Saç Uzatma Yöntemleri Benimle birlikte saç uzatmak isteyenler :( (resimli)

blocaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
65
0
16
Eskişehir
Arkadaşlar geçen konu açmıştım saçlarım uzamış mı bakar mısınız diye uzamıştı ama arkadaş gazına gelip saçlarımı kestirdim mayısa ya da hazirana kadar azda olsa uzatmak istiyorum ama benim saçlarım çok geç uzar

ilk resim saçlarımı kestirmeden önceki hali (( çok pişmanım kestirdiğim için
uzatmak isteyenler resim koysun bi kaç ay sonra farka bakalım :)))
bir sürü yağ kullandım ama bir türlü sinameki kürü yapmadım uzatırr mı sizce düzenli yapsam

Canım o saça nasıl kıydın sen yaa..neyse yeniden başla bence kürlere güzelce uzar inşallah saçların..

insallah yine hemencik uzar saclarin :) bende uzatmaya calisiyorum 6 hafta oluyor sinameki kürüne baslayi...birde pazar günler hint yagi sürüyorum amla yagi diye ismi...simdi dax aldim birde hindistan cevizi yagida var daha sira gelmedi ama onlara :) sinamekiye ara verince 2 hafta ozaman deniycem daxi :) bende sonra foto koyarim ama her hafta cekiyorum nerdeyse gercekten fark varmis ya önceleri inanmiyor gibiydim ama simdi saclarima bakinca gercekten cansiz yanmis saclarim canlaniyor :)))) eger hic boyamaz isem kurtulucam bu yaniklardan aslinda kendi dogal sacimiz en güzeli ama yapamiyoruz sanki

inşallah ya :) inşallah sende upuzuuuuun bir saçlara sahip olursun :) dax nasıl bir şeyy??? sinamekiyi hiç denemedim çoğu kişi uzattığını söylüyor ama aktardakiler uzatmıyor diyor ne yapacağımı şaşırdım :) başlasam haftada 2 gün bir günü sinameki bir günüde bakım yağlarıyla yapsam çok mu ağır olmuş olur :)) fotoğrafını koyar mısın merak ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…