Benimm çeyizlerimm :) ..bshhrm

Canım öncelikle hayırlı olsun. Herşeyin çok güzel ve ince düşünülmüş çok beğendim ama özellikle baharatlık setin çok çok hoş olmuş, ayrıca nevresimlerinden Ikea mavi beyaz olanı ben şu an bekar evimde kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir ve çok memnunum, evlenince evime de götürmeyi düşünüyorum herhangi bir renk atma çekme vs olmadı. İnşallah hepsini güzel günlerde kullanırsın.. Ben de Ağustos sonunda gelin olacağım ama bi ara gazla başladığım çeyiz serüvenime mola verdim bu aralar biraz fazla rahatım herhalde beni de sıkıştırın artık ya:)

Kızlaar çook teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı yorumlar içinn :16: Ben bu ara yoğunlaştırdım alışverişii
biraz önce evmanya ve tantitonidende bi kaç parça bişey almış bulunmaktayım :75::75::nazar: Bakalım nasıl ulaşıcaklar elime :)
Geçen gün yaptığım ikea alışverişininde resimlerini en yakın zamanda paylaşıcm Niyeyse bi coştum hakkımızda hayırlısı :1:

11042buyuk.jpg
11835buyuk.jpg
10507buyuk.jpg
877pi407.jpg
my4vsv.jpg

Canım son aldıkların çok güzel, ben de kanca evin bu kaşıklarından almak istiyorum bir denk getiremedim.
Güle güle kullan hepsini :16:

ayy canım nevresimlerini çok sevdim böyle ferahlık hissi var sanki :16:

Back
X