Benimle Zayiflamak isteyen buraya....(100-80kg civari kisiler lütfen)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba Kizlar.... Busefer olacak! Busefer olacak! diyenler........
Bu cümleyi cok iyi hatirliyorsunuzdur..... ama sonuc yine SIFIR diyenler.......

HEPINIZI BEKLIYORUM.....

ben artik biktim, kendimi tutamiyorum, nebicim ahlak nebicim huydur bu ya....
birtürlü 87 nin asagsini göremedim... hep 87-93 oynuyorum...
cok cabuk kilo alan biriymm... ve kendimi hic tutamiyorummm....

HIZLI yedigim icin cok kilo aliyorummm...... ve canim dahada cok seyler cekiyorrr.......

yakinda nisanlanicam (INSALLAH)... 2 ay zamanim kaldi ve ben 90 kiloyum (( elbisem hazir... ama belim kollarim ve GÖBEGIM cvok cirkin durduuu ve bunlar gitmesi lazimmm... bana 85-84 kg bile yeterliii yeterki olsunnn...
seneye kadar da 72 olmak isterdimmm....... ah ahh....... imkansiz degillllllll BASARMAK ISTIYORUM ARTIK YAAA.......

kim bana destek olur? kim arkadas olur? fikirlerimizi paylasarak, yedigimiz yemekleri buraya yazarak, spor yaparak......... hadi kizlar bekliyorummmmmmm.......

cnm hiç bşy içn geç degl bnce ilerde resmlerde kilolu halini görnce kşke o zmn zyf olsaydm dememk içn başarmalısn we başarıcksn dimi herşeyden az yersn bn gibi artk ne öglen ne akşm yemk aklıma gelio bnm kaydirigubbakcemile3

evet canim sonucta bikere nisanlanicam ve sisman cikmak istemem valla... sisman cikmiyorumda sirf göbek ve kollar, az da belim incelmesi gerekiyor ve bu da 85in altina düstügümde gerceklesiyor SPORLA...

basaririz yaa

aylin meraba karbonhidrat diyeti yapiyodun.ben seni oradan taniyom .ben bu diyetle yedi kilo verdim.bayram sonrasi yine devam 92 kiloydum.simdi 85 teyim kilomu korumaya calisiyorum. yapicagin spor salonuna git.bir de siki diyet yap. kilo vermek cok zor ama napcan katlancan .her gün bir bucuk saat yürü. bol su ic.

aa dogruu bende diyorum bu niki nerden taniyorumm
basarmana sevindim ama o rejim bana göre degildi cünkü ben karbonhidrat yemeklere cok düskünüm... haftada 1 kere yemeye calisicam makarna pilav gibi seyleri 5 kasik felan... evet canim baska carem yok spora gitmem lazim... ve yürüyüss.... insallah olur... gerildim iyicene

sende katilirmisin buraya ayca?

beni de karbon diyetinden hatırlarsın sen şimdibugüne kadar bana en matıklı ve uygulaması en kolay gelen diyetti diyebilirim karbon diyeti için.79 tum başladığım da ramazana girdiğim de 75 şimdi 73,5 74 arası gidip geliyorum.valla ben de 65 i bir görsem diyorum ama.bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum.en az 65 olmam lazım.ama işte demekle olmuyo.spor olmadan olmaz.ya da şöle diyelim spor ve diet aynu anda olursa daha güzel ve kolay olur.çok değil gün de 30-45 dk arası yapılsa ya da hafta da en az 3-4 gün yapılsa bunun bile faydası çok olacaktır

evet senide hatirladim kaydirigubbakcemile3
canim ben herseyden az yiyerek kilo vermezsem hemen kilo aliyorum cünkü bogazim pis.... o yüzden bana göre degil bu rejim, sadece yine karbonhidrati az tutucam, sabahlari 1 dilim ekmek sadece... ve hep sebze et yogurt
basaricam insallah
evet sporla daha iyi oluyor...
insallah sende kilona kavusursunda bebis görürüz :kedi:

ben yatiyorum... yarin basliyorum rejime... tartilip yaziyorum buraya.....

ZEYNEP sende yaz kilonu... yarin baslayalim...

Canim benim, ben gecenseneyle bu sene arasi tam 12kilo aldim,
incecik bir belim vardi 34,-36 beden pantolon giyiyodum düsün, simdiyse 40beden giyiyorum,
bende kuatir var (Schilddrüsenunterfunktion) bilirsin, o yüzden kilo aldim, su icsem yariyo,
ama bogazimi tuttugum zamanda gitmiyor degil.
Haziranda dügünüm oldu, yani ortalama 3ay önce,
Gelinligimi önceden diktirdigim icin zayiflamayi denemedim, ben böylede güzelim dedim.
sonra dügün oldu, gelinligi giydim kendimi okadar sisman hissettim ki, kendimi hic güzel bulmadim dügünümde düsünsene?
bi gelin kendi kendini begenmiyor, inan bundan daha kötü birsey yok.
Dügün cd mi izlemiyorum belki toplasan ikikere izledim, cünki berbat buluyorum o halimi,
cok pismanim keske hic birsey yemeseydimde daha zayif olsaydim(((((((((((((((((((((((((((
aglayabilirim...
benimde birazcik göbegim var, ve hic güzel durmuyor.
bence benim gibi pisman olacagina, zayifla, bak iki ay vaktin varmis.
sonradan pisman olacagina, simdi beceremesende tut bogazini.
böyle söyledigim icin bana kizma, ama ben cok pismanim, ve sende gelin olacaksin, benim gibi pisman olma diye yaziyorum sana...
((
Dilegim cok güzel bir gelin olursun...
Allah mutluluk huzur ve saglik versin...
Hep mutlu olun insallah....

üzüldüm senin adina mafoldumben tüh yaa.....
tamam ablam skicam disimii..... basaricamm..... tsk ederimm....

bende tartildim simdi, 90,6 gösterdi.... bir haftada 1,9 kilo almisim salagim ben salakkk

üzüldüm senin adina mafoldumben tüh yaa.....
tamam ablam skicam disimii..... basaricamm..... tsk ederimm....

:))) Basarirsin sen...ben inaniyorum buna....
Hadi hadi, nazlanma, nisan resimlerini 4Gözle bekliyoruz :)))))

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zeynep, ayca.........

ben türkiyedeyken agzimda yara cikti, icinde disinda akliniza ne geliyorsa, ve cokkk zorrr yemek yiyebildim, yemedim gibi birsey... yani YAVASS yemekten, ama bayaaa bi yavass yeekten haftada 1,5 kilo vermisim... bunun icinde baklava da vardi lahmacun da vardii.... düsünün yani, neyseki birertane...

deneyelimmi??? hadi kahvalti birsey degilde, yemeklerimizi CAY KASIGI ile yiyelim. ben öyle yiyordum mecburen, acamiyordum agzimi... hatta cigneyemiordum yutuyordum... ALLAHIM AGZIMDA YARA CIKART haha deliyim ben

KAHVALTIM saat 10:15 de:

1 haslanmis yumurta
1 domates
yarim salatalik

olur niye olmasin.yavas yavas . birde kahvalti masasinda uzun süre durcan .ilk yirmi dakka dan sonra istahin kesiliyomus. ben yemeklerden sonra metobalizma hizlandirici cay da iciyom.o da ise yaradi.

zeynep ve ayca CIZELGE yaparsaniz daha güzel olur cnm
ben her hafta liste yaparimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…