benimle aynı şeyi yaşayan var mı

kedilerhepac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
28
13
Merhaba benim 1 ay önce kadar sağ alt bacağımda ve ayağımın üstünde sıcak su akıyormuş gibi bi his oluştu anlık olarak 3 kere 4 kere oldu sonra geçti ama şimdi 4 gün önce tekrar başladı bu sefer hem bu şekilde hemde uyuşma ağrı oluşuyor sabah uykumdan uyandım hissettim böyle kalçayla bacak birleşimi kopucak gibi ağrıdı sonra uykuya daldım zaten uykuluydum uyandığımda geçmişti 2 gün önce parkta bankta oturuyordum kalktım yürüyorum yavaş yavaş bacağım ağırlaşmaya uyuşmaya başladı çok korktum gerildim bu sıcaklık hissi gün içinde de ara ara oluyor az önce bile oldu belimde fıtık yok boynumda fıtık ve düzleşme var sırtımda torakal mrda bişey çıkmış ama 14 gün sonra sonucu göstericem kavitasyon falan yazıyor mr çektirmeden önce böyle bişey yaşamadım onunla alakası olur mu bilmiyorum nedir bu sizce aranızda böyle bişey yaşayan var mı bide bende hastalık korkusu var hasta olucam diye çok korkuyorum bi yerimde bişey yokken iyiyim ama hastalık duyunca yada bi yerime bişey olunca deliriyorum

Son düzenleme:
Omurganızın başka bir yerinde fıtık oluşmuş olabilir, direkt sinir sıkışması belirtileri çünkü bunlar.

Benım yıllar önce kafamın tepesinde aynı his olurdu sankı anıden su akıyomus gibi doktora gitmedim 2-3 sene sonra geçti tabı benımkı cahıllik

Benimde birkaç yıl önce sağ ayağımın üstünde oluyordu, bayağı rahatsız edici bir histi. Sanki ayağımın üzerine sıcak su dökülmüş gibi
2 ya da 3 ay sürdü sonra kendiliğinden geçti

Omurganızın başka bir yerinde fıtık oluşmuş olabilir, direkt sinir sıkışması belirtileri çünkü bunlar.

bütün omurga mr çekildi aslında dedigim gibi sadece boynumda fıtık ve düzleşme var belimde minimal bulgingler var onlar da fıtıkmış ama herkeste çıkabiliyormuş doktor onu fıtıktan saymadigini söyledi birde torakal mrda yani sırtım sanırım orda bi sıkıntı varmış ama ne oldugunu anlamadi başka doktora gidicem 13 gün sonra raporda ne oldugu yazıyor ama açıklamadı tam yani belirsiz kaldim ortada

Sinir sıkışması gibi duruyor, fıtık kaynaklı olabilir

Skolyoz olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…