsunuz acaba ona göre ben de deniyecepim de
bepanthen kullanmıyorum tüylenme yaptığı için bir de bepanthol var yüzde de kullanılmak için üretilimiş onu kullanıyorum ben ama yeni çıkan sivilceler varsa onların üzerine sürmüyorum çünkü hücre yenileyici bir krem olduğu için sivilceleri olgunlaştırıyor, ben içine birşey katmadan sürüyorum yüzüme.
bepanthen kullanmıyorum tüylenme yaptığı için bir de bepanthol var yüzde de kullanılmak için üretilimiş onu kullanıyorum ben ama yeni çıkan sivilceler varsa onların üzerine sürmüyorum çünkü hücre yenileyici bir krem olduğu için sivilceleri olgunlaştırıyor, ben içine birşey katmadan sürüyorum yüzüme.