Benimle aynı durumu yaşayanlar??

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.028
220
43
Merhabalar
9 aydır evliyim eşimde sperm yavaşlığı vardı bende bişi çıkmadı ama sadece tuplerime bakilmadi bebeğimiz olmuyordu geçen ay bayrama 8 gün kala regl oldum ve ilk gün hafif kan geldi bir gün kesildi sonra devam etti arefe günü bitti reglim bu ayda dün regl olmam lazimdi program var telimde öyle diyor 29 gunde bir adet olurum dün gelmedi bugünde gelmedi şimdilik inşallah da gelmez hamileyimdir dün hiç karnım agrimadi bugün ağrır ağrımaz gibi oldu dün akıntım vardı öğlene kadar oldu ama şimdi kayboldu gibi yine gelirmi bilmiyorum testte yapamıyorum koydeyim yarın alıp yapicam akşam mecburen beni aydınlatın kizlar düşüne düşüne bir hal oldum şimdiden tesekkurler

Tabiki ihtimal vardır elbet. Başka belirtilerin var mı? Hiç olmadı dediğin belirtiler? İnshaAllah gebesindir.

Tabiki ihtimal vardır elbet. Başka belirtilerin var mı? Hiç olmadı dediğin belirtiler? İnshaAllah gebesindir.
Akıntım var belirti olarak birde günüm geçti işte başka belirtim yok siz hamilelik gecirdinizmi sizin hamilelik belirtileriniz neydi onlarida merak ediyorum

Akıntım var belirti olarak birde günüm geçti işte başka belirtim yok siz hamilelik gecirdinizmi sizin hamilelik belirtileriniz neydi onlarida merak ediyorum
Düşükle sonuçlansada 3 kez yaşadım farklı aralıklarda gebeliğin başlarında oldu düşükler.. ilki yıllar önceydi hiç bişi anlamadım yada farketmedim çok kanamam olunca doktor gebeymissin düşük olmuş dedi.

İkincisi geçen sene oldu aşırı belirtilerim vardi. Kasık ağrısı rahim ağrısı bel ağrısı ayakta duramazdim bazen.. ufak tefek kanamalar.. dolgunluk hissi .. uykulu olmak .. grip oldum.. sık acıkma.. çok hafif baş dönmesi.. ara ara hafif bulantılar.. akıntı bende de var losyon gibi beyaz nazende şeffaf di

Son olanda bir kaç ay önce onda da benzer şeyler vardı ama ilk kez göğüs uçlarım hassaslasti aciyordu değince..

Reglin geçtiğinde demi anlamadın hamile olduğunu geçmiş olsun inşallah bebeğin olur en kısa zamanda düşük daha kotu bı durum sanırım peki araştırdı mi neden düşük yapıyorsun

Reglin geçtiğinde demi anlamadın hamile olduğunu geçmiş olsun inşallah bebeğin olur en kısa zamanda düşük daha kotu bı durum sanırım peki araştırdı mi neden düşük yapıyorsun
İlk düşük de regl dönemiydi kan gelince suphelenmedim ..

Ancak diğerlerinde geçikmişti elbette şüphe ettim ve hissettim ama test yaptığımda negatif netice çıkıyordu ona rağmen kese bile oluşmuştu bende ama ilerlemedi.. sağlıksiz gebelik olduğu için sanırım testlerde çıkmamıştı

Doktor farklı zamanlar ve aralıklar da olduğu için normal kabul etti kalitesiz yumurtadan oluşan gebeliklerdi

Anladım geçmiş olsun bir an evvel bebgin bebeğimiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…