- 7 Kasım 2007
- 54
- 1
- Konu Sahibi bilgisayarcxix
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 aydır benzamycn diye bir ilaç kullanıyorum. birde azeltin diye bie antibiyotik. bundan iki yıl önce çene bölgemde sivilceler oluştu zamamn zaman geçti izleri kaldı zaman zamanda aşırı çoğaldılar. daha önceleri gittiğim doktor isotrexin diye bir ilaç vermişti tabi öncelerinde yine trientin axnilox ve kısa bir sürede benzamycn kullanmıştım sivilceler az çok kuruduydu izleriçinde doktor isotrexin vermişti bende kullandım gayet de yararını gördüm ama aradan 6 ay geçmeden benim sivilceler yine hortladı. doktor şimdide benzamycn verdi 3 ay kullanacaksın dedi antibiyotikde dahil.1,5 ay geçti sivilcelerin çoğu özellikle boyun bölgemdekiler söndü ama çenemde hala var tek tükde olsa. ama beni en çok izleri rahatsız ediyor sivilce gidiyor kırmızı kırmızı leke kalıyor. benzamycn kullanıyorum diywe her şeyide uygulayamıyorum. bir hafta oldu sirkeyle silmeye başlakdım az çok yararı oldu gibi. bana bu ilacı kullanıpta yarar yada zarar görenler cevap yazarsa çooooooooooooooook sevinirm. şimdiden tşk.yerimseniben