Öncelikle tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza.Benimde reglime birkaç gün kaldı mide yanmam bacak ağrım ve klasik regl belirtilerim var dün kaset test aldım ama reglim geçmeden yaparsam bile yanlış sonuç almaktan korktuğum için yapamıyorum.Bilmiyorum ne olacak İnşallah bu ay olmuştur çok üzülmeye başladım artık.Sizin de regl öncesi buna benzer belirtileriniz oldu mu nasıl geçiyor süreciniz merak ettim?Hamileyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olan var mı ??
- Konu Sahibi aes04
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim . Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin benim sağ sol kasık ağrılarım reglimden 15-20 gün önce başladı. Ve de karnımın alt kısmı sancılanıyordu. Bir de sabahleyin çok iştahsızlığım oluyordu. Daha önce hiç öyle olmamıştımÖncelikle tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza.Benimde reglime birkaç gün kaldı mide yanmam bacak ağrım ve klasik regl belirtilerim var dün kaset test aldım ama değil geçmeden yaparsam bile yanlış sonuç almaktan korktuğum için yapamıyorum.Bilmiyorum ne olacak İnşallah bu ay olmuştur çok üzülmeye başladım artık.Sizin de regl öncesi buna benzer belirtileriniz oldu mu nasıl geçiyor süreciniz merak ettim?
Lütfen birisi benide bilgilendirsin benim 5 6gundur belim sırtım aşırı ağrıyor çok halsizim karnıma ara ara sancı giriyor ve bu 3 4 gündür 2 saat arayla hafif kahverengi leke geliyor adetime 8gun var nedir buTest yapın bence stres yapıp kendinizi yıpratmayın
Sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi sonuç verir . Ben sabah yaptımGün içerisinde kaset test yapsam doğrı sonuç verir mi acaba yoksa akşam direk acile gitmek zorunda kalıcam
Lütfen bana da yardımcı olur musunuzTest yapın bence stres yapıp kendinizi yıpratmayın
Test yapın bence stres yapıp kendinizi yıpratmayın
- 23 Temmuz 2022
- 73
- 51
- 18
- 31
Merhaba biz de 4 aydır deniyoruz 1 kere adetim çok kısa sürdü önceki ay da 10 gün geç oldu . Bu ay daha adet olmadim adetime 4 gün kaldı. Sol kasigim ağrı yapıyor. Yatakta dönerken bir kere çok şiddetli ağrı hissettim iki kasigimda da. Goguslerim çok şişti. Genital bölgemde bazen zonklama oluyor . Acaba bende sizin gibi hamile miyimdir bu sefer hayırlı olsun bu arada adetime 4 gün kaldi erken gebelik kesti yapsam çıkar mı acaba .Kızlar merhaba. Yaklaşık 4 aydır deniyoruz. Adetim 30 günde bir ve düzenliydi. denemeye başladıktan sonra 1 hafta ya da 8-10 gün gecikmeye başladı. En son 24 temmuzda adet oldum. 8 ağustodta yumurta oluşmuştu . Biz de öncesinde ve sonrasında 1er gün arayla ilişkiye girdik. Normalde adetten 3-4 gün önce hafif bir sancım olurdu ve sonrasında regl olurdum. Şimdi yaklaşık 12-14 gündür sağ ve sol kasığım çok şiddetli ağrıyor aynı regl olacakmış gibi. Karnımın alt bölgesi de aynı şekilde ağrıyor. Gün içerisinde sürekli sancım oluyor. Gece uykudan uyandırıyor. Sabah iştahsızlığım olmaya başladı kahvaltıyı yapamıyorum. Yemeye devam edersem içim almıyor midemi kötülendiriyor. Gece üşüyorum gündüz vücudum aşırı yanıyor. Göğüs uclarım ağrıyor. Bu gün 29 Ağustos hala adet olmadım. Akıntım normalde vardı zaten ama bu ay çok çok. fazla benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Lütfen paylaşın benimle
Bende de öyle belirtiler vardı denemeye başladıktan sonra adetim gecikti 10 gün. Bence yapabilirsiniz. Ben de adetime 4 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı teşekkür ederim bu arada Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin doğru zamandaMerhaba biz de 4 aydır deniyoruz 1 kere adetim çok kısa sürdü önceki ay da 10 gün geç oldu . Bu ay daha adet olmadim adetime 4 gün kaldı. Sol kasigim ağrı yapıyor. Yatakta dönerken bir kere çok şiddetli ağrı hissettim iki kasigimda da. Goguslerim çok şişti. Genital bölgemde bazen zonklama oluyor . Acaba bende sizin gibi hamile miyimdir bu sefer hayırlı olsun bu arada adetime 4 gün kaldi erken gebelik kesti yapsam çıkar mı acaba .
Bende bişey sormak istiyorum cevap verir misiniz lütfenBende de öyle belirtiler vardı denemeye başladıktan sonra adetim gecikti 10 gün. Bence yapabilirsiniz. Ben de adetime 4 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı teşekkür ederim bu arada Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin doğru zamanda
- 23 Temmuz 2022
- 73
- 51
- 18
- 31
Amiiinn insallaaah artık çok istiyorum peki sabah ilk idrarla mı yaptınız yoksa gün içinde mıBende de öyle belirtiler vardı denemeye başladıktan sonra adetim gecikti 10 gün. Bence yapabilirsiniz. Ben de adetime 4 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı teşekkür ederim bu arada Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin doğru zamanda
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
E çünkü resim burada gözükmüyor attiysaniz eğer :)Neden kimse cevap vermiyor bana
- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
Sor sorunu da cevaplayalim :))Ne resmi anlayamadım yeni üye oldum ben
- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
Benim 5 6 gündür belim çok ağrıyor halsizim hafif leke geliyor adetime 8gun var ara ara karın da hafif sancı hamilelik olabilir mi
Bence bekleyip test yapmalısın. En azından bir 4-5 gün bekle ve erken hamilelik testi yap. Ben de yarın sabah yapacağım. Bugun normalde adet günümdü ama olmadim benim de bacaklarim ve vajinam sızlıyor ve zonkluyor.
Anladım bende en belirgini mide yanması hayırlı diyelim artık. Güzel dileklerin için de teşekkür ederimTeşekkür ederim . Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin benim sağ sol kasık ağrılarım reglimden 15-20 gün önce başladı. Ve de karnımın alt kısmı sancılanıyordu. Bir de sabahleyin çok iştahsızlığım oluyordu. Daha önce hiç öyle olmamıştım
- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98