Benimle birlikte yaza kadar kilo vermek isteyenler _?

bugün 22.gün 76.5 kiloydum bu hafta 74 kiloya düştüm gene 2.5 kilo vermişim yani :) işte bu haftaki denediğim diyet daha doğrusu yediklerim haftaya daha hafif yeşillikli bir diyet denicem . 14 günüm 2 haftam daha var bu 2 haftada da 3 kilo versem 68 e düşücem inş :) 70lerden sıkıldım artık 68e düşsem daha hırslanıcam biliorum ama kendimi sağlıklı hissediorum yani kaslarımdan proteinlerimden verdiğimi düşünmüorum yaglarımdan veriorım die düşünüorum cnku yavas yavas veriorum.. denek isteyenlere diyetim ;

1. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=salçalı sucuklu peynirli yagsiz kepekli ekmek tost AKŞAM=2kaşık mantarlı bulgur pilavı az mercimek çorbası

2. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=nesfit AKŞAM=salata

3. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=yarım kıymalı pide AKŞAM=salata,3 fındık

4. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=sucuklu tost cok az AKŞAM=salatalık,brokoli ara ögün= ballı ballı

5. gün SABAH= maydonoz dereotu tere ÖĞLEN=yumurta kaynatmas zeytin salatalık biber AKŞAM=salata ara öğün = 2haşhaşlı 2tereyaglı kurabiye

6. gün SABAH= muz ÖĞLEN= puding kaseleri olur ya o ölcüde margarinli tavuklu pirinç pilavı ,ayran

7. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=2sucuk,peynir,salata AKŞAM=2kaşık yoğurtlu ıspanak

8. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=az patates kızartması , 3zeytin,peynir,azcık kepek ekmeği

diyetim böyle ara ögün diyipde yediklerimi tadımlık 1 2 ıssırıklık yedim . herşeyi ölçülü yedim pilavı yediğim gün akşam yemeği yiyemedim aşırı tokluk hissettim midem küçüldüğü için rahatsız etti . ayrıca yumurta yediğiniz zaman peynir yemeyin ikisi aynı anda yenildiğinde kilo aldırıormuş kalorisi yuksek oluomuş diyetisyen doktor söyledi . bu hafta genelde et türü sucuk yedim oda 1 2 çatal annemn babamn zoruyla koktu kokar die zorla yedirtiolar mecburen kırmamk için yedim bu hafta et yönünden vücudumu tam yükledim :) hafya yemiceğim et ve yaglı şey sadece yeşillk haşlama yiyeceğim . haftaya gene yazarm :)

Ben de katılabilir miyim size??

Ben 15 yaşındayım uzun boylu olduğum için aşırı kilolu gözükmüyorum ama 83 kiloyum. 5 ay önce 88 falandım ama o zamandan beri kilo verme amacında değilken 5 kilo vermişim. Şimdi kilo vermek istiyorum yaza kadar yine 5 ayım var 20ye yakın verebilir miyim acaba? Yemek yeme konusunda sıkıntım yok ama spor yapmaya üşeniyorum birkaç gündür yapamıyorum ondan önce nivea body cd yapmıştım birkaç gün onu yapmaya devam edeceğim inşallah :)

Tavsiyeniz varsa alabilirim çok ihtiyacım var

Son düzenleme:

diyettte kararlılık sabır ve azim çok önemli. dilerim istediğin kiloya gelisin. sonuçları yazmaktan vazgeçme bende 97kgdan 91e indim allah yardımcımız olsun :)

nettte de araştırma yaptıktan sonra sana küçük bir sır vericem aspir tohumu yağı kullan göreceksin spor yapmadan bile yağlarının yanıp idrarının koyu sarı çıkcağını.. aktarlarda bulabilirsin 20ml 7,5 ve 10tl arası değşiyor yemeklerden yarım saat önce bi tatlı kaşığı alabilisin başarıla :)

arkadaşlar ben ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım ve saat 9 dan sonra yemeyerek 3 haftada 54 kilodan 51 kiloya düştüm 1 ay kadar daha devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…