How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Benimle Birlikte P90X Yapın, Forma Girin!

Herkese merhaba burası çok sessiz kalmış devam eden var mı?
Ben p90x'e yeni başladım bu hafta 2. haftam.
Daha önce burada insanity topiği açmıştım ancak insanity gerçekten kalbimi zorladığından yapamamıştım.
P90x daha kolay ve eğlenceli geldi açıkcası.

Birde P90x3 ü denemedim 30 dakikalık versiyonunu ama orada da tempo çok yüksek olduğundan 2. günden sonrasını getiremedim. :KK43:

Benimle birlikte p90x yapmak isteyenler var mı? :KK49:

U
Daha önce burada insanity topiği açmıştım ancak insanity gerçekten kalbimi zorladığından yapamamıştım.

Birde P90x3 ü denemedim 30 dakikalık versiyonunu ama orada da tempo çok yüksek olduğundan 2. günden sonrasını getiremedim. :KK43:

sizi takipde olacagım, p90x yapmak istediğim programlardan, şu an Max30 2. Ay 2. Haftadayım.. Bittiğinde Hybrit olarak p90x çalışmayı düşünüyorum inş.. Ama paylaşımlarınıza katılırım..

bende diger baslıga yazmaktan burayı unutmusum :oops: ben devam ediyorum tekrar donucem demistim hibritle tekrar dönüyorum p90x cok cok iyi bir program agırlık kaldırmayı o kadar sevdim ki hibrit bitince insanity asyluma da p90x ekliyecegim. omuzlar ve kollar kadınlar için genelde son sırada oluyor öncelik karın ve basen diye düsünüyorlar ama kaslı kol ve genis omuz cok guzel bir goruntu tony sayesinde bunların da onemine ve guzelligine vardım su an son ay 3.haftadayım hibrit yapıyorumm yani bir yapan var :)

bende diger baslıga yazmaktan burayı unutmusum :oops: ben devam ediyorum tekrar donucem demistim hibritle tekrar dönüyorum p90x cok cok iyi bir program agırlık kaldırmayı o kadar sevdim ki hibrit bitince insanity asyluma da p90x ekliyecegim. omuzlar ve kollar kadınlar için genelde son sırada oluyor öncelik karın ve basen diye düsünüyorlar ama kaslı kol ve genis omuz cok guzel bir goruntu tony sayesinde bunların da onemine ve guzelligine vardım su an son ay 3.haftadayım hibrit yapıyorumm yani bir yapan var :)
Oyu meleğim burayıda herketlendir tatlım.. Ağırlık çalışmak şart, bunu biz kadınlar sporu biraz ilerletmeye içli dışlı olmaya başlayınca anlıyoruz kuzum :))
Başka yapan yok mu ki ayy ??

Ayy çok sevindim yalnız olmamama :KK49::KK49: Ben 2. haftada çok saldım 3 günü kaçırdım hala toparlamayamadım.
O yüzden 2. haftayı başa saracağım. Ama 1.5 hafta yapmama rağmen inanılmaz sonuçlar aldım.
Herkes ne kadar zayıfladın demeye başladı. Başladığımda 61.5 kiloydum şuan 58.8 im :KK22:

Ayy çok sevindim yalnız olmamama :KK49::KK49: Ben 2. haftada çok saldım 3 günü kaçırdım hala toparlamayamadım.
O yüzden 2. haftayı başa saracağım. Ama 1.5 hafta yapmama rağmen inanılmaz sonuçlar aldım.
Herkes ne kadar zayıfladın demeye başladı. Başladığımda 61.5 kiloydum şuan 58.8 im :KK22:
Waavv süper neticeler almışsın canım Maşallah :)
Bende 3 gündür Max30 arkasına p90x3 Mass programını ekliyorum bende çok sevdim... P90x3 ün temposu yüksek mi p90x den :KK57: ben alışmışım Max' ın temposuna uyku modunda gibi geliyor banada şaşırdım ayy :)) ama ağırlık çalışmaları için ekledim ve iyikide ekliyorum bende iki günde süper farketti vücudum, karın kaslarım anında sertleşdi.. Dün yoga günüydü, vücudum çok rahatladı ama incelme olmadı düne göre :)

