suan aramiz bozuk degil aslinda uzun zamandir hic olmadigi kadar iyi bile diyebilirimdaha once buna benzer konusmalar yaptik nedense cok asabilesiyor beni hep anlayissizlikla sucluyor, yorgunmus ve ben bunu anlamiyormusum o yuzden tekrar benzer bir konusma yapmaya cekiniyirum
takıntı yapmışsın moralini bozmş bu senin alışkın bi durum değil ondan bi tuafına gidiyor biraz anlayış göster bakalım üstüne gitme o sana dönecektir mutlaka ben alışkınım cnm bak benimkidde bazen çok yoğun oluyo ama ne ypıyorum anlayış göstermeye çalışıyorum bi taraf alttan alsa daha iyi bence zamnla düzelir tatlımm dert etme biz neler atlattık sende atlatırsın bi iyi olucaksın bi kötü hayat bu işte
evet bu sefer biraz takinti yapmis olabilirim bilemiyorum :44: ama cidden uzuldum, onun kendi basina verdigi bir kararda degil bu bunuda biliyorum ama istebutun nazini bana yaptiginida biliyorum ama hep bole olmaz ki neyse belkide hassas bir donemimde oldugum icin bu kadar uzuldum
beklentiyi azalt,mutluluğu çoğalt tatlım
ahh ahh nerdekeske yapabilsem.benim mi beklentilerim cok yoksa olmasi gereken mi bu :26: dun bu yuzden kavga ettik saatlerce tartistik, ilk basta cok kotuydu ama sonra yumusadi, hem beni uzucek seyler soyledi hemde uzun zamandir olmadigi kadar yumusak ve hassasti sanirim ben iliski denen seyi anlamiyorum gercekci bir insan oldugumu sanirdim ama hayalperestim sanirim bilmiyorum dogru olan nedir :26:
gerçekçi olmak iyidir.. baktın çok üzüyor yıpratıyor seni yol verirsin.. seni yıpratmaya hakkı yok.. bardağı taşıran son damla olmasına dikkatt.. her an taşabilir o bardak, hiç umulmayan yerde hemde..
ben daha fazla sey paylasmak istiyorum, bazen onun cok ilgisiz ve duyarsiz oldugunu dusunuyorum, onu hayatimin merkezinede oturtmadim ama sevdigim kisi bazi durumlarda onceliklerinin olmasi tabiki onemli ama bazen o benim icin ole dusunmuyormus gibi geliyor sonrada tartisiyoruz guzelce anlatmaya calissamda tartiyoruz. son zamanlarda uzaklastigini dusunurken dun tartisma esnasinda beni cok sevdigini soyledi, hatta ben ona beni sallamiyorsun diye sitem ederken o arkadaslarinla beni konusuyormus, evlilik planlarini anlatiyormus, hem senden konusuyorum nasil bu sekilde anliyorsun davranislarimi diyor. kac ay oldu his sikilmadim senden hic sogumadim hala cok seviyorum dedi :26: kendimi kotu hissettim, ama tum bu olanlar benim sucum kuruntum olamaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?