Saç Bakım Ürünleri Bephanten, Bemiks, Evigen Hakkında

ayla92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
74
1
36
İstanbul
Merhabalar, aslında az sonra okuyacaklarınızı yorum olarak ilgili bir konuya yazdım ama içim rahat etmedi hemen cevap almam gerektiği için. Her neyse konuya gireyim. Ben 40 ml tatlı badem yağına bephanten, bemiks ve evigenden ikişer ampul kırdım bir de göz kararı biraz zeytinyağı ekledim fısfıslı bir şişeye koydum. Üç günde bir uygulayacağım iki hafta boyunca, sonrasında haftada bire düşüreceğim. İlk defa az önce uyguladım. Üç-dört saat kadar kafamda bekletmeyi düşünüyorum.tarifi bu şekilde yapıp bir kenara koymamda bir sakınca ya da yanlışlık yok umarım? Ve sonuçlarını en erken ne kadar sürede almaya başlarım aşağı yukarı? Eskiden çok gür saçlarım var, toplayınca bir bilek kalınlığında oluyordu resmen. Şimdi o kadar azaldı ki... Normal çoklukta ama gür değil.

Ne dersiniz ölçülerde bir yanlışlık var mıdır sizce? Ampuller az mı olmuş, daha fazla eklemem gerekir mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

ben şampuanıma kırmıştım bi ara haftalarca kullandım hiç bir sorun olmadı. 1 ayda etkisini görürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…