- Konu Sahibi mukumukumuk
-
cnm 3 çeşidi var. saç tipine göre uygulama yapmalılar. hepsi aynı düzlüğü sağlamıyor, kimisi çok bakım yapıp az düzleştiriyor kimisi daha fazla düzlük sağlayor fakat bakım özelliği pek yok. ama buna kuaförün karar vermeli saç tipi, yıpranmışlığı çok önemli. ben yaptırdım 2,5 ay önce. düzlüğü pek kalıcı olmadı ama keçe gibi saçlarımı yumuşatıp parlattı. koku yok, duman yok. gayet başarılı bir ürün ben tavsiye ederimuğurkan ii bir kuafördür ayrıca. bende fırsat satın alıp beşiktaşta oğuz yanala yaptırmıştım. yalnız tek seferde tutmadı 2.kez yaptırdım bir hafta sonra. şuanda düzlüğü %60 oranında bozulmuş durumda ama hala yumuşak ve parlak. çok kısa bir sürede kendim fön çekebiliyorum.
slm cnm noldu senin saçlar bidaha yazmamışsın merak ettim bende düşünüyorumda....
canım ne kadara yaptılar?
Acaba röfleli saça uygulanabiliyor mu? Yanar diye endişeleniyorum.
saçlarım küt ve kuaförüm 500 tl ye yaparız dedii.. valla bana açıkcası çok pahalı geldii.. bide dediki kuruturken fıröayla fönler gibi kurutcan eee zaten öle yapınca benim saçlarım zaten güzel oluyo.. 500 tl veremem valla... bide benim kısa saçıma 500 istedi acaba uzun olsa ndkr isterdi..
brezilya fönü yaptırdıktan sonra hangi şampuanı kullandınız.. ben normal şampuan kullandım. 2 hafta oldu yaptıralı.. saçlarım çabuk şekil alıyordu.. sanki gittikçe eski haline dünüyor gibi acaba brezilya fönü yaptırdıktan sonra önerilen şampuanı ve kremi kullanmadığım için mi oldu..
teyzemde geçen ay yaptırdı her kuralına uydu akabinde 3 gün üst üste föne devam ediliyo. fakat 1 hafta sonra fönden eser kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?