Benimle Birlikte P90X Yapın, Forma Girin!

Bende öyle düşünüyorum sadece 2. haftayı baştan alacağım. Kilo vermeye devam ettiğim için baştan almayacağım.
Bugün kaldığım yerden devam :))
Süper bir karar şekerim. Naptın başladın mı ? Ayy hepiniz p90x yapıyorsunuz, ben p90x3 e takıldım.. P90x3 deneyeniniz var mı kızlar, ben açıkca sevdim Max30 arkasına ilave ediyordum. Ve çokda sevdim. Şimdi kısa bir süreliğine Tr' deyim mecburen ara verdim. Dönüşde inşallah devam edicem . P90x' i de denemeyi çok istiyorum ama, belki dönüşde bir hafta p90x yapar p90x3 le arasında karar verebilirim kızlar :)

Süper bir karar şekerim. Naptın başladın mı ? Ayy hepiniz p90x yapıyorsunuz, ben p90x3 e takıldım.. P90x3 deneyeniniz var mı kızlar, ben açıkca sevdim Max30 arkasına ilave ediyordum. Ve çokda sevdim. Şimdi kısa bir süreliğine Tr' deyim mecburen ara verdim. Dönüşde inşallah devam edicem . P90x' i de denemeyi çok istiyorum ama, belki dönüşde bir hafta p90x yapar p90x3 le arasında karar verebilirim kızlar :)

Ayy canım başlayamadım nazara mı geldim nedir durduk yere belim tutuldu akşam. Hala tutuk hareket edemiyorum :KK43:(( Umarım daha fazla aksatmadan düzelirim biran önce...
Sende p90x e başla hep beraber yapalım :)) Ben denedim p90x3 ü ama bana çok hızlı geldi bide hareketler daha komplike.
p90x bana daha samimi geliyor sanki aralarındaymışım gibi hissediyorum :)

Ayy canım başlayamadım nazara mı geldim nedir durduk yere belim tutuldu akşam. Hala tutuk hareket edemiyorum :KK43:(( Umarım daha fazla aksatmadan düzelirim biran önce...
Sende p90x e başla hep beraber yapalım :)) Ben denedim p90x3 ü ama bana çok hızlı geldi bide hareketler daha komplike.
p90x bana daha samimi geliyor sanki aralarındaymışım gibi hissediyorum :)
Geçmiş olsun kuzum ya üzüldüm, spor yaparken sakatlanmakdan çok korkuyorum.. Bugün geçer inşallah tatlım belin..
Max30 sonrası bana P90X3 çok basit geliyor ama çalışmaları etkili çok.. P90x i hiç denemediğimden kıyaslama yapamıyorum ama dönünce en azından bir hafta yapıp denemek istiyorum inş. Evet hep birlikde yapmak daha güzel olur kesinlikle canım :)

herkese merhaba. topici ben açmıştım ama ortadan kayboldum bana bildirim gelmiş mi diye baktım ama sayfama uğramamışım :olamaz: Ne kadar çok yapan arkadaş varmış böyle cok sevindim. :KK50: 2 senedir aralıksız p90x yapmaktayım. p90x klasiği 2 kere bitirdim, daha sonra hybrit bitirdim, daha sonra araya bi insanity sıkıştırdım :KK53: sonra p90x plus'a başlayıp yarım bırakmıştım. şuan tekrar p90x plus yapıyorum 4. haftadayım.

p90x'in bi sloganı vardır hayatınızdaki en iyi vücuda sahip olacaksınız diye. gerçekten de öyle. ben açıkcası baklavalı falan olmadım. yemeğe mükemmel seviyede dikkat etmeyince benim için hayal oldu. ama p90x gerçekten en çok keyif aldığım program. :KK59: o yüzden vücudumu çok da takıntı haline getirmiyorum, çünkü program faydalı ve uzun vadede işe yaradığı kesin.

Barfiks hakkında konuşmuşsunuz. benim barfıksım yoktu 1 ay öncesine kadar. ağırlık barıyla barfiks çekiyo gibi çekip indiriyordum. ama plus'ı barfiksli yapmaya başladım. tabi onlar kadar çok çekemiyorum :KK14: olsun umrumda değil valla alışırım bi daha başa sarar tam yaparım haha:KK76:

Benden bu kadar yapanlar devam etsin çok iyi sonuçlar elde edeceğinize eminim.:KK9:

İnanmıyorum p90x yapan bir ben varım sanıyordum :) daha doğrusu p90x'e zamanında başlayıp vakit darlığından sürdürememiştim, sonra totoyu kaldırıp madem 30 dk max 30 yapayım dedim, o bitti şimdi de p90x3e başladım, vakitten yana da fazla bir sıkıntım olmadığı için doubles versiyonunu yapıyorum, 2. haftadayım :) bundan sonra sanırım p90x i tekrar deneyeceğim. Bende de pull up bar yok onun yerine pilates en sert direnç lastiği ve 5er kiloluk dambıllarla devam ediyorum. O kadar sene hiit, bodyrock, yoga yaptım, max 30 üzerine p90x3 kadar sıkı hatırlamıyorum kendimi :) epey zaman olmuş buraya kimse bişey yazmayalı, devam eden var mı acaba?

X