• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benmi abartiyorum ? ne yapmaliyim ki

ekimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
0
0
İstanbul
bayadir burayi takip ediyorum ve ilk kez gecenlerde cesaret edip bir konu acmistim. sonra aliskanlik yapiyor sanirim :37: insan kendi basina isin icinden cikamayinca burda icini dokup tanimadigi kisilerden yorum almak istiyor :17:

bir suredir sevgilimle aramm limoni. yani uzun suren bisi yok ama belli periyotlarda illa kavga ediyoruz :23: 3 haftadirda gorusemiyoruz cesitli sebepelrden. simdide is dolayisiyla sehir disinda, cumatresi sonucekti bende hem bayadir gorusmedigimiz icin hemde bir suredir sorunlu oldugumuz icin bu haftasonu guzel bisiler yapalim diye plan yapip duruyordum. sabah aradi patronu haftasonunuda orda gecirmesini istemis. pazartesi donucek ama isin garibi pazarlari calsitiigni hic gormedim :26: bozuldum dogal olarak, ayrica bugun isi erken bitmis 1230 gibi bunada bozuldum zaten simdi neden diceksiniz. hep isleri yogun diye nerdeyse hic bisi yapmiyoruz, ne dogru duzgun gorusebilyioruz nede gorustugumuzde kaliteli zaman gecirebiliyoruz. ama ne zaman ben sehir disinda olsam ya da o sehir disinda olsa hem bos vakitleri oluyor bu sekilde :14: gecen hafta ankaraya gittim arkadasimin dugunu vardi yanimda olamadi denemedi bile tam bir hafta sonra simdi ankarada ve bos :15: muthis huzursuz oldum. sabah bir saat agladim sinirimden gerci uzulmemnin bu kadar hassas olmamin baska biyolojik sebepleride var ama :68: her zaman boyle oluyor ve bu sefer nedense cok fazla kafaya taktim ben mi cok abartiyorum :44: neden bu kadar hayal kirikligina ugradim anlamiyorum. cokmu duygusal yaklasiyorum :84:

heralde 3 haftadir gorusemediginiz ve hepsi ust uste geldigi icin biraz duygusal davranmissiniz.bence dondugunde guzelce konusun, tutumuna hareketlerine dikkat edin....gercektenmi mesgul yoksa zaman mi ayirmak istemiyor....belkide araniz suan biraz bozuk oldugundan kaynaklanabilir....
zaman zaman her iliskide ufak tartismalar yasanir....bence kendinize uzmeyin...:71:

suan aramiz bozuk degil aslinda uzun zamandir hic olmadigi kadar iyi bile diyebilirim :49: daha once buna benzer konusmalar yaptik nedense cok asabilesiyor beni hep anlayissizlikla sucluyor, yorgunmus ve ben bunu anlamiyormusum o yuzden tekrar benzer bir konusma yapmaya cekiniyirum :30:

soyle yazmissiniz:sevgilimle bir suredir aramaz limoni........
hem bayadir gorusmedigimiz icin hemde birsuredir sorunlu oldugumuz icin........
kusura bakmayin ben yanlis anlamisim......

suan aramiz bozuk degil aslinda uzun zamandir hic olmadigi kadar iyi bile diyebilirim :49: daha once buna benzer konusmalar yaptik nedense cok asabilesiyor beni hep anlayissizlikla sucluyor, yorgunmus ve ben bunu anlamiyormusum o yuzden tekrar benzer bir konusma yapmaya cekiniyirum :30:

o zaman biraz oluruna birakin ,bakalim gunler size ne getirecek......ins.guzel seyler getirir.......

takıntı yapmışsın moralini bozmş bu senin alışkın bi durum değil ondan bi tuafına gidiyor biraz anlayış göster bakalım üstüne gitme o sana dönecektir mutlaka ben alışkınım cnm bak benimkidde bazen çok yoğun oluyo ama ne ypıyorum anlayış göstermeye çalışıyorum bi taraf alttan alsa daha iyi bence zamnla düzelir tatlımm dert etme biz neler atlattık sende atlatırsın bi iyi olucaksın bi kötü hayat bu işte

takıntı yapmışsın moralini bozmş bu senin alışkın bi durum değil ondan bi tuafına gidiyor biraz anlayış göster bakalım üstüne gitme o sana dönecektir mutlaka ben alışkınım cnm bak benimkidde bazen çok yoğun oluyo ama ne ypıyorum anlayış göstermeye çalışıyorum bi taraf alttan alsa daha iyi bence zamnla düzelir tatlımm dert etme biz neler atlattık sende atlatırsın bi iyi olucaksın bi kötü hayat bu işte

evet bu sefer biraz takinti yapmis olabilirim bilemiyorum :44: ama cidden uzuldum, onun kendi basina verdigi bir kararda degil bu bunuda biliyorum ama iste :50: butun nazini bana yaptiginida biliyorum :59: ama hep bole olmaz ki :52: neyse belkide hassas bir donemimde oldugum icin bu kadar uzuldum

