• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle evlenmek istemiyor ! Lütfen akıl verin

doksanaltmisdoksan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
894
0
0
İstanbul
Kızlar, erkek arkadaşım İranlı ve burada tıp okuyor.

2 aydır beraberiz.

Her zaman mezun olduğunda İranda mı yaşayacağı, Türkiyede mi yaşayacağı tartışma konusu oldu aramızda.

En son, 8-9 sene burada uzmanlık yapacağı için Türkiye'de kalacağını, sonrasında nerede yaşayacağını bilmediğini söyledi.

Sizce beni yeterince sevseydi burada yaşamak istemez miydi? Bu birincisi...

Bunun haricinde, dün evlilik konusu açıldı, ve bana aynen şöyle söyledi;

"İrana gitmem veya gitmemem belli değil, birde yakin bisey değil seneler sonra.. 8-9 sene sonra belli olacak şey icin niye simdiden karar veresin ki ? Benim okuduğum bölüm sabit, yarını belli olan bir bölüm değil, daha sonra ne olacağını şimdiden bilemem. Planları sabit olan şeyler için yapabilirsin. Lütfen ayrılık kelimelerini bu kadar rahat kullanma, bittiğini düşünemiyorum. En iyi durumda 32 - 33 yasina kadar hic bi sekilde evlilik icin gereken minimal seyleri elde edemicem. Kendi yasadiklarimi cocugum veya esime hayatta yasatmak istemem. Tıp yolu cok uzun yapilacak hicbirsey yok." dedi

Ardından ben de ona, tıp yolunda başarılar dileyip, hoşçakal dedim.

Bir ilişkinin amacı nedir diye sormuştum. "Evlilik mi?" diye cevap verdi. mi? diye soruyor inanabiliyor musunuz... Peki başka nedir evlilik değilse dedim, "Hayatını partnerinle yaşamak, güzel anlar geçirmek" dedi. Ben bu güzel anları arkadaşlarımla da geçiririm zaten.

Sonra telefon mesajlaşmalarımız var;

"Ben seni kandırdım mı? Bunları sevgili olduğumuz gün bilmiyor muydun? Benim yerimde olsaydın aileni napardın? Bu davranışı hakedecek naptım ben ? Zaten ortalıkta net birşey yok, sen olsaydın nasıl karar alırdın?" dedi

Ben de, "Söylenecek çok şey var, ama sana diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Ben olsaydımı, sen olsaydını yok bunun, bir insan bir şeyi istiyorsa istiyordur, istemiyorsa istemiyordur. Gerisi boş. Bir daha sesini bile duymak istemiyorum." dedim

O da şu şekilde cevap verdi" Seni istiyorum bundan eminim ama ailem de var onları napiyim. Cevap vermedin bunları ilk günden bilmiyormuydun hemde ben sana aileni benim için tek kutsal şey olduğunu söylemiştim, Sen aileni silebilirmisin verdiğin kararlarda?, Şimdiden 8 sene sonra için karar verebilmem için ailemi ekarte etmem gerekir, Seni ne kadar sevdiğimi hiç mi anlamıyorsun? Keşke anlasam sana naptığımı, gerçekleri gizleyip seni kandırsaydım şimdi dünyanın en iyi insanıydım dimi?Sen haklısın benim geleceğim belli olmadığı için hiç bir şey söyleyemem ama bunların benden tiksinmen için neden olurmu? Geleceğimiz hakkında senden herhangi bir şey gizledim mi? Seni kandırdım mı? ben insanım seni seviyorum özlüyorum kaybetmek benim için çok üzücü düşünmek bile istemiyorum artık buna inan nolur napiyim seni kaybetmek istemiyorum. Unutmak istemiyorum, taşla bile beraber olsan o da bağlanır, ben insanım taş değilim robot değilim. Seni seviyorum heryer senin hatıran, hayatım olmuşsun. Seni başka biri ile görmeyi kaldıramam.

Ben de bunların üzerine;

Aynı seninki gibi ben de ailemi ekarte edemem, senin düşüncelerini anlatsam anneme, kızar bana, bu yaştan sonra ilişkin ciddi bir ilişki değilse amacın ne der, müsade etmez görüşmeme seninle. Bak işte, o yüzden ikimizinde birbiriyle çakışan engelleri var, artık ilişkinin yürümesi olanaksız. Hayatınla ilgili kararlarını etkileyecek kadar hayatın olamamıışım demekki.

dedim....

"Ben sana mantıksız bir şey söylüyorsun demedim ki, Hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim senin olmamana kendimi ikna edemiyorum daha öncede denedim olmıuyor. Seni unutamam" dedi

Peki ben geleceğim belli değilse, aklında evlilik gibi bir şey yoksa neden onunla çıkmaya devam edeyimki? Var mı böyle bir saçmalık!!!!!
Tabiki hayatta hiçbir şey belli değildir, ama insanlar bunları belirlemek için planlar yaparlar.. Bir insan 13-15 yaşında değilse, 20 yaşını geçtikten sonra yaşanılan ilişkinin amacı evlilik olmalıdır, yanılıyor muyum?

Annesi resmen onu robot gibi programlamış, okulunu bitirip ailesinin yanına dönsün, İran'dan annesine hizmet edecek bir kız bulup evlendirme peşinde belli ki...

Sizce ne yapmalıyım, lütfen akıl verin :(

cnm aynı yastayız. ewlılık karsındaknı tanıdıkca aklına yerlesmeye baslar. ılk baslarda butun erkekler uzak durur. sonra baglanırlar we asıl onlar ewlenmek ıster yani bu ısler bellı olmaz kı.

cnm aynı yastayız. ewlılık karsındaknı tanıdıkca aklına yerlesmeye baslar. ılk baslarda butun erkekler uzak durur. sonra baglanırlar we asıl onlar ewlenmek ıster yani bu ısler bellı olmaz kı.

Ama o zaten şu sözleriyle evlilikle ilgili olan tutumunu belli etmiş oldu :(

En iyi durumda 32 - 33 yasina kadar hic bi sekilde evlilik icin gereken minimal seyleri elde edemicem. Kendi yasadiklarimi cocugum veya esime hayatta yasatmak istemem. Tıp yolu cok uzun yapilacak hicbirsey yok

eh madem cnm daha ılıskının basındasın ıyı dusun kararını wer.

canm yenı ama gormus oldun nasıl dusundgnu bı bakıma ıı olmus olayların bu duruma gelmesı sende kendıne gore bı yol cızersın en azından olmuyrsa bırak gtsın bosver

senı sevıyor ama sevgı herseyı cozmuyor maalesef sende gencecıksın hayallerın beklentılerın vardır ıllakı sevıyorsun dıye kendını ona programlayamazsn

senı sevıyor ama sevgı herseyı cozmuyor maalesef sende gencecıksın hayallerın beklentılerın vardır ıllakı sevıyorsun dıye kendını ona programlayamazsn

Evet, yeterince sevmiyor. Gerçekten seven kişi, sevdiğiyle bir hayat kurmayı planlardı.. Ve hiçbir şey umrunda olmazdı, hiçbir şeyi engel görmezdi.

2 ay cok az bi sure, karsindaki insanla evlenip evlenmemeye karar vermek icin. ona biraz daha sure taniyin. ayrica cocuk daha okuyor, bugun evlense nasil bakacak size? bence biraz daha mantikli ve sabirli dusunmelisiniz.

Back