Benlerimi aldırdım kızarıklık?

Moonspellx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
9
1
21
Merhaba. Ben yaklaşık 2 ay önce burnumun yanındaki beni aldırdım. Dikiş izi yok fakat kızarıklık ve deri soyulması vb. durumlar görüyorum. Bunu yaşayan var mi acaba gerçekten inanılmaz moralim bozuluyor sürekli kapatmaya çalışıyorum. :KK43: Deneyimleyen bilgi verebilir mi?

Ben yuzumde 6 tane ben aldirdim derin olanlarda hafif oyukluk var ama ben olmasindan igi büyüktü çünkü hepsi oyuk olmuyor altta ne kadar ilerleme gosterdigi ile ilgili

son durumunuz nedir bende burnumun ucunda ki benleri aldırmak istiyorum ama oyuk kalır dedi bi estetik cerrah cesaret edemiyorum şuan
Şuanda kızarıklık yok denecek kadar az çünkü madecassol isimli tamamen MUCİZE bir krem buldum. Krem hücre yenileyiciymiş. Nerdeyse yok etti ve tamamen tedavi oldu. Öğrendiğim kadarıyla da iyileşme süreci en fazla 6 ayı buluyor çünkü derinin kendini tamamen yenileme süresiymiş. Korkulacak hiçbir şey yok merak etmeyin çoook basit bir işlem ben çok korkmuştum ama bu kadar basit olduğunu bilsem çok önceden gitmiştim. Ama sana önerim; herkes cerrahların almasından yana. lazer vb yöntemlerle ben tekrarlayabiliyormuş. Cerrah kesin ve kökten çözüm.

Şuanda kızarıklık yok denecek kadar az çünkü madecassol isimli tamamen MUCİZE bir krem buldum. Krem hücre yenileyiciymiş. Nerdeyse yok etti ve tamamen tedavi oldu. Öğrendiğim kadarıyla da iyileşme süreci en fazla 6 ayı buluyor çünkü derinin kendini tamamen yenileme süresiymiş. Korkulacak hiçbir şey yok merak etmeyin çoook basit bir işlem ben çok korkmuştum ama bu kadar basit olduğunu bilsem çok önceden gitmiştim. Ama sana önerim; herkes cerrahların almasından yana. lazer vb yöntemlerle ben tekrarlayabiliyormuş. Cerrah kesin ve kökten çözüm.
benlerinixi hangi yöntemle aldırdınız memnun musunuz?

benlerinixi hangi yöntemle aldırdınız memnun musunuz?
Dediğim gibi cerrahi yöntemle aldırdım. Doktorum çok iyi bir doktordu konuştum lazer buharlaştırma vb yöntemler olduğunu fakat bu yöntemlerin kesinlikle tavsiye edilmediğini ve bu yöntemlerle alındığı takdirde benlerin%80 tekrarlanma tehlikesini söyledi. Çünkü bu buharlaştırma lazer gibi yöntemlerle benleri kökünden değil yüzeysel alıyorlarmış önemli olan benlerin köküymüş. Ben de cerrahi yöntemle aldırdım. 5 dakikalık bir şey hemencecik bitti 1 hafta sonra dikişlerim çıktı dikişler çıkınca çok kötü kızardı ama moraliniz bozulmasın birkaç hafta sonra çok azalıyor

Benim gittiğim estetik cerrahı burun ucu olduğu için çukur kalır dedi ondan çekindim. Sizin benininz burun ucunda mıydı? Son olarak doktorunuzun adını ve ücretini öğrenebilir miyim?

Benim gittiğim estetik cerrahı burun ucu olduğu için çukur kalır dedi ondan çekindim. Sizin benininz burun ucunda mıydı? Son olarak doktorunuzun adını ve ücretini öğrenebilir miyim?
Ben izmirde yaşıyorum doktorum özel hastanedeydi eğer izmirde yaşıyorsanız doktoru ve hastaneyi söyleyeceğim. Burnumun ucunda değildi burnumun hemen yanında gözümün altındaydı. Gerçekten hiç iz kalmadı doktorum iz kalabilir ama ancak çok yakından bakılırsa görülür demişti ama o bile yok.

Ben izmirde yaşıyorum doktorum özel hastanedeydi eğer izmirde yaşıyorsanız doktoru ve hastaneyi söyleyeceğim. Burnumun ucunda değildi burnumun hemen yanında gözümün altındaydı. Gerçekten hiç iz kalmadı doktorum iz kalabilir ama ancak çok yakından bakılırsa görülür demişti ama o bile yok.
Yskın zamanda İzmir'e geleceğim. Doktor bilgileriyle beraber Ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim? Birde çok teşekkürler cevaplar için...

X