Saç Kesim Şekilleri beox brezilya fönü yaptıran var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mukumukumuk

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
246
31
318
İstanbul
Arkadaşlar fırsatlarda brezilya fönü indirime girdi. uzun zamandır istiyordum. beox en doğal olanıymış. yaptıran var mı? görüşleriniz benim için çok önemli... teşekkürler...

cnm 3 çeşidi var. saç tipine göre uygulama yapmalılar. hepsi aynı düzlüğü sağlamıyor, kimisi çok bakım yapıp az düzleştiriyor kimisi daha fazla düzlük sağlayor fakat bakım özelliği pek yok. ama buna kuaförün karar vermeli saç tipi, yıpranmışlığı çok önemli. ben yaptırdım 2,5 ay önce. düzlüğü pek kalıcı olmadı ama keçe gibi saçlarımı yumuşatıp parlattı. koku yok, duman yok. gayet başarılı bir ürün ben tavsiye ederim uğurkan ii bir kuafördür ayrıca. bende fırsat satın alıp beşiktaşta oğuz yanala yaptırmıştım. yalnız tek seferde tutmadı 2.kez yaptırdım bir hafta sonra. şuanda düzlüğü %60 oranında bozulmuş durumda ama hala yumuşak ve parlak. çok kısa bir sürede kendim fön çekebiliyorum.

emirgül çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. dün cevap bekledim bekledim, sonra forumlarda çok dolaştım en sonunda dayanamadım aldım fırsatı. yarın arayıp randevu alacağım. uğurkan iyi olduğunu duymuştum bende evet. bu kadar uygun olmasının nedeni de beox un reklam yapmak istemesiymiş. beox destekliyormuş.. saçlarımın bakıma ihtiyacı var. tam düzleşmezse de bakım olmuş olur.

Bakim olarak kesinlikle cok memnun kalacaksin cnm gule gule kullan simdiden saclarini. Sonrasinda sampuan olarak nude kullan hem hesapli hem cok ii bir urun

bugün aradım. randevu aldım. yarın için. uygulamamı yarın yaptırıcam. çok şaşırdım ben daha sonraya verirler randevuyu diye düşünmüştüm hemen alıyorlar... gelişmeleri yazacağim...

Konuyu takip eden yok ama ben yine de yazayım belki bir ihtiyacı olan olur... ben kıvırcığım ama zenci kıvırcığı değil. şekle girmeyen biçimsiz bir kıvırcık... bugün gittim. kakaolu olanından uyguladılar. uğurkanın çalışanları oldukça iyiydi. işlem yaklaşık 2 saat sürdü. gözlerim ilk sürülürken bir dakika yaşardı. rahatsız etmedi. onun dışında şuan saçlarım dümdüz... dümdüz... ama öyle daha önce okuduklarım gibi kafama yapışık yağlı bir görünümü yok. dümdüz gözüküyor yalnızca. yarın ve sonraki gün tekrar gitmem gerekliymiş. kntrol için... şimdilik bu kadar yıkadıktan sonra tekrar yazarım...

slm cnm noldu senin saçlar bidaha yazmamışsın merak ettim bende düşünüyorumda....

lazer epilasyondan sonraki en büyük icat diyorum başkada birşey demiyorum! Yıkadıktan sonra dümdüz olmuyor tabiki... ama fırça ve fön ile çok baist bir şekilde kurutma ile fönlü gibi oluyor. kendi halinde kurutmaya bırakınca hafif dalgalı olıuyor. hayallerimdeki saç... ve saçım hiç bu kadar yumuşak olmamıştı... ben çok memnunum. tavsiye ederim...

saçlarım küt ve kuaförüm 500 tl ye yaparız dedii.. valla bana açıkcası çok pahalı geldii.. bide dediki kuruturken fıröayla fönler gibi kurutcan eee zaten öle yapınca benim saçlarım zaten güzel oluyo.. 500 tl veremem valla... bide benim kısa saçıma 500 istedi acaba uzun olsa ndkr isterdi..

tabi tabi. dümdüz, fönlü gibi olsun istiyorsanız fırça yardımı ile kurutmalısınız. yoksa dalgalanma ve kabarma olabiliyor. ama zaten kolay şekil alan bir saçınız varsa çokda gerekli değil diye düşünüyorum. Benim saçım çok zor bir saştı. şimdi çok rahat ediyorum.

fiyat konusuna gelince, çok fazla fiyat vermişler. daha önce yazdığım ve fprumda da olan çok daha uygun kuaförler var. birde fırsatlarda sürekli indirime giriyor. orayı takip edebilirsiniz.

brezilya fönü yaptırdıktan sonra hangi şampuanı kullandınız.. ben normal şampuan kullandım. 2 hafta oldu yaptıralı.. saçlarım çabuk şekil alıyordu.. sanki gittikçe eski haline dünüyor gibi acaba brezilya fönü yaptırdıktan sonra önerilen şampuanı ve kremi kullanmadığım için mi oldu..

canım normal şampuan kullandığın için bozulmuştur. Ve muhtemelen 1-2 yıkama daha yaparsan eski haline tamamen dönmüş olucak. Kendi özel şampuanını kullanman lazım

teyzemde geçen ay yaptırdı her kuralına uydu akabinde 3 gün üst üste föne devam ediliyo. fakat 1 hafta sonra fönden eser kalmadıı

teyzemde geçen ay yaptırdı her kuralına uydu akabinde 3 gün üst üste föne devam ediliyo. fakat 1 hafta sonra fönden eser kalmadıı

belki kullanılan malzeme ve saç yapısıyla alakalı olabilir. Benim saçlarım normal fönü bile tutmayan bi kıvırcıktı. Yaptırdım. Nude diye bi şampuan çeşiti var ondan kullanıyorum hatta normal ipeğin yada hobbynin saç kremini kullanıyorum. Üstüne boya yaptım. Kaç kere denize gittim. Eğer banyodan sonra kurutup tararsam düz eğer ıslak bırakırsam su dalgası oluyo oda tarayınca yine düzeliyo. Belki yapan kişi yada malzeme ile alakalı olabilir. 2 aydan fazla oldu yaptıralı ayrıca günde 5 kere abdest alıyorum ve saçım sürekli ıslanıyo ben memmunum.

Merhabalar,

Tatilde olduğum için cevaplayamadım sizleri.

Hala aynı fikirdeyim. Hiç değişmedi. Lazer epilasyondan sonraki en büyük icat diyorum. hayatım boyunca sırf şu saçlarımın eziyeti yüzünden doğru düzgün tatil yapamadım. Ama bu tatil o kadar rahat ettim ki... hatta yıkayıp kurutmadan yattım. ertesi gün çok güzel su dalgalarım vardı. eğer fön makinesi ve fırça ile 5 dakika zaman ayırabilirseniz hemen şekle giriyor.

Kullanırken hep kendi şampuanlarını ve kremlerini kullanıyorum. İsmi nude şampuanın. Kuaförün sattığı şampuanıda almıştım. Ama sakın siz almayın. Çok kötü bir şampuan. Gratis yada Watson'dan bulabilirsiniz.

Tabi ki ilk yaptırdığım gün gibi dümdüz değil. Ama şuan çok daha güzel ve doğal. :)))) Tavsiye ederiiimmm... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…