Benimi aldırsam ne olur

aybasimagriyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
3
0
Merhaba ben 40 yaşında bir bayanım. Ne zamandan beri olduğunu hatırlayamadığım burnumun altında renksiz bir yağ benim var. Bir doktorla görüştüm aldırırsam aynı büyüklükte bir dikiş izi kalacağını söyledi. Ve çevremdeki herkes bunu aldırınca daha büyük benlerimin çıkabileceğini söylüyor. Aslında küçük ve dikkat çekmeyen bir şey ama ben çok rahatsız oluyorum. Sizce aldırmalı mıyım bir risk var mı? cevabınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)

benım bir akrabamın vücudunda siyah bir et benı vardı,amelıyatla aldırdı ve eski benden daha büyük bir dikiş izi kaldı, sizinkı renksız nasıl bır sey bılmıyorum,renklı olsaydı lazerle ben sildirme yöntemı var dıye bılıyorum,başka bir doktorla daha görusun ıstersenız ve bence lazer yapan yerlere de sorun, belkı size uygun bı yontemlerı vardır.

Kız arkadaşımın yüzünde siyah büyük benler vardı benlerini aldırdı baya bir zaman güneşe çıkmaması gerekiyordu güneş kremi kullandı uzun süre kışın bile... İlk zamanlarda çok kötüydü benler büyüdü yara iltihap gibi şeyler oldu alınan benlerin yerinde önce geçmez zannettik ama şimdi harika durumda... 3 yıl oldu sanırım çok memnun şimdi hafif izleri var ama eski halinden çok çok güzel old... Ben cesaret edemedim çünkü ben alınırken neşter sinire falan denk gelirse yüzde kayma oluyormuş bu da başka bir arkadaşımın akrabasında olmuş adamın ağzı eğilmiş ve düzeltilmiyormuş siniri kesmişler çünkü... Çok zaruri bir şeyse işini iyi bilen bir doktora gitmenizde yarar var... Bıçakla alınanda risk var ama lazerli olanı bilmiyorum...

"bunu aldırınca daha büyükleri çıkar" diyen çevrenizde ki insanları dinlemeyip başka bir doktora daha gidin... sonuçta estetik dikiş var. lazerle temizlenmesi var.. var da var...
bence asıl önemli nokta: alındıktan sonra çıkan sonuç.. biyopsiye gidecektir.. önemli olan orada birşey çıkmasın....

benim göbeğimde vardı... çok büyüktü.. kanser riski yüzünden aldırmak zorunda kaldım... çok seneler önce... izim var tabi ki ama daha büyüğü hiçbir zaman çıkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…