Benimle beraber Jillian Michaels 30 day shred yapmak isteyen var mı ?

blackys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
626
190
merhaba bugün Jillian Michaels 30 day shred egzersizine başladım benimle beraber yapmak isteyen var mı ?

tatlım merhaba bende burdan okuyup dun aksam denedım sonuc harıka her yer calısıyor ınsan hissedıyor bunu sana eşlik ederim birlkten kuvvet dogar:21::21:

evet gerçekten bir kez yaptım her yerim tutuldu kesinlikle cok etkili :KK52: bugün yapıcam tekrar

canım sen ınternetten mı ındırdın yoksa cd satın mı aldın* bende ıstıyorum ama bulamadım duzgun program galıba spor salonuna gıdıcem

canım sen ınternetten mı ındırdın yoksa cd satın mı aldın* bende ıstıyorum ama bulamadım duzgun program galıba spor salonuna gıdıcem
youtube den acıyorum ben Jillian Michaels 30 day shred yazınca cıkıyor ındırmedim her sefernde ordan acıyorm keske vktm olsa spor salonuna gtsem yapıcakları aynı sey ama hep birlikte yapıp para verınce süreklilik oluyır
:KK52: ama bizde burdan takip edelm brbrmızı madem evde yapıorz:KK49:

Bende 76'dan 65'e düştüm . Bu zamana kadar leslie ve yürüyüş yaptım ama leslie'dende sıkıldım hareketleri ezberledim artık bunu deneyeyim bi sonuçları hep beraber görürüz artık. :KK8::KK52: Ama leslie'de iyi bence :KK16:

ben de katılmak istiyorum arkadaşlar. Ama internetim sınırlı her zaman netten açıp izleyemem. Nasıl yapabilirim? lütfen yardım edin çok istiyorum

bir haftadır oturduğum yerden izliyorum bu hatunu ,ben de başlayayım dedikçe oturdum kaldım .pover plate olayını araştırdım adamlar kesin çözüm diyor ama çok pahalı 15 seansı 350 lira ... benim koca vermez bu parayı ya neyse... 2 yaşında bir kızım var ancak o uyuduktan sonra yapabilirim bunu ...bu akşam ben de başlıyayım bakalım ne kadar devam edebilecem ,çok hantal ve tembel biriyim ,acil forma girmem gerek ama diyetten başka bişey yapmıyorum ,bir buçuk ayda 5 kilo verdim ve takıldım şimdi ,gram bile eksilmiyor ,neyse kızlar yapabilirsem yazarım size

Evet ya ne kadar zor.Hele ilk günden daha zor geliyor insana.Ben 11 dakika yaptım bu sıcakta ve sıcak olduğu için çok daha fazla terledim.Ama kesinlikle çok etkili bir şey.

Kızlar bende geçen gğün başlayayım dedim açtım 10 dakika yaptım işim çıktığı için bırakmak zorunda kaldım. Normalde ben diyet boyunca sürekli leslie ve yürüyüş yapmışımdır ama bunu yapınca sanki hiç spor yapmamışımda ilk defa spor yapımcakmışım gibi bacaklarım çok ağrıı. Ama 10 dakika ile o kadar çok terledimki leslie beni artık terletmiyordu bunda o şinavları çekmeye çalışırken resmen eridim . Ben bugünden itibaren başlıyorum :KK8::KK76:

ben geçen gün gördüm merak ettim videoyu indirdim 15 dakika dayanabildim 2 gün üst üstte yaptım ağrıdan kendime yeni geldim bugün yine yapıcam inşallah düzenli yapabilirim

Yapabilene çok faydalı bence ama benim 5. günde diz ve ayak bileğimde dayanılmaz bir ağrı başladı.
Heralde çok zorladım. 2 hafta sonra anca geçti.Aman dikkatli yapın!

ben yaklaşık 4 aydır bu hatunun videolarını yapıorum inanılmaz bir değişim gördüm 2 haftada degısıklıgı farkedıosunuz zaten inanılmaz bir incelme sağlıyo tavsiye ederim kızlar...

X