evet bu sefer biraz takinti yapmis olabilirim bilemiyorum :44: ama cidden uzuldum, onun kendi basina verdigi bir kararda degil bu bunuda biliyorum ama iste :50: butun nazini bana yaptiginida biliyorum :59: ama hep bole olmaz ki :52: neyse belkide hassas bir donemimde oldugum icin bu kadar uzuldum

cnm üzülme sende oda zor bi süreçten geçiyo olabilirsiniz ama bunlar gecici önemli olan birbirnizi ilişkinizi yıpratmamak altttan alıp atlatmak gerek ben de böyle sorunlar yaşadım ama hep altan aldım bu şekilde sevgilimde bnde atlattık tecrübeliyim yani zamana bırak bakalım oluruna bırak iş olacağına varsın en önemlisi zaman bunu unutma

beklentiyi azalt,mutluluğu çoğalt tatlım :49:

ahh ahh nerde :( keske yapabilsem.benim mi beklentilerim cok yoksa olmasi gereken mi bu :26: dun bu yuzden kavga ettik saatlerce tartistik, ilk basta cok kotuydu ama sonra yumusadi, hem beni uzucek seyler soyledi hemde uzun zamandir olmadigi kadar yumusak ve hassasti :53: sanirim ben iliski denen seyi anlamiyorum gercekci bir insan oldugumu sanirdim ama hayalperestim sanirim bilmiyorum dogru olan nedir :26:

ahh ahh nerde :( keske yapabilsem.benim mi beklentilerim cok yoksa olmasi gereken mi bu :26: dun bu yuzden kavga ettik saatlerce tartistik, ilk basta cok kotuydu ama sonra yumusadi, hem beni uzucek seyler soyledi hemde uzun zamandir olmadigi kadar yumusak ve hassasti :53: sanirim ben iliski denen seyi anlamiyorum gercekci bir insan oldugumu sanirdim ama hayalperestim sanirim bilmiyorum dogru olan nedir :26:

gerçekçi olmak iyidir.. baktın çok üzüyor yıpratıyor seni yol verirsin.. seni yıpratmaya hakkı yok.. bardağı taşıran son damla olmasına dikkatt.. her an taşabilir o bardak, hiç umulmayan yerde hemde..

gerçekçi olmak iyidir.. baktın çok üzüyor yıpratıyor seni yol verirsin.. seni yıpratmaya hakkı yok.. bardağı taşıran son damla olmasına dikkatt.. her an taşabilir o bardak, hiç umulmayan yerde hemde..

ben daha fazla sey paylasmak istiyorum, bazen onun cok ilgisiz ve duyarsiz oldugunu dusunuyorum, onu hayatimin merkezinede oturtmadim ama sevdigim kisi bazi durumlarda onceliklerinin olmasi tabiki onemli ama bazen o benim icin ole dusunmuyormus gibi geliyor sonrada tartisiyoruz guzelce anlatmaya calissamda tartiyoruz. son zamanlarda uzaklastigini dusunurken dun tartisma esnasinda beni cok sevdigini soyledi, hatta ben ona beni sallamiyorsun diye sitem ederken o arkadaslarinla beni konusuyormus, evlilik planlarini anlatiyormus, hem senden konusuyorum nasil bu sekilde anliyorsun davranislarimi diyor. kac ay oldu his sikilmadim senden hic sogumadim hala cok seviyorum dedi :26: kendimi kotu hissettim, ama tum bu olanlar benim sucum kuruntum olamaz ki :43:

ben daha fazla sey paylasmak istiyorum, bazen onun cok ilgisiz ve duyarsiz oldugunu dusunuyorum, onu hayatimin merkezinede oturtmadim ama sevdigim kisi bazi durumlarda onceliklerinin olmasi tabiki onemli ama bazen o benim icin ole dusunmuyormus gibi geliyor sonrada tartisiyoruz guzelce anlatmaya calissamda tartiyoruz. son zamanlarda uzaklastigini dusunurken dun tartisma esnasinda beni cok sevdigini soyledi, hatta ben ona beni sallamiyorsun diye sitem ederken o arkadaslarinla beni konusuyormus, evlilik planlarini anlatiyormus, hem senden konusuyorum nasil bu sekilde anliyorsun davranislarimi diyor. kac ay oldu his sikilmadim senden hic sogumadim hala cok seviyorum dedi :26: kendimi kotu hissettim, ama tum bu olanlar benim sucum kuruntum olamaz ki :43:

evet kuruntunuz olabilir fakat kadınların hislerine güvenirim niye böyle bir kuruntu hissedesinizki.. dediğim gibi fazla beklentili olmaktandır belkide.. bırakın her seyi akışına..

Back