• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzeştirdiğin Nickler...

Sanayiden at beni dl:KK70:

Bana siir yazmayi unutma yarin. Bak senin yuzunden hala acim. :confused:
Sana şimdiden şiir yazdım akrostis yazdım hemde :KK53: bekle sen şiirimi bak çok hoş oldu ya:KK53: yarın görüşürüz şiirimle bak o kadar sana yazdım şiiri 1. Olamazsan sen bilirisn şiirimi duyacaksın belki:KK70:

Sana şimdiden şiir yazdım akrostis yazdım hemde :KK53: bekle sen şiirimi bak çok hoş oldu ya:KK53: yarın görüşürüz şiirimle bak o kadar sana yazdım şiiri 1. Olamazsan sen bilirisn şiirimi duyacaksın belki:KK70:

Hosuma gitmezse kilo alman icin elinden geleni yaparim bak. :KK69:Cikolata yollarim sana. Dayanamazsin Ingiliz cikolatasina. :KK70: Bir gozden gecir yine en iyisi. :KK45:

Hosuma gitmezse kilo alman icin elinden geleni yaparim bak. :KK69:Cikolata yollarim sana. Dayanamazsin Ingiliz cikolatasina. :KK70: Bir gozden gecir yine en iyisi. :KK45:
Bak bana ingiliz çikolatası falan diyor ya başlığı sabote ettik bunun yeri burasi değil lucky siirimi yazdım bekliyorum canı gönülden :-) valla 3 Sn sürdü sana şiir yazmak düşün artik:KK70:

Back