benm fikrim alınması gerekmez mi ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
kızlar selam ,

nisanda evleniyorum kısmetse .. ocak 2de tarih alınınca belli olacak(yıl atladıgı için bu zaman alabiliyoruz?
gel gelelim ben nikahtan gideceğim için kına gecesinn ödemesi ortak olacak salon parası yani aileler öyle konustu..
görumcemle muhabbetım yoktur merhaba merhaba gule gule bir toplumda o kadr ..
görumcem kına gecesi için organizasyon dj falan bakmaya baslamıs bunu da kendi aile arasında abisi varken ortaya öyle ustun köru söylemiş. Nişanlm bana dedi. Bir şey demedim o an ona. Sadece hmm ii dusunmus ama keşke benmde fikrimi sorsaymıs dedim baska bir şey demedim.
Yani bana söylemesi gerekmiyor mu istiyor muyum istemıyorum muyum ne biliyim ne gibi bir konsept istiyorum muzık arsivi ne olsun fln filan.. Tamam hoş bişy dusunmus ama bunu kendi basına yapması garip geldi.
En basından düğün istiyordu kına yı duğun gibi yapmak istiyor olabilir.. (Nikah olacagı için) ama bunu benmle paylaşman gerekmez mi ?
yada daha var paylaşır mı bilemedim..
Benmde şöyle bir huyum var haberim olmadan yapılan her seyden rahatsız oluyorum. özellkle konu benmle alakalı ise..
ters anıma gelir o an kabul etmeyebilirim hbrım yoktu diyip kına gecemde olsa mesela haberim olmazsa..
emrivaki durumlrdan nefret ediyorum..
Sizce ne yapmam gerek ?

Güncellll : kızlar selammm konu çözüldü .. yani en azından nişanlmda anladı durumu..
yok gelinliği bana sormadan seçmesi yok beyaz esya begenilmiş snrasnda caydırma çabaları fln filan nişanlmla baya tartstık..1 gun fln konusmadık diyebiliriz daha doğrusu ben biraz geri çekildim hee diyeceksnz onun ne sucu var.. bana gelince ağzını açıyor yani kırmasa da lafını söyluyor ama iş kızkardesıne vs gelnce bi sessizlik bi kedilik durumu bende dayanamadım. sonra bi akşam teyzesi sormus hayırdr oğlum neyin var diye o da annesi teyzesi varken durumu anlatmıs ..
kardesımn bastan fikrini söylememesi sonradan herseye karısması yok efendm kızın gelinliğini sip. etmiş fln demiş annesine .. Annesi de kullanacak olan da o begenecek olan da bnm kızıma ne oluyosa demiş. gelnliği de kim giyecekse o secer begenr dıktırırz artık neye karar veriyorsa orkide demiş. sanırım kızıyla konusmus kv .. görumcem ve kocası takı için kendileri kredi cekeceklermiş. nişanlmda demiş tamam çekin beyaz esya kısmı için eksikler için benm olan kısmınn taksidini ben ödeyeceğim demiş size merak etmeyın . Nişanlm kredi çekemiyor yuksek limitli kredi kartlarından dolayı annesinn maası belli.. ya zaten belirli şeyler alınıyor beyaz esya iyisi olsun dedim 1 kere alınıyor uzun zman kullanılıyor.. ee malum bir tane koltuk takımı spotcular çarşısında begendm 4500 yatak odası takımı 4000 teşhir ürünleri diye böyle pahalı mı arkadaslar ? nişanşm gayet uygun dedi bi yatak odası takımı senn istediğin dısarıda 6000-7000 dedi .. ben ahsap tarzı sevıyorum daha çok..

Son düzenleyen: Moderatör:
nişanlınız buna tepki vermemiş mi ? onun için de özel bir gün..
bence siz kendi organizasyonunuzu yapın ve hemen herkesi davet edin. görümceniz hiçbirşey yapmadan daha.

Görümcenin üzerine vazife değil. Çift kendi karar verir ne istediğine. Nişanlınızla beraber bakın karar verir ayrıntılara, konsepte vs. Ne istiyorsanız fiyat alın sunun ailelere. Görümce en alakasız element şu an burda.

Nisanliniza bu düğünün ikinizin düğünü olduğunu ve bütün ayrıntılara birlikte karar vermek istediğinizi söyleyin.
ya tabiki öyle abisi için istiyor ama yıne de bna sorması paylaşması gerek..

