• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle bagirmak isteyen varmi???

Elfjes

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2
0
16
Hollanda
Merhaba arkadaslar,

Bir suredir siteyi takip ediyorum ama yazmak bugune kismetmis. Gordugum kadariyla sizlerden destek ve yardim alacagimi dusunuyorum.

Bende adet duzensizligi var ve bu durumdan cok rahatsizim. Cok takiyorum kafama. Son adetim kasim 2012 deydi. Hala bekliyorum. Cocuk istiyorum ama bu sekilde olmuyor.

Kan tahlili yaptim. Onlar cok sukur iyi cikti. 20 martta jinekolokta randevum var. Korkuyorum kotu bisey cikacak diye.

Sogan suyunu 15 gun boyunca denedim. Gecen pazartesi gunu biraktim. Ama dogru zamanda baslamadim herhalde ve o yuzden faydasini gorecegimi sanmiyorum. Saracoglu adete 10 gun kala baslayin diyor ama ben adet olmadigim icin bunu yapamadim. Siz ne dusunuyorsunuz??

Cok caresiz hissediyorum kendimi. Stress yapiyorum. Sizlerle paylasmak istedim. Konusmak iyi geliyor bazen....

ben bekarım benımde adetlerım cok duzensızdır ıkı ayda bır bıle olur doktora gıttımmmm dogum kontrol hapı verdı bı sure kullandım bıraktım bıtkıselseyler denedım sogan kurunude denedım..bıdaha yapıcammm sogan kurunu...adet agrımı azalttı sogan kuru..bırde kekık suyu adacayı falan ıcıyorum adetıme yakın aspırınde alıyorummm ıyı gelıyor bana..15gunden fazla yapılmıyor sogan suyu...streste cok etkılıyor canım yaaa cık yürüyüş yap stresını atmaya calıs bı sekılde bende streslı oluncaa adetımmm olmuyor ne yazıkkı :(( inşallahh tatlı bi bebişin olurrr en kısa zamanda Allah yardımcın olsun

Back