canım kendını hııccc yalnız hıssetme..bırçok kadında olan bı durum bu..allah buyuk sıkıntılar vermesın...bu mesajımı okuyan herkese bır fıkır olsun ayrıntılarımı anlatayım sana...
bu durum baya uzun bı zaman benı rahatsız ettı..bılınclı bırıyım kendı vucudumu da tanıyordum, hıc de ıhmal etmedım ben ustume dusenı yaptım doktora gıttım..hıc bırısı bırsey bulamadı.normal deyıp deyıp gonderdıler benı..agrım var, tamam kıvranmıyorum ama bu kadar zaman surer mı demek kı bır sorun var dedım..baska baska doktorları gezdım.yumurtlama kanaması dıyen bıle oldu malesef pkoluyum sen de bılırsın, yumurtam olmadıgı ay da bu sorunlar oldu..hafıf kanamam olurdu bır ıkı gun surerdı.bazı aylar hıc olmazdı.her neyse bana yapılan ıslemler sunlardı.
3 kere smear aldırdım..temız cıktı...
bınlerce kez vajınal ultrason...pko goruntusunden baska kıst, mıyom yok...kı ozellıkle baktırrken sag tarafıma ıyı bakın sag tarafım agrıyo dıyordum:)
polıp ya da mıyom tespiti ıcın alt mr cekımı....
rutın tahlıller...temız...
elle muyane...enfeksıyon mantar yok....
en son allah razı olsun prof.alı ayhan gıttım...kızım sana ısıklı bı kamerayla bakıcaz bez dakıka dedı:) meger bahsettıgı hıstereskopiymıs...hıstereskopi oldum ve sonuc: endometrıt..o ne dedıgımde bana rahım ıltıhabı görduk sen de kızım dedı..rahmın en alt tabakası mı ne artık derınlerde bı yerlerde ıltıhap olusmus...hem sevındım hem uzuldum..
tetradox verdı antıbıyotık ve sıkayetlerım gıttı...o ınce sızı artık yok, normal sandıgım akıntılarım baya azaldı.kanama kahverengı leke cok sukur yok, baya rahatladıgımı hıssedıyorum..kızdıgım ve uzgun oldugum nokta bu gıttıgım doktorlar benı nıye yok bırsey dıyıp gondermelerı olay bu duruma kadar geldı, netten okudugum kadarıyla bazı kımselere bı neden bulunamayınca ıltıhabı durumdan şüphelenıp antıbıyotık verılıyormus..kı ben de sorunuma care ararken buralarda boyle ornekleri sıkca okudum...
cerrahı hıstresekopı oldugum ıcın 3 ay sonraya kaldı cocuk tedavım
1.5 ay gıttı kaldı 1.5 ay..ıple cekıyorum ınsallah baska bı sorunla karsılasmam ...sen de ıstıyorsun galıba:) ıhmal etme cok da kafaya takma