Görümce yardımcı olmak istemiş,kötü niyetli değildir ama gereksiz bence. Yardım istemeden her işe atlayanlar benim de canımı sıkar.
Nişanlınla konuş,hoşuna gitmediğini söyle,o gerekeni yapar.

nişanlınız buna tepki vermemiş mi ? onun için de özel bir gün..
bence siz kendi organizasyonunuzu yapın ve hemen herkesi davet edin. görümceniz hiçbirşey yapmadan daha.
ya ben organizasyon isteöıyorum ki nedime kızlar varken kendi çevrenle oynayamıyorsun surekli dibindeler evin 1 kızıyım ben herkes oynasın etsin istiyorum.. hee dj olabilir sorsa ayarla derim onu da sormuyor kendi basına hareketler.. hem dugun salonn kendi muzıkleri vardır adam akıllı yer tutarım çokta hoş oluyor yani ne gerek var..

Bu huy bende de var. Sakince duruma müdahele et derim. Olay çıkmadan :))
aynen bende böyleyım yani.. ben organiasyon fln dj fln istemıyorum tamam evin 1 kızıyım ama gerek yok arkadaslarım teyzemler vs vs oynar ederiz dugun salonlarınn da kendi organiasyonları var muzıkleri var cok hoş..

Görümce yardımcı olmak istemiş,kötü niyetli değildir ama gereksiz bence. Yardım istemeden her işe atlayanlar benim de canımı sıkar.
Nişanlınla konuş,hoşuna gitmediğini söyle,o gerekeni yapar.
yok kötu nıyet yok sanmam da .. aynen doğru cumle yardım istemedm o zaman bi dur yani.. ama şimdi nişanlma böle demek tuhaf olur yardım şstemeden atlamasın kardesın her seye diyemem .. abiyim o da benm kardesım der doğal olarak.. haklısın bu durumu iza etmem lazım

ya ben organizasyon isteöıyorum ki nedime kızlar varken kendi çevrenle oynayamıyorsun surekli dibindeler evin 1 kızıyım ben herkes oynasın etsin istiyorum.. hee dj olabilir sorsa ayarla derim onu da sormuyor kendi basına hareketler.. hem dugun salonn kendi muzıkleri vardır adam akıllı yer tutarım çokta hoş oluyor yani ne gerek var..
kastım kendi istediğiniz gibi bir organizasyon hazırlamanızdı zaten :)
hayalinizdeki neyse gidip istediğiniz yerle anlaşın, o da kalakalsın öyle.

kastım kendi istediğiniz gibi bir organizasyon hazırlamanızdı zaten :)
hayalinizdeki neyse gidip istediğiniz yerle anlaşın, o da kalakalsın öyle.
anladım ne demek istediğinizi.. ama ben istemıyorum organiasyon.. böle bir şey gelirse istemediğimi söylerim direk yada kına gecesinde baktım bir şeyler oluyor haberim yok .. bunlar ne bana sormadan fikrimi almadan mı ayarladın derim kbakma derim ben işstemıyorum kendi arkadaslarmla çevremle katılıcam bunlrla çıkmak istemıyorum derim yani kalsın kendi organiasyon kızlarla oynasın ben dgun salonyla anlaştıktan snra .. o zannediyor ki ben yapayımö son dk emri vaki olacak kabul eder..

yok kötu nıyet yok sanmam da .. aynen doğru cumle yardım istemedm o zaman bi dur yani.. ama şimdi nişanlma böle demek tuhaf olur yardım şstemeden atlamasın kardesın her seye diyemem .. abiyim o da benm kardesım der doğal olarak.. haklısın bu durumu iza etmem lazım
Tuhaf olacak bir durum yok.
Kibarca rahatsız olduğunu söylersen çözülür.
Adam düşünememiştir,olabilir,bundan sonraki olaylarda kendisi devreye girer,sana kadar gelmez bu laflar.

Görümcenizle niye iletişime geçmiyorsunuz
atlamasın kardesın her seye diyemem
Bu üslupta konuşup haklıyken haksız duruma düşmeden de derdinizi anlatabilirsiniz.
Yada size açıkça şunu şunu ayarladım vs demediyse o demeden siz arayın ben kına için bunları bunları istiyorum öyle ayarliycam sizin de haberiniz olsun istedim diye söyleyip topu onun üzerine atabilirsiniz.
Gayet kendinizi net ifade edebilen birisine benziyorsunuz neden iletişime geçmek konusunda çekiniyorsunuz?
Farkındaysanız burda konular hep böyle başlıyor sevgiliyken nişanlıyken tadımız kaçmasın sorun çıkmasın diye susup sindirilip evlendikten birkaç sene sonra daha büyük görümce kaynana vb sorunlar çıkıyor.

X