• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte sadece 1 gün diyet yapmak isteyenler buraya

berre45

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
99
0
286
42
Diğer
mrb kızlar geçen gün tv de bir psikiyatr uzmanından dinledim diyet yaparken asla kendinize uzun hedefler koymayın bu hem yorucu olur hemde daha baştan pes edersiniz dedi.bunun yerine kendimize günlük hedefler belirlememizi her gün sanki diyete o gün başlıyor gibi hareket etmemizi bunun daha iyi sonuçlar vereceğini söyledi.ve bugün karar verdim evet yarın 1 günlük diyetime başlıyorum hadi sizde gelin birbirimize destek olalım
özellikle benim gibi yolunuz çok uzunsa.
bu arada ben 6 yıllık evli evlendikten sonra 15 kilo:37: ve 2 çocuktan sonra bi 17 kilo daha alan:37: ve su an tam 102 kilo olan biriyim:ssz::ssz::17::17:
aslında daha önce bi topikte yazmıştım ama ordaki arkadaşlar sadece 3-5 kilo fazlası olan arkadaşlardı onların arasına giremedim daha doğrusu.bende kendi topiğim olsun istedim
gece gece çok konuştum galiba.benim ufaklıklar uyumuşken çenem açıldı heralde.hadi arkadaşlar bekliyorum

mrb kızlar geçen gün tv de bir psikiyatr uzmanından dinledim diyet yaparken asla kendinize uzun hedefler koymayın bu hem yorucu olur hemde daha baştan pes edersiniz dedi.bunun yerine kendimize günlük hedefler belirlememizi her gün sanki diyete o gün başlıyor gibi hareket etmemizi bunun daha iyi sonuçlar vereceğini söyledi.ve bugün karar verdim evet yarın 1 günlük diyetime başlıyorum hadi sizde gelin birbirimize destek olalım
özellikle benim gibi yolunuz çok uzunsa.
bu arada ben 6 yıllık evli evlendikten sonra 15 kilo:37: ve 2 çocuktan sonra bi 17 kilo daha alan:37: ve su an tam 102 kilo olan biriyim:ssz::ssz::17::17:
aslında daha önce bi topikte yazmıştım ama ordaki arkadaşlar sadece 3-5 kilo fazlası olan arkadaşlardı onların arasına giremedim daha doğrusu.bende kendi topiğim olsun istedim
gece gece çok konuştum galiba.benim ufaklıklar uyumuşken çenem açıldı heralde.hadi arkadaşlar bekliyorum

Canim hadi hayirli olsun topicigin bende senin o bahsettigin 3-5kilo fazladi olup topigi olan ama o 3-5kiloyu verip verip alanlardanim:)

Canim hadi hayirli olsun topicigin bende senin o bahsettigin 3-5kilo fazladi olup topigi olan ama o 3-5kiloyu verip verip alanlardanim:)

sağol tatlım ama kimse yok galiba bana eşlik etmek isteyen:19:. ama olsun tek başımada olsa hem diyete devam hem yazmaya:54:

misafirden vakit bulamadım ki kaç gündür yazayım.ama yürüyüşe başladım bu arada şimdilik yarım saat.bakalım salı tartılma günüm inşallah sonuç istediğim gibi olur gerçi misafirlerle birlikte arada kaçamaklar yaptım:30: ama olsun bana göre başlangıç için bu bile çok iyi:24:

Boyle bir karar vermenize sevindim. Umarim basarirsiniz. Benimde cok fazla yok verecegim kilo AMA size destek olmak isterim. Ben karatay diyeti yapiyorum iki haftadir. Faydasinida goruyorum ac kalmadan zayiflanabiliyor :) umarim kolaylikla verebilirizsiniz kilolarinizi. Kolay gelsin

Back
X