• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle birlikte yaza kadar kilo vermek isteyenler _?

bugün 22.gün 76.5 kiloydum bu hafta 74 kiloya düştüm gene 2.5 kilo vermişim yani :) işte bu haftaki denediğim diyet daha doğrusu yediklerim haftaya daha hafif yeşillikli bir diyet denicem . 14 günüm 2 haftam daha var bu 2 haftada da 3 kilo versem 68 e düşücem inş :) 70lerden sıkıldım artık 68e düşsem daha hırslanıcam biliorum ama kendimi sağlıklı hissediorum yani kaslarımdan proteinlerimden verdiğimi düşünmüorum yaglarımdan veriorım die düşünüorum cnku yavas yavas veriorum.. denek isteyenlere diyetim ;

1. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=salçalı sucuklu peynirli yagsiz kepekli ekmek tost AKŞAM=2kaşık mantarlı bulgur pilavı az mercimek çorbası

2. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=nesfit AKŞAM=salata

3. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=yarım kıymalı pide AKŞAM=salata,3 fındık

4. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=sucuklu tost cok az AKŞAM=salatalık,brokoli ara ögün= ballı ballı

5. gün SABAH= maydonoz dereotu tere ÖĞLEN=yumurta kaynatmas zeytin salatalık biber AKŞAM=salata ara öğün = 2haşhaşlı 2tereyaglı kurabiye

6. gün SABAH= muz ÖĞLEN= puding kaseleri olur ya o ölcüde margarinli tavuklu pirinç pilavı ,ayran

7. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=2sucuk,peynir,salata AKŞAM=2kaşık yoğurtlu ıspanak

8. gün SABAH= maydonoz dereotu ÖĞLEN=az patates kızartması , 3zeytin,peynir,azcık kepek ekmeği

diyetim böyle ara ögün diyipde yediklerimi tadımlık 1 2 ıssırıklık yedim . herşeyi ölçülü yedim pilavı yediğim gün akşam yemeği yiyemedim aşırı tokluk hissettim midem küçüldüğü için rahatsız etti . ayrıca yumurta yediğiniz zaman peynir yemeyin ikisi aynı anda yenildiğinde kilo aldırıormuş kalorisi yuksek oluomuş diyetisyen doktor söyledi . bu hafta genelde et türü sucuk yedim oda 1 2 çatal annemn babamn zoruyla koktu kokar die zorla yedirtiolar mecburen kırmamk için yedim bu hafta et yönünden vücudumu tam yükledim :) hafya yemiceğim et ve yaglı şey sadece yeşillk haşlama yiyeceğim . haftaya gene yazarm :)

Ben de katılabilir miyim size??

Ben 15 yaşındayım uzun boylu olduğum için aşırı kilolu gözükmüyorum ama 83 kiloyum. 5 ay önce 88 falandım ama o zamandan beri kilo verme amacında değilken 5 kilo vermişim. Şimdi kilo vermek istiyorum yaza kadar yine 5 ayım var 20ye yakın verebilir miyim acaba? Yemek yeme konusunda sıkıntım yok ama spor yapmaya üşeniyorum birkaç gündür yapamıyorum ondan önce nivea body cd yapmıştım birkaç gün onu yapmaya devam edeceğim inşallah :)

Tavsiyeniz varsa alabilirim çok ihtiyacım var :(

Son düzenleme:
Ablamın düğünü olcağı için ve artık bende diyetlere başlayıp başlayıp yarım bırakmaktan sıkıldığım için bu sefer cok ciddi kararlı oldugum kendım oluşturduğum diyetlerle kilo veriyorum . Bazı yanlış seçimlerim olmuş olabilir diyette fakat yediğim herşeyin kalorisini faydasını sindirim saatini herşeyini internetten araştırıp bakıp sağlıklı yiyip vermeye calışıyorum . yaptığım bu diyette 83 ile başladım 78 kiloya düşüp 5 kilo verdim tabi vücudumdaki su ödem şişkinlik gitmiş olabilir fakat genede insanı sevindiriyor diyetim 8 günlük 8 gün sonrada kaç kilo verdiğimi yazıcam... :1:

DİYET LİSTEM
SABAH ÖĞLEN AKŞAM ARA ÖĞÜN

1.Gün Bir kase yoğurt Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
2.Gün Kaşar peynir Nestle Nesfit Limonlu az tuzlu salata
3.Gün Yumurta kaynatması,peynir Nestle Nesfit 3 Kaşık haşlanmış nohur
3zeytin
4.gün Yarım ekmek maydonoz Nestle nesfit Nohutlu salata
5.Gün Maydnoz dereotu Havuc rendesi Balık salata
6.gün Maydnz dereotu mantar Mercimek Çorbası salata
7.Gün Maydnz dereotu çikilotalı ekmek Yoğurtlu Ispanak
8.Gün Maydnz dereotu Nesfit Patatesli salata
yarım patates kaynatması

Benim diyet listem daha doğrusu yediklerim bu kadar şuandada devam ediyorum baaşka hafta ve diyete tartıldıktan sonra yazıcam . ayrıca her sabah kalkınca limonlu su içiyorum ve günde 2 litra su içiyorum gece yatmadan öncede elma sirkeli limonlu su içiyorum . araöğünlerde ise elma ayva kuru kayısı badem kabuklu fıstık yiyorum arada kaçamak bişey olsada tadımlık alıp bırakıyorum . kararlılığımı koruyorum ben öncelikle porsiyonlarımı küçülttüm 1 kase kadar yiyorum herşeyimi midemin küçülmesi için ve enim yani belim incalmesi için uğraşıyorum bunun içinde gün içerisinde mekik çekiyorum harektler yapıyorum ve gercekten 8 gün olmasına ragmen farklılıklar var bır kere midem gitdi belimdede incelme var sanırım ama 15 gün de bır ölçüp yazıcam :) umarım faydalı olur . ayrıca ilk baş açıkma olsada gercekten ama gercekten zamanla alışıyorsun ve hatda canın bşy yemek ıstemıor fakat oda zararlı . ben ekmeği ve yaglı şeyleri tamamen kestim diyetımde ekmek yazdım fakat ben onun yerine annemin pis gbi yaptıgı hamurlardan 1 tane yedim oda zeytinyaglı yardımcı oldugu ve anemin ısrarı üzerine :)

diyettte kararlılık sabır ve azim çok önemli. dilerim istediğin kiloya gelisin. sonuçları yazmaktan vazgeçme bende 97kgdan 91e indim allah yardımcımız olsun :)

Ben de katılabilir miyim size??

Ben 15 yaşındayım uzun boylu olduğum için aşırı kilolu gözükmüyorum ama 83 kiloyum. 5 ay önce 88 falandım ama o zamandan beri kilo verme amacında değilken 5 kilo vermişim. Şimdi kilo vermek istiyorum yaza kadar yine 5 ayım var 20ye yakın verebilir miyim acaba? Yemek yeme konusunda sıkıntım yok ama spor yapmaya üşeniyorum birkaç gündür yapamıyorum ondan önce nivea body cd yapmıştım birkaç gün onu yapmaya devam edeceğim inşallah :)

Tavsiyeniz varsa alabilirim çok ihtiyacım var :(

nettte de araştırma yaptıktan sonra sana küçük bir sır vericem aspir tohumu yağı kullan göreceksin spor yapmadan bile yağlarının yanıp idrarının koyu sarı çıkcağını.. aktarlarda bulabilirsin 20ml 7,5 ve 10tl arası değşiyor yemeklerden yarım saat önce bi tatlı kaşığı alabilisin başarıla :)

Back