Sivilceli Ciltler Benzamycın kullanıyorum ve Nemlendirici, yüz Temizleme jeli olarak ne kullanmalıyım??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mugeos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
10
0
1 haftadır bu sivilce kullanmaktayım..doktor sabah akşam verdi fakat sabahları vakit bulamıyorum evden erken cıktığım için. yarım saat dursa bile iyi gelir mi acaba sivilcelerime. ayrıca kurumaya neden olduğu için nemlendirici olarak ne kullanmalıyım bilmiyorum.ayrıca temizleme jeli olarak ne kullanacağım bilmiyorum.

Bu arada ergenlikte değilim..25 yaşındayım=))sivilcelerim bir kaç ayda çoğalmaya başladı stresle alakalı olarak

mrb ben ben o ilacı kullanmıyorum imex ve isotrexin kullanıyorum temzliyeci olarak şahsen bi nemlendirici yada temzliyeci kullanmadım cildimi fazla karıştırmayım diye. imexin sabununu kullanıyorum temizlemesi için fakat oda kurutuyor ( daha önce innova wash jelini kullanıyordum ama bıraktım tekrar dönsemmi bilmiyorum kararsızım:2:

Ben o ilacı 8-9 yıl önce kullandım ve alnımda kırışıklık oluştu. Cildimi çok kuruttu ve hiçbir nemlendiricinin etkisi olmadı. Yüzüm sanki kabuk bağladı onu kullanırken. Zaten sivilcelere de bi etkisi olmadı.

kızlar bu ilaç yüzden çıkmıyor söyliyim istediğiniz kadar yıkayın. ben matilekin ürettiği acnegun toniği ile yüzümü siliyorum anca o çıkarıyor gecede acnegun gece kremi sürüyorum valla mis oluyo. gece kremi hemde cildi yeniliyor antiaging etkili hem de sivilceyi engelliyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…