Cilt Bakımı Ürünleri Benzamycn kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bilgisayarcxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
54
1
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır benzamycn diye bir ilaç kullanıyorum. birde azeltin diye bie antibiyotik. bundan iki yıl önce çene bölgemde sivilceler oluştu zamamn zaman geçti izleri kaldı zaman zamanda aşırı çoğaldılar. daha önceleri gittiğim doktor isotrexin diye bir ilaç vermişti tabi öncelerinde yine trientin axnilox ve kısa bir sürede benzamycn kullanmıştım sivilceler az çok kuruduydu izleriçinde doktor isotrexin vermişti bende kullandım gayet de yararını gördüm ama aradan 6 ay geçmeden benim sivilceler yine hortladı. doktor şimdide benzamycn verdi 3 ay kullanacaksın dedi antibiyotikde dahil.1,5 ay geçti sivilcelerin çoğu özellikle boyun bölgemdekiler söndü ama çenemde hala var tek tükde olsa. ama beni en çok izleri rahatsız ediyor sivilce gidiyor kırmızı kırmızı leke kalıyor. benzamycn kullanıyorum diywe her şeyide uygulayamıyorum. bir hafta oldu sirkeyle silmeye başlakdım az çok yararı oldu gibi. bana bu ilacı kullanıpta yarar yada zarar görenler cevap yazarsa çooooooooooooooook sevinirm. şimdiden tşk.yerimseniben

banada geçen yıl doktorum benzamycn kremi vermişti
ama bana inanılmaz alarji yaptı ancak 2 gün kullanabildim.zaten sürdüğüm an yüzümde yanma oluyordu kremi sildikten sonrada yüzümde kızarıklıklar olustu.2 gun sonunda iki gözüm birden balon gibi şişti zaten benim hassas bir cildim var herşeyi kullanamıyorum.doktora gittim ilacı hemen bıraktım tabiki.ama kullanıp yararını gören arkadaşlarım vardı benim ben kullanamadım o ayrı...

bende de bir alerji ypmadı büyük orandada kuruttu diyebilirim ama o sivilce izleri beni o kadar stres ediyorki acaba diyorum 3 ay sonunda ne olacak merak daettiğim için bırakamıyorum. başka ürünleride denemek istiyorum ama deneyemiyorum. en iyisi sabırlı olup beklemek sanırım. cevabın içinde tşkler dikkate alman beni mutlu etti. :)

yok bence sabırla kullanman lazım mutlaka sonuç alıcaksın eminim.ayrıca doktorun soyledıklerı dısında hıcbırsey kullanmanı tavsıye etmem.ayrıca cokta takma kafana bu sıvılce olayını ben artık oyle yapıyorum:))))))

canım banada doktor bu kremi verdi ve hiç bir etkisi olmadı aksine sadece yüzümü kuruttu ben hiç bir olumlu etkisini görmedim ve bıraktım inşallah sende işe yarar canım

arkadaslar kırmızı sivilce izleri er yada gec geciyo cilt hergün kendini yeniliyo kafaya takmayan !!!her cıkan sivilcenin izi kalsaydı su anda benim yüzüm izlerden görünmüyo olurdu heralde ayrıca bunu benim doktorumda sölemişti o kırmızılıklara hiçbişey kullanmasan bile zamanla gecer demişti öyle oluyo gercekten

seneler önce kullanmıştım çok yararını gördüm hatta gidip arkadaşıma da aldık o da yararını gördü...onda tekrarlamadı ben de vücudumunda yatkınlıgı ve stresli bi dönemimde çıkar gene arada...ama çok faydasını gördüm...

bilgisayarcı elenmeden once lıse donemınden başlayıp evlenene kadar bende sivilcelerle cok ugrastım benımkı allah vere kocaman cıban gıbı cıkıyordu ve en gorunecek yerde yuzumun neyse butun ılacları kullandım sıvılceyle ılgılı Benzamycn bu ilacıda lise donemınde vermısdı doktor bana ve no oldu benım yuzum bılıyormusun alkon yuzumu yaktı kaslarımın arası kocaman bır yanık oldu yara halınde ne cekmısdım o ılcadan hala az da olsa ıslerı var kullanma bence o ılacı ımex dıye bır ılac var cok agrı degıl ve fondoten rengınde yuzune surup dısarıda cıkabılırsın geçmıs olsun cnmmm

gülçiçek canım ben kullanalı 1,5 ay oldu açıkcası şimdilik bir kötüleşme yok
umarımda olmaz belki de senin cildin hassas ise ondan olmuştur. benimkinde alerji falan da olmadıda ben istediğim etkiyi göremedim bu akşam buğday yağı alıp hbirazda onu deneyeceğim umarım o iyi gelir

tabıı cnm benım cıldım hassas yandı resmen bana ıyı gelmedı tabıı bu bana ıyı gelmedı dıye aslında sana kullanma dememem gerekıyor ama ıste benım basıma kotu bı olay gelınce sanada oyle olcak dıye dıedım cnmmm

hayatım banada benzamiycini doktorum verdi özellikle çene altımdaki sivilcelerle başedemiyordum fakat yanında tetradog antibiyotik(ağır bi antibiyotik değil mideyi rahatsız etmiyor) ve sivex adlı renksiz bir losyon verdi.benzamiycini akşamları sürdüm sivexide gündüzleri yüzümü temizledikten sonra kullandım.üstelik renksiz olduğu için işe giderkende kullandım.Daha sonra antibiyotiği kestim ama benzamycini ve sivex i hala zaman zaman kullanıyorum.Ben çok memnun kaldım.Doktoruna danışıp rahatlıkla kullanabilirsin derim canım

fazla bır yararını görmedım ama sunu anladım kı kuvvetlı bır agrı kesıcı,iyi bir cılt temızleme sabunu ve kil maskesı cıldımın bebek gıbı olmasını sagladı ve duzenlı beslenme.....

bende Cildiyeye Gittiğimde Bana Bu Ilaci Verdiler Ama Kesinlikle Sürmedim Kokusu Ve Kivami Beni çok Rahatsiz Etti Ben Bir Tip öğrenciis Olarak Söylemek Isterim Ben Sadece Kükürtlü Sabunla Yikiyorum Ve Antibiyotik Tedavisi Görüyorum Krem Olarakta Bişey Kullanmiyorum Sadece Dişaridan Aldiğim Deep Clean Yetiyorr

benzamycin ciltte kirec gibi kaliyor cildi tahris edip kirmizi yapiyor birde sabah aksam surun diyorlar ama kirec gibi kalinca nasil disari cikilirki ben sivilcelerime imex kullanmistim simdi gectiler ama kirmizi izlerinden dogal maskelerle kurtuldum.imex hem fondoten gibi yani bazen sivilcem olmasada kullaniyorum :)

bu ilacı kullanana kadar sivilcelerimden kurtulabileceğim aklıma gelmezdi.daha bir kutu bitmeden yüzümde sivilce kalmadı.dahası eski sivilcelerimin izleri bile gitti.ben çok memnun kaldım.doktor ilaç bittiğinde gel demişti ama ben daha bitirmeden sivilce kalmadı ben de bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…