- Konu Sahibi merve261995
-
tabikide katılabilirsin hatta sende yaptıklarını zayıflamana yardımcı olan şeyleri benimle paylaşabilirsin :) sabır isteyen bir iş fakat benim belim incelmeye başladı miden gidiyor belli farkediıyorum ama simit denilen daha dogrusu göbeğimin alt kısmı duruyoracaba ona ne yapmalıyım_?
Bende hazirana kadar kilo vermek istiyorum.ayda 3 kilo verirsem super olur.bende katilabilirim sana:)
tabikide katılabilirsin :) valla bende yaza kadar verebildiğimce kilo vermek istiyorum zaten başta ödem gidio fln hızlı hızlı veriosun sonra yavaşlıo kilo vermek .. ama galiba ben bu ara cok hızlı veriorum belli olmaya başladı cnku bana olmayan tişörtüm vardı bgn denedim oldu :) cuma günü diğer diyet listemle kaç kilo verdiğimide yazıcam saglıklı besleniorum az yiorum . valla su an tek derdim misket denilen göbeğimin alt kısmı
Super gidiyorsun canim hizlisin:)
Merhaba canim ben 17 yasndaym 170 boy 67 kiloyum 55-60 kilo olmak istiorum Bnde size katilabilirmiyim
:) haftada 2 3 kilo iyi canım . diğer türlüde fazla verirsem daha hızlı olur ama geri almam daha kolay olur.. haftada 3 kilo verirsem 4 5 haftaya istediğim kiloya düşebilirim sanırım ama arada kacamak oluyor işte :) senin nasıl gidiyor bı farklılık var mı _?
Ben senden daha kiloliyum ama senin kadar hizli gitmiyor.sabahlari yarim tost yagsiz sut Oglen sebze yemegi aksam izgara et salata arada 1 mandalin bu hafta Boyle gidiyorum.canim sen bana gore gencsin Ben 30 yasindayim 7 yas ve 4 yas iki tane yaramazlik var:)
mrb cnm tabikide katılabilirsin hoşgeldn bnde 18 yaşındayım 1.68 boy 83 kiloya kadar cıktım hep 70 de gelip gidiodum ama iri kemikli biriyim . boyuna göre kilon gene iyi gibi geldi bana ama verirsen tabi daha da iyi olur :)
Bnde subatta 79 olmustum azim ettim 64 kiloya dustum yazin memlekette geri 73 oldum snra sevdigim cocugun sozlendigini duydum 3 haftada 67 kiloya dustum ama ins sende bende bizim gibi butun insanlarin duasini kabul eder rabbim ben 58 gormeyi istiom :)
:) anladım canım . ewet baya vermişsin bi ara geri almşsın verdiğimizi geri almamak için yavas yavas verelim bu kez zaten kış daha iyi verilir yaza formda gireriz inş :) 79dan 64e ne kadar sürede düştün canım benimde şu anki amacım 64e düşmek
2 ayda ama cikolata cips kola ekmek hic bi sekilde yememistim ve cok hareketliyim ben oturmam pek ayda 8 kilo veriodum almazdm geri ama memlekete gidince gece cok yedik ole aldm ins olursun bn 2 haftadr tartilmiom belki 66 olmusumdurve ben ac karnina tartiliorum sen
hıı anladım cnm bnm de 1 gün oldu 7.5 kilo verdim tabi yarısı ödemdir . bnde ekmek cips yemiorum çikilotada öyle cok yemyrm ama haftada 1 yada en fazla 2 kez yarım çikilota yıorum cnm istediğinde .bnde haftada aç karnına sabah tartılıorum 15 gün oluncada gene ac karnına gögsumu belimi göbeğimi kalçamı basenimi ölcüp not ediyrm . çikolatayı bnde bazen hıc yemyrm bzen işte dediğim gibi az miktarda yiorum midem gitdi inceldi farkedyrm ama tek derdim göbeğim su an cok zor gidior ya altta birikior işte :) arada tost sucuk gibi kaçamaklarım oluo ama az miktarda genellikle yeşillik yiorum. 8 aralıkda filn 1 ay olucak bnmde bakalım ne kdr vericm 2 hafta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?