• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo alma yarışı yapmak isteyen?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
163 boyundayım 43 kiloyum. Benimle kilo alma yarışı yapmak isteyen var mı?
5 kilo almayı deniycem önce. Sonrası gelecek. Bir de sürekli konuşup hadi şunu yiyelim, hadi bunu yiyelim diycez birbirimize. Ramazanda zor olur evet bende orucluyum ama iftardan sonra yaparız önce. Sonra da, ramazanda sonra her gün yaparız. ?

canım çoğu kişi ramazanda istemiyor ama biz bi arkadaşla başladık bugün ramazan falan farketmez :1: gün gün yazıcaz yarışıyoruz zaten yani

alırız tabi ne demek :52: ama öyle boş bırakmak yok sürekli yazıyoruz yani. Cici bebe de yiyoruz. sen yiyor musun ?

bi de iştah için şurup. belki senin iştah derdin yoktur ? :21:

Cicibebe'ye yarın başlıcam inşallah. :) Facebook adresin var mı ordan daha rahat konuşuruz ?
Evet şurup içmiyorum ya tiksiniyorum daha kötü oluyo :)

bende katılmak istiyorum aranıza :26: ramazan nedeniyle olur mu bilmem ama deniyecem iftardan sonra durmadan yiyecem inşlh :56:

bende katılmak istiyorum aranıza :26: ramazan nedeniyle olur mu bilmem ama deniyecem iftardan sonra durmadan yiyecem inşlh :56:

Olur olur tabi yani bana göre hava hoş. :D Ne kadar çok o kadar iyi. :D Aslında Facebook'ta bir grup kurup orda toplansak falan daha iyi olur. Facebook kullanıyor musun?

ben de katılabilir miyim acaba? :ssz:

ben de 1.64 boyunda 42 kg ağırlığındayım.
benim hedefim 5 bile değil. yani ben hiç 45'i görmedim. sadece 45'i görmek istiyorum.

cici bebe'yi ne zaman ve ne sebeple yiyoruz?

Back