Kızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar
bu eski hali
bu yeni hali
kızlar birçok kişi bepantenhenin sivilce ve sivilce lekelerine iyi geldiğini söylüyor ama bepantenhenin bir çok şekli var merhem olanını değil krem olanını alacağız tamam ama krem olanlarında çeşitleri var plus olan mavi çigili olan sarı çizgili olan hangisi tam olarak iyi geliyo ve bi de cildim karma en az yağlı olanı hangisi bu kremlerin?
Evet arkadaşlar tekrar merhaba
dün mesai bitmeden siparişlerim masamdaydı.Eve girer girmez kutuya sarıldım.Ürünleri açınca bir daha mutlu oldum.Sipariş ettiğim ürünlerin yanında 5 tane de hediye ürün koymuşlar hem şaşırdım hem mutlu oldum.Yani benim krem bedavaya gelmiş olduVeee gelelim kreme elinizde varsa gerek yok ama benim yoktu o yüzden yüz temizleme sütü ve toniğinide ersağdan aldım.Önce kokladım..."Benim koku takıntım vardır da :)" Neyse ürünlerin hepsi harika kokuyorlar.Sonra tabi sertifika ve izinlerini okudum firmanın çünkü ben pek makyaz yapmam kimyasal olduklarını düşündüğüm için.Sonra klinik test sonuçlarına baktım ürünlerinde fosfat kullanmadıklarını söylemişlerdi gerçektende fosfat yokmuş.(Ne bu fosfat takıntısı derseniz. fosfat doğayı kirleten ve doğada çözülmeyen bir kimyasal o yüzden fosfatsız bir dünya istiyorum :) ) Ben birçok alerjisi olan toza polene ve tabi kimyasallara alerjisi olan biriyim tüm aklıma takılan negatif şeylerden emin olduktan sonra önce temizleme sütünü sonra toniği kullandım,en sonra da renk açıcı kremi kullandım.İlk kullanım günüm belki psikolojiktir ama rengin açıldığını hissettim.Cildim yumuşacık.Eşim kokusunu beğendi.Ve yüzümdeki lekelerin ve çillerin resmini çektim bir ay sonra kıarşılaştıracağım.Bu alanada her gün yazmaya çalışacağım.Bu arada başta dedimya 5 ürün hediye göndermişler.Bunlardan biri de bulaşık sıvısı idi.Tez canlılığımdan Hemen bulaşık deterjanımın yerine onu kullandım aynı şekilde kullanılıyor.Ürünün faydalarında ellerdeki egzamaya kabuk atmaya iyi geldiği ve bulaşıktan sonra el kremi kullanmaya gerek kalmadığı yazıyordu.Ne mi oldu akşamki bulaşıktan beri ellerim hala yumuşacık :) ve ben dedim ya alerjim var diye ilk defa bulaşık yıkarken hapşırmadım.Bakalım inşallah böyle gider.Ve de hatırlatma google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :.............Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?