• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle Zayiflamak isteyen buraya....(100-80kg civari kisiler lütfen)

cizelge yapilmiyorki sistemde birsey var

betül senin resimlerin nerde peki ekledimi

allah mutlu etsin bu arada

benide alın ben 70 küsürüm ama daha yaşım çok küçük o yüzden hepinizden daha kötü durumdayım bende 3 gün oldu başlayalı 1 lokma ekmek yemedim ben normalde çok yemek yemiyordum zaten yani saglıksız yemiyordum normal yemegimi yedim ama günde 3 litre su günde 2 şişşe soda ve 0 ekmek yedim 3 gün oldu bugün baktım 3.70 küsür vermişim çokk mutluyum ::D

benide alın ben 70 küsürüm ama daha yaşım çok küçük o yüzden hepinizden daha kötü durumdayım bende 3 gün oldu başlayalı 1 lokma ekmek yemedim ben normalde çok yemek yemiyordum zaten yani saglıksız yemiyordum normal yemegimi yedim ama günde 3 litre su günde 2 şişşe soda ve 0 ekmek yedim 3 gün oldu bugün baktım 3.70 küsür vermişim çokk mutluyum ::D

cok güzel canimm
saglikli beslenmeyi ögretirim ben sana
sadece uygulamasi yemiyor bana gördügün gibi kaydirigubbakcemile

kac kilosun simdi tam olarak?
ve yasin kac boy kac

kim katilmak istiyor?????????

aylin merhaba
bende snei merak etmiştim türkiyeden döndükten sonra epey haber alamadık senden inan ki aklımdan geçiyordun
nasılsın iyi misin
türkiye nasıl geçti
trk düğünde çektirdiğin ressimleri gördüm çok yakışmıştı sana
umarım güsel bir nişan olur senin için

aylin merhaba
bende snei merak etmiştim türkiyeden döndükten sonra epey haber alamadık senden inan ki aklımdan geçiyordun
nasılsın iyi misin
türkiye nasıl geçti
trk düğünde çektirdiğin ressimleri gördüm çok yakışmıştı sana
umarım güsel bir nişan olur senin için

merhaba canimm
sagol iyi diyelim iyi olalim...
valla insallah o nisan gününü görürüm mafoldumben biraz dertliyim...
sagol canim güzeldi degilmi elbiselerim :3:

çok güseldi canım yakışmıştıda
görürüsün tab iki neden görmiyesin biraz okudum şimi kilo almışsın sanırım
ama ben sana inanıyorum ki istersen verirsin biraz ağırdan aldığındna olmamıştır
biz montigcac diyeti yapıyoruz istersen bi oku ben 2 ay oldu sanırım devam edeli kilo çizlgemi değiştiremiyorum şu anda ama 78 oldum ben bile olduysam sende olursun
senin evinde koşu bandı var biliyorum sende azimde var bence koşu bandının üzerinde sabah 1 akşamda 1 saat geçirirsen makarna tatlı hamurişini kesersen iki ayda rahat 8 kg verirsin
7 kg fazla vermemem elbiseden dolayı sakın deme sen 10 kg ver bırak elbise bol gelsin deli kız düğün için yatırım olur onu küçük diktirirsin

ÖGLE YEMEGIM:

3 kepce sehriye corbasi (ekmeksiz yedim)

çok güseldi canım yakışmıştıda
görürüsün tab iki neden görmiyesin biraz okudum şimi kilo almışsın sanırım
ama ben sana inanıyorum ki istersen verirsin biraz ağırdan aldığındna olmamıştır
biz montigcac diyeti yapıyoruz istersen bi oku ben 2 ay oldu sanırım devam edeli kilo çizlgemi değiştiremiyorum şu anda ama 78 oldum ben bile olduysam sende olursun
senin evinde koşu bandı var biliyorum sende azimde var bence koşu bandının üzerinde sabah 1 akşamda 1 saat geçirirsen makarna tatlı hamurişini kesersen iki ayda rahat 8 kg verirsin
7 kg fazla vermemem elbiseden dolayı sakın deme sen 10 kg ver bırak elbise bol gelsin deli kız düğün için yatırım olur onu küçük diktirirsin

bakalim canim... su an cok skintim var kafam karisik.....
konumu okudunmu bilmiyorum istersen oku mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...rgusuz-kayinvalidesi-olan-varmi-ah-ahhhh.html

okudum canımcım
haklısın zor bir dönem insan neye saldıracağını bilemiyorum acısını kendinden çıkarıyor sonra yine mutsuz biz oluyoruz
sen sakinliğini koru ama zaten senin istediğin olacak duymazdan gelen seviyoruz madem bizde buna katlanıcaz kendini ruhunu darlandırma sakın
ve bu kaynana uğruna inat et az ye çok spor yap bolca uyu düşünme

okudum canımcım
haklısın zor bir dönem insan neye saldıracağını bilemiyorum acısını kendinden çıkarıyor sonra yine mutsuz biz oluyoruz
sen sakinliğini koru ama zaten senin istediğin olacak duymazdan gelen seviyoruz madem bizde buna katlanıcaz kendini ruhunu darlandırma sakın
ve bu kaynana uğruna inat et az ye çok spor yap bolca uyu düşünme

evet canimm....

bende varim aylincim... ramazanin gecmesini bekliyordum, pazartesi rejime baslicam bende
fitnessle, diyetle...
insallah basaririz ikimizde

bende varim aylincim... ramazanin gecmesini bekliyordum, pazartesi rejime baslicam bende
fitnessle, diyetle...
insallah basaririz ikimizde

hosgeldin canimm
kac kilosun yasin kac boy kac :)))
cok sevindimm

yasim 23, boyum 1.72, kiLom 90 benimde...
hedefim 70 kiLo bi sene icinde... insallah olur. ben inmistim 79a kdr :(
ich hab wegen der scheiß pille so viel zugenommen

Back