• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzine Zam

Bende araba almiyorum. Gereksiz buluyorum artik. Devletin cebimizden aldigi paralara üzülüyorum. Benzini mazotu ayri dert. Kötü yol arizali yol arizali sürüculer yüzunden kaza yapilir araba zarar gırür ayri dert. Her yil vergisi trafik cezasi park problemi kundaklanma çalinma riski ayri dert.

Bizde bu sene araba almayı düşünüyorduk ki vazgeçtik..Biraz daha arabasız hayat sürebiliriz bence..
Vergisi kaskosu sigortası bakımı benzini derken bir ailede bir kişilk para yiyor bence..
Senelerdir idare ettik..Evimiz merkezi yerde..Ayağımızn altında otobüs , marmaray, minibüs, metro , tramvay var..
En kötü taksi tutup gidebiliyoruz..
Şimdilik bence araba lüks geliyor bana..Hele ki bu son vergi zamlarından sonra iyice soğudum..Benzin desen sürekli zam zam..

Bizde bu sene araba almayı düşünüyorduk ki vazgeçtik..Biraz daha arabasız hayat sürebiliriz bence..
Vergisi kaskosu sigortası bakımı benzini derken bir ailede bir kişilk para yiyor bence..
Senelerdir idare ettik..Evimiz merkezi yerde..Ayağımızn altında otobüs , marmaray, minibüs, metro , tramvay var..
En kötü taksi tutup gidebiliyoruz..
Şimdilik bence araba lüks geliyor bana..Hele ki bu son vergi zamlarından sonra iyice soğudum..Benzin desen sürekli zam zam..

almayın gerçekten masraf kapısı
biz 6 ay önce bir de kredi ile aldık
onun kredisi, yakıtı, sigortası, bakımı derken her ay cebimizden 1500 tl den fazla çıkıyor.

biz indirimden ordan burdan tasarruf edelim valla araba çatır çatır yiyor. hiç harcamasak bile 6ayda vergi gelir yine cebimizden gider.her turlu masrafını geıyorum hep gezesim dışarda olasım geliıyor. bu da extra masraf demek

Back