Benzer belirtileri yaşayan var mı?

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.553
44.682
798
Selam arkadaşlar şubat ayı içinde yumurtlama dönemim den sonra yaşadığım belirtileri not aldım. Ovülasyon tarihinden 3 gün sonra gece Uykusuzluk ve aşırı sıcak basması yaşadım daha sonraki günlerde gece yatağa yattığım zaman kasıklarım da ince sızılar şeklinde sancılar hissettim ama çok şiddetli değildi ve yaklaşık 5 gündür göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve ağrı yapıyor en son ise dün gece ilk defa yediğim bişeyi çıkardım midem çok kötü oldu reglime şuan 4 gün kaldı (bat 8 mart) haftasonu (01.03.2020)meraktan idrar testi yaptım ama negatif çıktı çok erken olduğu için sonucun negatif olması normal. Benzer belirtileri yaşayıp pozitif gören var mı ve idrar testini sabah ilk idrar ile mi yapmalıyım sizce teşekkürler şimdiden

Aynı belirtilerle adetin gecikmesinin 3. Günü test yaptım pozitif çıktı.. Ama öncesinde hiç yapmadm test çünkü adet belirtileriyle aynı oldukları için adetim yaklaştı diye düşünmüştüm.. erken gebelik testi var ondan bakın isterseniz.. Ya da hastaneye gidip beta testi yaptırın çünkü hamilelik ilk kanda sonra idrarda belli oluyor canım.. İnşaALLAH hamilesindir

Çok teşekkür ederim cevap için ben de kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama belirgin belirtileri de yaşayınca insan ister istemez acaba diyorpazar günü regl olmazsam önümüzdeki hafta kan vermeyi düşünüyorum

İnşaALLAH olmazsın ve hamilesindir canım

Benimde vardı öyle belirtilerim tek tek her gün ne belirti olduysa yazdım belki çoğu kisiye ilginç gelebilir ama 4 gün kala bile mide bulantısı vardı kimyasal gebelik oldu. Inşallah sizin güzel sonuçlanır

Hamile misiniz test yaptınızmı

Bende vajinal enfeksıyon var antıbıyotık kullandım bu ay acaba hamileliğe engel olurmu

Benimde vardı öyle belirtilerim tek tek her gün ne belirti olduysa yazdım belki çoğu kisiye ilginç gelebilir ama 4 gün kala bile mide bulantısı vardı kimyasal gebelik oldu. Inşallah sizin güzel sonuçlanır
Benim de kimyasal oldu canım, 10 ay oldu hala hamile kalamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…