• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle aynı şeyleri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu???

Hadi ben yazayım hamileliklerimdeki belirtileri , 2 çocuk annesi olaraktan ☺️ faydam olur belki birilerine, sol kasıkta sürekli batma ve çekme, adet sancısı gibi bir sancı azalıp artan, kasığın tam karşısı taraf belde ağrı, renksiz kokusuz kremsi akıntı ve en önemlisi değişik bir his geliyor insana... Hiç WC ye sıkışmadım, hiç midem bulandı, başım dönmedi, göğüslerim adet olacakmış gibiydi başka farkı yoktu. Uçları biraz hassasti sadece dokununca agrirdi.bu aralar yine benzer hislerdeyim, gebelik düşünüyorum ama kışın, o yüzden yeniden grubu yakın markaja aldım bakalım 😅🤭
Yaa ne güzel 2 çocuğunuzun olmasına çok sevindim.. darısı biz anne olmak isteyenlere inşallah 🤲🥰 geçen ay çok belirti yaşadım hamile olduğuma çok inanmıştım ama iki idrar testi sonrası adet oldum .. inşallah bu aya kısmet olur da hayırlı haberler alırız bizler de ❤️🌸

Arkadaşlar merhaba..
İki senedir çocuk istiyoruz ama henüz kısmet olmadı.. daha öncesinde bir gebelik sürecim oldu fakat erken doğumla kaybettim bebeğimi.. bu ay ise yine bir umutla denedik belki olur diye.. belirtilerim psikolojik mi yada belirti sayılıyor mu onu da bilmiyorum..kısaca anlatmak gerekirse bu ay..
Adetten sonra akıntılarım oldu sürekli..beyaz renkte
Şimdi yine var akıntı ama su gibi sanki ..
Bi kaç gün kasık ağrısı çektim..(yumurtlama dönemimdi galiba)
Sonra karnımda aşırı şişkinlik oldu çatlayacakmış gibi hissediyordum..ve kabızlık çekiyorum..🤦
Daha sonra iştahımda açılmalar oldu sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum..
Vee aşırı uyku hali..gece geç yatardım normalde..şimdi ise gece erkenden yatıyorum sabah kalkasım gelmiyor..
Sonra göğüslerimde hafiften hassasiyet oluştu..
Sonra dudağımda uçuk çıktı.. önceki gebeliğimi öğrendiğimde de çıkmıştı böyle.. araştırdığımda bazı hamilelikler de olabildiğini öğrenmiştim..
Yüzümde sivilcelenmeler oldu..
Şimdi ise adetim 3 gün gecikti..test yapmaya korkuyorum.. sizce psikolojik mi bunlar
Bende de aynı durumlar oldu sürekli regl olacakmışım gibi kasık ağrısı çektim. Bi kan tahlili yaptır istersen canım 😘

Yaa ne güzel 2 çocuğunuzun olmasına çok sevindim.. darısı biz anne olmak isteyenlere inşallah 🤲🥰 geçen ay çok belirti yaşadım hamile olduğuma çok inanmıştım ama iki idrar testi sonrası adet oldum .. inşallah bu aya kısmet olur da hayırlı haberler alırız bizler de ❤️🌸
Allah , hiçbir isteyenin kucağını boş bırakmasın, hakkınızda hayirlisi olsun inşallah 🥰 aynı yollardan geçtik , aynı heyecanlar, aynı hayal kırıklıkları yaşıyoruz hepimiz. ve inşallah sonunda da aynı sevinçleri de yasarsiniz siz de ☺️

Hadi ben yazayım hamileliklerimdeki belirtileri , 2 çocuk annesi olaraktan ☺️ faydam olur belki birilerine, sol kasıkta sürekli batma ve çekme, adet sancısı gibi bir sancı azalıp artan, kasığın tam karşısı taraf belde ağrı, renksiz kokusuz kremsi akıntı ve en önemlisi değişik bir his geliyor insana... Hiç WC ye sıkışmadım, hiç midem bulandı, başım dönmedi, göğüslerim adet olacakmış gibiydi başka farkı yoktu. Uçları biraz hassasti sadece dokununca agrirdi.bu aralar yine benzer hislerdeyim, gebelik düşünüyorum ama kışın, o yüzden yeniden grubu yakın markaja aldım bakalım 😅🤭

Ayy bende de belirtilerin aynısı var sadece akıntım yok ama normalde de hiç akıntım olmazdı artı bide bende sürekli WC ye gitme isteği var sıkışmış gibi oluyorum gidince de 1-2 damla tamam diğer aylardan farkı normalde adetime yakın göğüste hassasiyet olurdu şuan göğsümde hiç hassasiyet yok bu durum acaba hamile değil miyim düşüncesine kapılmama sebep oluyor.

Arkadaşlar merhaba..
İki senedir çocuk istiyoruz ama henüz kısmet olmadı.. daha öncesinde bir gebelik sürecim oldu fakat erken doğumla kaybettim bebeğimi.. bu ay ise yine bir umutla denedik belki olur diye.. belirtilerim psikolojik mi yada belirti sayılıyor mu onu da bilmiyorum..kısaca anlatmak gerekirse bu ay..
Adetten sonra akıntılarım oldu sürekli..beyaz renkte
Şimdi yine var akıntı ama su gibi sanki ..
Bi kaç gün kasık ağrısı çektim..(yumurtlama dönemimdi galiba)
Sonra karnımda aşırı şişkinlik oldu çatlayacakmış gibi hissediyordum..ve kabızlık çekiyorum..🤦
Daha sonra iştahımda açılmalar oldu sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum..
Vee aşırı uyku hali..gece geç yatardım normalde..şimdi ise gece erkenden yatıyorum sabah kalkasım gelmiyor..
Sonra göğüslerimde hafiften hassasiyet oluştu..
Sonra dudağımda uçuk çıktı.. önceki gebeliğimi öğrendiğimde de çıkmıştı böyle.. araştırdığımda bazı hamilelikler de olabildiğini öğrenmiştim..
Yüzümde sivilcelenmeler oldu..
Şimdi ise adetim 3 gün gecikti..test yapmaya korkuyorum.. sizce psikolojik mi bunlar
Benimde dudagimda uçuk çıktı asla çıkmazdı bide sürekli karnım gurulduyordu bence olabilirsin canım

Benimde dudagimda uçuk çıktı asla çıkmazdı bide sürekli karnım gurulduyordu bence olabilirsin canım
Malesef canım olmadı adet oldum bile .. şimdi ovulasyon testi deniyorum ve bugün yumurtlamayı gördüm inşallah hayırlı sonuçlar alırım bu ay 🥰

Canım pskolijikte olabilir hamile de olabilirsin. Ben gebelikten 2 gün üst üste Ruyamda yemek görünce şüphelendim test yaptim pozitif. bizimde 2 sene sonunda geldi ilki düşüktü 2 aylık ama sonunda Allahım nasip etti sanada nasip etsin inşallah sonrasında da kucagimiza almayı tabi .
3 gün geçtiyse yap test yarın sabah bence ben duramazdım valla☻
Ya üzerinden çok geçmiş ama , ben de rüyamda 3 gün üst üste yemek gördüm ve gündüz o yemeği yemek için can atıyodum adetim 3 gün gecikti acaba olabilir mi ki diye heves ettim yorumunuzu görünce 😍

Ya üzerinden çok geçmiş ama , ben de rüyamda 3 gün üst üste yemek gördüm ve gündüz o yemeği yemek için can atıyodum adetim 3 gün gecikti acaba olabilir mi ki diye heves ettim yorumunuzu görünce 😍
Test yaptınız mı merak ettim ☺️

Back
X