Waavv süper neticeler almışsın canım Maşallah :)
Bende 3 gündür Max30 arkasına p90x3 Mass programını ekliyorum bende çok sevdim... P90x3 ün temposu yüksek mi p90x den :KK57: ben alışmışım Max' ın temposuna uyku modunda gibi geliyor banada şaşırdım ayy :)) ama ağırlık çalışmaları için ekledim ve iyikide ekliyorum bende iki günde süper farketti vücudum, karın kaslarım anında sertleşdi.. Dün yoga günüydü, vücudum çok rahatladı ama incelme olmadı düne göre :)

Sanki bana p90x3 daha zormuş gibi geldi. Dediğin gibi p90x daha yavaş gidiyor, tony ağırdan alıyo bol bol muhabbet ediyo :)) Kesinlikle ağırlık çalışmalarını programa eklemek gerek, sadece kardiyo ile vücut tam anlamıyla toparlamıyo gibi geliyo bana

Sanki bana p90x3 daha zormuş gibi geldi. Dediğin gibi p90x daha yavaş gidiyor, tony ağırdan alıyo bol bol muhabbet ediyo :)) Kesinlikle ağırlık çalışmalarını programa eklemek gerek, sadece kardiyo ile vücut tam anlamıyla toparlamıyo gibi geliyo bana
P90x i hiç denemediğim için bilmiyorum canım ama ilk fırsatta denemek istiyorum onuda... Evet çok haklısın iki gün ağırlık çalışmakla bile inanılmaz toparlandım.. Keşke hergünkü programında olsa ağırlık diyordum ama kasların dinlenmeye gelişmeye ihtiyacı var, uzmanca hazırlanmış programlar sonuçda, vardır bir bildikleri :)

Sen barfiks çalışmalarını nasıl yapıyorsun tatlım?

P90x i hiç denemediğim için bilmiyorum canım ama ilk fırsatta denemek istiyorum onuda... Evet çok haklısın iki gün ağırlık çalışmakla bile inanılmaz toparlandım.. Keşke hergünkü programında olsa ağırlık diyordum ama kasların dinlenmeye gelişmeye ihtiyacı var, uzmanca hazırlanmış programlar sonuçda, vardır bir bildikleri :)

Sen barfiks çalışmalarını nasıl yapıyorsun tatlım?

Canım ben direnç lastiği versiyonunu yapıyorum. Barfiks barıyla yapmıyorum.
Çünkü barfiks barıyla hiç bişey yapamadan çabalamaktansa güçlenene kadar lastikle yapmak daha faydalı geliyo bana.
Sen nasıl yapıyosun?

Canım ben direnç lastiği versiyonunu yapıyorum. Barfiks barıyla yapmıyorum.
Çünkü barfiks barıyla hiç bişey yapamadan çabalamaktansa güçlenene kadar lastikle yapmak daha faydalı geliyo bana.
Sen nasıl yapıyosun?
Ben daha hiçbirşey yapmıyorum :)) barfiksim yok eve kurdurmam zaten zor görünüyor. Ama var ya sırt kol omuz, karın gögüs üst beden en ince ayrıntısına kadar çalışıyor bu barfiksde, aslında çok istiyorum kurmayı .. Bakalım.. Direnç lastiğide eşimin vardı aradım evde bulamadım, bodruma kaldırmış ya da atmış olabilirim :KK43: yenisini alıcam mecburen, bende lastikle devam edicem yani.. Şu an onlar barfiks çekerken bende kafama göre ağırlıkla squat falan yapıyorum boş durmaktansa :))
Direnç lastiğini neye bağlıyorsun ya ? Evde onu çekecek bişeyde göremiyorum ya , masa diyorum olmaz yani neye bağlıycam çözemedim hala :))

Ben daha hiçbirşey yapmıyorum :)) barfiksim yok eve kurdurmam zaten zor görünüyor. Ama var ya sırt kol omuz, karın gögüs üst beden en ince ayrıntısına kadar çalışıyor bu barfiksde, aslında çok istiyorum kurmayı .. Bakalım.. Direnç lastiğide eşimin vardı aradım evde bulamadım, bodruma kaldırmış ya da atmış olabilirim :KK43: yenisini alıcam mecburen, bende lastikle devam edicem yani.. Şu an onlar barfiks çekerken bende kafama göre ağırlıkla squat falan yapıyorum boş durmaktansa :))
Direnç lastiğini neye bağlıyorsun ya ? Evde onu çekecek bişeyde göremiyorum ya , masa diyorum olmaz yani neye bağlıycam çözemedim hala :))

