Benimle Zayiflamak isteyen buraya....(100-80kg civari kisiler lütfen)

tmm canim...
bitti nisanlanmiyorum........:gitme:
ama yinede zayiflicam....... hatta kendimi spora vericem unutmak icin.......
offfffff yaaaaaaaaaaaaaaa

bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar.bıktım artık, bu sefer tamam bu kiloları vericem deyip,üzerine daha da şişmanlamaktan.artık tamam.90 kiloyum ve annemden bile şişkoyum.bugün diyete başladım.inşallah hep beraber veririz bu kiloları........

zeynep topigi oku orda var .. ben top kekigi biraz suda demledim ve çayını içtim 2 bardak sabah afedersiniz sabahtan beri 8 keredir lavaboya çıktım

Mrb cnm bnde geldiiiimm.
İnşaallah hep beraber şu bize hamallık ettiren kahrolasıca yağlardan kurtuluruz.

mrb ben de 97 kiloyum beraber zayıflarız inş. bu arada diyarking'in de dediği gibi sakin ol biraz hemen nişanlanmıorum falan... Biraz sakin kafayla düşün canım ya

hosgeldin canim, sevindim cikip cikip gelin kaydirigubbakcemile3

psikolojik olarak iyi degilim, nisanlanicaktim ve bitiyor sanirim, bitti gibi birsey,,,,,
kendimi spora vericem... ve rejime... bende yarin baslicam...

YARIN HERKES KILOSUNU BOYUNU YASINI VE HEDEFINI YAZSIN

mrb ben de 97 kiloyum beraber zayıflarız inş. bu arada diyarking'in de dediği gibi sakin ol biraz hemen nişanlanmıorum falan... Biraz sakin kafayla düşün canım ya

hosgeldin cnm...

sakin kafayla düsünüyorum canim.
basna söyledigi hersey gözümün önünde... ve baktim... aylin bu süzleri unutabilirmisin dedim... HAYIR... bana güvensizlik verdi

hosgeldin cnm...

sakin kafayla düsünüyorum canim.
basna söyledigi hersey gözümün önünde... ve baktim... aylin bu süzleri unutabilirmisin dedim... HAYIR... bana güvensizlik verdi

zaten bana göre bir ilişkide yaşanabilecek en büyük sorun güvensizliktir...cnm ya inş aşarsın bu durumu ne diyim herkes için en hayırlısını versin Allah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…