Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastalıgıma teşhis kondu interstisyel sistit
hastalıgıma teşhis kondu interstisyel sistit
Arkadaşlar dört yıldır interstisyel sistit hastalığıyla uğraşıyorum.Sık tuvalete gitmenin yanısıra mesanede ağrı var.Bu hastalıkla mücadele eden var mı?Nasıl tedavi uygulanacak ?İyileşen var mı?Lütfen cevap yazın...
ebrum84 seninde mi tekrarlıyor?bu arada benim klamidya testimde temiz çıktı evet ben interstisyel sistitim.istanbula gittiğimde eminönündeki aktarcılara soracağım yada içinizde sorma şansı olan var mı bir şifalı bitki var mı bu yanmaya?buradaki aktarcılar anlamıyor maydanoz suyu karnıbahar lahana pırsa soğan suyu mısırpüskülü hepsini denedim bunlar işe yaramıyor.
Arkadaşlar bu interstisyel sistit hastalığına hangi ilaç iyi geliyor?Nasıl iyileşicez?Kurtulmak istiyorummmm.....
ağlıyım derken gülmüşüm kafa mı kaldı
Arkadaşlar dört yıldır interstisyel sistit hastalığıyla uğraşıyorum.Sık tuvalete gitmenin yanısıra mesanede ağrı var.Bu hastalıkla mücadele eden var mı?Nasıl tedavi uygulanacak ?İyileşen var mı?Lütfen cevap yazın...
kızlar artık bıktım hayattan soğudum doktor doktor geziyorum ama bu altıncı sene olacak ilişkiden sonra sistit oluyorum herşeyede dikkat ediyorum muayenede tahlilde idrar kültüründe yok anam hiçbirşey yok.ama gel gelelim ilişki sonrası mesaneden idrar çıkışına kadar bir yanma ağrı kasılma sonra kaç gün tuvalette oturup ağlıyorum idrarım var gibi ama damla şeklinde ayağa kalkıyorum yine hemen sıkışıyorum geri oturuyorum çok aciz durumdayım çokkkk.tüm hayatım felç bıktım ya bıktım.
kızlar artık bıktım hayattan soğudum doktor doktor geziyorum ama bu altıncı sene olacak ilişkiden sonra sistit oluyorum herşeyede dikkat ediyorum muayenede tahlilde idrar kültüründe yok anam hiçbirşey yok.ama gel gelelim ilişki sonrası mesaneden idrar çıkışına kadar bir yanma ağrı kasılma sonra kaç gün tuvalette oturup ağlıyorum idrarım var gibi ama damla şeklinde ayağa kalkıyorum yine hemen sıkışıyorum geri oturuyorum çok aciz durumdayım çokkkk.tüm hayatım felç bıktım ya bıktım.