Valla canım ben çok ilginç bi çözüm buldum :))) Koşu bandımı kullanmadığım zaman katlıyorum bant kısmını. Havada dururken onun ayak kısmına geçiyorum yere dizlerimin üstüne oturup yapıyorum :)) anlatabildim mi bilmiyorum :D

Valla canım ben çok ilginç bi çözüm buldum :))) Koşu bandımı kullanmadığım zaman katlıyorum bant kısmını. Havada dururken onun ayak kısmına geçiyorum yere dizlerimin üstüne oturup yapıyorum :)) anlatabildim mi bilmiyorum :KK70:
Ayy süper bir çözüm ve ben şimdi hatırladım, yürüyüş bandımda direnç lastikleri vardı, ama birine verdik hiç kullanmıyoruz diye, bak şimdi üzüldüm dursaydı sen gibi yapardım :)

Dün p90x3' ün 4. Gün The Challenge' i yaptım, sırf barfiks ve şınav çekme vardı. Direnç lastiği direk gögüs kaslarını çalıştırıyor ya :) tabi kol kanat sırt da , süper hoşuma gitti.. Hemen sipariş vericem bende .. Takıcak yer için heralde duvara kanca türü birşey çaktırmam gerekecek benim, yoksa başıma bi kaza bela getirebilirim :))

kısa surede harika sonuclar almıssın hayatım ilk seferinde hareketleri tam yapamama programda aksaklık beslenmede aksaklık olur bir dahaki baslangıcında daha tecrubeli baslarsın :)

Merhaba. Daha once 2 kez iki haftalik surelerde p90x yapip yarim birakmistim. Bu hafta tekrar basliyorum. Burada yapanlari gorunce sevindim. Paylasim yaparsak birbirimize destek olur tamamlariz diye dusunuyoru. Pztesi baslamadan once olculerimi de paylascgm burada.

Merhaba. Daha once 2 kez iki haftalik surelerde p90x yapip yarim birakmistim. Bu hafta tekrar basliyorum. Burada yapanlari gorunce sevindim. Paylasim yaparsak birbirimize destek olur tamamlariz diye dusunuyoru. Pztesi baslamadan once olculerimi de paylascgm burada.
Başla kızım süper bir çalışma, zaten farkındasın.. Bende p90x3 e yeni başladım ama şu an ara vermek zorunda kaldım, mecburi evden uzakdayım .. Ama döner dönmez inş devam edeceğim.. Takipdeyim tatlım görüşürüz :))

Yaa kızlar bana bi akıl verin.. :(
2. haftamın yarısında bıraktım 3. haftayı hiç yapmadım.
Sizce en baştan mı başlayayım yarın?
Yoksa 2. haftadan mı başlasam bilemedim..
1.5 hafta bayağı uzun bi fire :(

Yaa kızlar bana bi akıl verin.. :KK43:
2. haftamın yarısında bıraktım 3. haftayı hiç yapmadım.
Sizce en baştan mı başlayayım yarın?
Yoksa 2. haftadan mı başlasam bilemedim..
1.5 hafta bayağı uzun bi fire :KK43:

sıkılmam dersen en bastan basla eger usenirim bastan baslamaya dersen 2.haftadan basla :KK49:

Surekli bastan baslamalar motivasyonu cok dusuruyor. Yani bende oyle olmustu. O 90 gun hic bitmeyecek gibi geliyor. Eger yemeni cok bozmadiysan bastan baslama derim ben.

Bende öyle düşünüyorum sadece 2. haftayı baştan alacağım. Kilo vermeye devam ettiğim için baştan almayacağım.
Bugün kaldığım yerden devam :))

Surekli bastan baslamalar motivasyonu cok dusuruyor. Yani bende oyle olmustu. O 90 gun hic bitmeyecek gibi geliyor. Eger yemeni cok bozmadiysan bastan baslama derim ben.
Bencede mantıklı, başdan almak sıkıcı olabilir.. Kaldığımız yerden devam edip gerekirse sonradan tekrarlamak motivasyon açısından daha mantıklı, tabi çok uzun ara verilmediyse :)

Back