• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?

payitahttan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
67
1
46
Ankara
arkadaşlar sata göre 9 hafta 5 günlük hamile olmam gerekli ama ultrason sonucu 5 hafta 6 günlük çıktı.dr. pazartesi kürtaj olmamı söyledi. ve birde FKA neGATİF embriyo izlendi yazıyordu. çook kötüyüm benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar sizler neler yaptınız,çevremdekiler biraz daha beklememi hemen kürtaj olmamamı söylüyorlar .... çook kararsızım.

Böyle bir olay çok şükür başıma gelmedi.
Kesinlikle bir doktorun söylediğine kanıpta kürtaj olmayın.
Başka bir doktora gidin mümkünse araştırın iyi bir doktora gidin.

İnşallah meleğinize birşey olmaz.

Böyle bir olay çok şükür başıma gelmedi.
Kesinlikle bir doktorun söylediğine kanıpta kürtaj olmayın.
Başka bir doktora gidin mümkünse araştırın iyi bir doktora gidin.

İnşallah meleğinize birşey olmaz.

amin diyorum duanıza çok teşekkürler.
bu olursa 2. kurtajım ve 2. yıkımım olucak :(
pazartesi bende başka bir dr. gitmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar sata göre 9 hafta 5 günlük hamile olmam gerekli ama ultrason sonucu 5 hafta 6 günlük çıktı.dr. pazartesi kürtaj olmamı söyledi. ve birde FKA neGATİF embriyo izlendi yazıyordu. çook kötüyüm benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar sizler neler yaptınız,çevremdekiler biraz daha beklememi hemen kürtaj olmamamı söylüyorlar .... çook kararsızım.

bebek ultrasonda göründü mü? kanaman var mı? bende öyle bi durum yaşamıştım ilk muayenemde sadece kese görünüyodu doktor haftaya gel dedi o gün doktordan çıktık eve gittik bi süre sonra lavaboya girdim 1-2 damla kan gelmişti ertesi gün doktora gittik 1 hafta yat sonra bebek görünücek mi diye bakalım dedi 1 hafta sonra yine görünmedi. bu sefer başka doktora gittik bana son adet tarihimi sordu söyledim 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyo filan dedi bişeyler anlattı. istersen kürtaj yapalım istersen 1 hafta daha bekleyelim belki görünür ama görünüceğini sanmıyorum gelişmemiş hiç bu yüzden rahim bunu yabancı madde olarak algılıcağı için bu süre içinde düşükte yapabilirsin öyle olursa çok ağrın kanaman olur demişti bende o gün kürtaj olmuştum

amin diyorum duanıza çok teşekkürler.
bu olursa 2. kurtajım ve 2. yıkımım olucak :(
pazartesi bende başka bir dr. gitmeyi düşünüyorum.

İnşallah yüzünüzü güldürecek bir sonuç alırsınız.
Doktor çok önemli,bulunduğunuz yerdeki doktorları araştırın veya soruşturun
Tavsiye edinlen eniyi doktora gidin.

Rabbim yardımcınız olsun

bebek ultrasonda göründü mü? kanaman var mı? bende öyle bi durum yaşamıştım ilk muayenemde sadece kese görünüyodu doktor haftaya gel dedi o gün doktordan çıktık eve gittik bi süre sonra lavaboya girdim 1-2 damla kan gelmişti ertesi gün doktora gittik 1 hafta yat sonra bebek görünücek mi diye bakalım dedi 1 hafta sonra yine görünmedi. bu sefer başka doktora gittik bana son adet tarihimi sordu söyledim 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyo filan dedi bişeyler anlattı. istersen kürtaj yapalım istersen 1 hafta daha bekleyelim belki görünür ama görünüceğini sanmıyorum gelişmemiş hiç bu yüzden rahim bunu yabancı madde olarak algılıcağı için bu süre içinde düşükte yapabilirsin öyle olursa çok ağrın kanaman olur demişti bende o gün kürtaj olmuştum

bebek görübdü fakat hiç gelişmemiş bundan hayır gelmez dedi doktor. çok şükür kanamamda yok.ilk düşüğümde akşam kahverengi akıntı gelmiş sabahında kanamam olmuştu ve ogunun aksamında düşürmüştüm.5 hafta 6 günlüktü ve kalp atışı vardı. bu da dediğim gibi 9+5 olması gerekirken 5+6 çıktı ve kalp atışı görülmedi. çook kötüyüm.

İnşallah yüzünüzü güldürecek bir sonuç alırsınız.
Doktor çok önemli,bulunduğunuz yerdeki doktorları araştırın veya soruşturun
Tavsiye edinlen eniyi doktora gidin.

Rabbim yardımcınız olsun

amiiiiiiinn çook sağolun.İNŞ. RABBİM sizlere yaşatmasın ve beterinden saklasın.
hayırlı akşamlar.

bebek görübdü fakat hiç gelişmemiş bundan hayır gelmez dedi doktor. çok şükür kanamamda yok.ilk düşüğümde akşam kahverengi akıntı gelmiş sabahında kanamam olmuştu ve ogunun aksamında düşürmüştüm.5 hafta 6 günlüktü ve kalp atışı vardı. bu da dediğim gibi 9+5 olması gerekirken 5+6 çıktı ve kalp atışı görülmedi. çook kötüyüm.

kan testi filan yapıldı mı? bi de bi farklı doktora daha git bakalım o ne dicek inşallah bunun ultrason cihazında o anlık sorun çıkmıştır da tam olması gerektiği gibi ilerliyodur gebeliğin

kan testi filan yapıldı mı? bi de bi farklı doktora daha git bakalım o ne dicek inşallah bunun ultrason cihazında o anlık sorun çıkmıştır da tam olması gerektiği gibi ilerliyodur gebeliğin

aminn inş..
pazartesi sabah ilk işim başka bir doktora gitmek olacak ama genede pek ümitli değilim.geçen haftaki ultrason sonucuda 6+5 tii..
ooof çok allak bullak oldum.bi üniversite hastanesine gittim o da boş gebelik dedi. ben ümitlenmek , tekrar gebeliğime sıkı sıkı sarılmak istemiştim malesef boş gebelik dedi .. herkes farklı birşey söylüyoo

Back
X