Benimi aldırdııım . Tereddütleri olanlar okuyabilir

selvim_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
18
1
33
merhaba kızlar ben bu sabah burnumun kenarındaki beni Cerrahpaşa hastanesinde aldırdım . Doktor dikişlerimi attı 2 gün sonra su değdir o bölgeye dedi . 1 hafta sonrada dikişlerini alalım dedi . Krem falan vermedi hatta ben leke açıcı bilindik bir krem ismini söyledim gerek yok kreme güneş kremi kullanabilirsin dedi. Ben cerrahi yöntemle aldırdım benimi . İşlem10 dakika sürdü neredeyse. Acı yanma vesaire olmadı zaten doktor o bölgeyi uyuşturuyor sadece doktorun yaptıklarını hissediyorsunuz bukadar (dikme çekiştirme kısmını hissediyorsunuz) . Ben doktorumun benimle diyoloğumdan tavrından memnun kaldım . İnşaallah bandı açtığımda da rahatsız edici bir durumla karşılaşmam.Açtığımdaki görüntüyü dikişlerim alındığındaki görüntüyü size atıcam çünkü ben bu işlemi yaptırmadan önce çok araştırdım sorularımın cevaplarını tam anlamıyla bulamadım ben deneyimlerimi burdan size yazıcam sizde merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz

Kızlar tekrar merhaba Benimi aldıralı yaklaşık 2 hafta oldu . Şuan o bölgede kızarıklık yara vesaire yok. Şuanlık memnunum görüntüden. Dikişlerimi benim alan dr almadı çünkü dr bayram iznindeymiş bu yüzden dikişlerimi başka bir dr aldı . Dikiş alınırken biraz acıdı ama anlık bir acıydı. Dr Güneş kremi kullanmamı söyledi ben doktordan dikiş izi kremi de yazmasını istedim.Aslında doktor gerek yok o kızarıklık zamanla geçer dedi ama ben biran önce geçsin diye kremi ısrarla yazdırdım . (Kremimin adı dermaxsi krem bu arada) Şimdi size biraz dikişlerim açıldığında gördüğüm manzaradan bahsedeyim O an çok korktum çünkü nasıl bir görüntü olduğunu tahmin edemiyordum ama aynaya bakınca rahatladım çünkü bir iz yoktu. Benim izim kıvrımda olduğu için iz gibi değilde burun kıvrımım gibi duruyordu sadece orası çok hafif kızarıktı ama o kızarıklığa aldırış etmedim geçebilecek gibi duruyordu. O gün kremimi sürdüm sabah akşam inçe bir tabaka halinde ve yarın uyandığımda kızarıklıkta geçmişti kızlar. Yani kısacası ben memnun kaldım iyi bir doktorada denk geldim . Benim ben aldırmam bu şekilde oldu şuan aklıma gelenler bukadar ben benimi aldırmadan önce 2 yıl boyunca durmadan araştırıyordum insan ne kadar yazı okursa okusun endişeleri oluyor . Umarım yazım yardımcı olmuştur ve umarım sizde sonuçtan çok çok memnun kalır hiçbir sıkıntı yaşamazsınız .sormak istediklerinizi sorabilirsiniz ara ara giriyorum siteye.

Son düzenleme:
Merhaba bikac soru sorabilir miyim size? Kaç dikiş atıldı acaba ne kadar büyüklükteydi beniniz ve yüzünüzün neresindeydi cevaplarsanız çok sevinirim..

Bir de rica etsem foto paylaşabilir misiniz

Merhaba bikac soru sorabilir miyim size? Kaç dikiş atıldı acaba ne kadar büyüklükteydi beniniz ve yüzünüzün neresindeydi cevaplarsanız çok sevinirim..
Benim burnumla yanağımın birleştiği arada mercimek tanesi büyüklüğünde siyah çıkıntılı bir bendi . Cerrahi yöntemle alındı ama doktora sormadım kaç dikiş attınız diye. Doktor iz kalsada kıvrımında kalır belli bile olmaz dedi.

Ben yanağının üzerinde lazerle kaldırdım uç tane delik izi kaldı her gördüğümde üzülürüm. Burnumda vardı onu dikiş atilarak aldirdim iz yok. Bölgeden bolgeye değişiyor...

Ben yanağının üzerinde lazerle kaldırdım uç tane delik izi kaldı her gördüğümde üzülürüm. Burnumda vardı onu dikiş atilarak aldirdim iz yok. Bölgeden bolgeye değişiyor...
Evet canım kişiden kişiye görevde değişiyor iyileşme süreci . Benim alınan bölgede iz kalmadı mesela

Çukurluklarınız hala geçmedi mi kaç ay oldu aldıralı bikac kez mesaj attım size aka cevap alamadım 1 yılı bulur çukurlukların dolmasi deniyor ama sanırım doğru değil benim üç ay oldu hala aynı.. fotoğraf paylaşabilir misiniz benimkiyle aynı yerler sanırım sizin de

Arkadaşlar merhaba,

Ben konuyu okudum ama merak ettiğim konuda bi bilgiye rastlamadım.

Şöyle ki ; kanser riskini artırdığı için benleri aldırmayı hatta inceleme için parça almayı bile önermezdi ya hekimler geçmiş yıllarda , şimdi ben aldırmak istediğinizi söylediğinizde böyle bir riskten veya sizin beninizin türünden bilgi verip bahsediyorlar mı operasyon öncesinde ? Yoksa direk alıyorlar mı ?

beninizi gösterdiğiniz doktor eğer alınmaması gerektiğini düşünürse zaten bunu size söyler, kesilip alınacağı için de inceleme için patolojiye gönderilir alınan parça. işinde başarılı bir doktor tarafından kesilip alındığı sürece herhangi bir sakıncası yok diye düşünüyorum..

Ben dr a gittiğimdebaşka bir bayan da 3 tane benini almış ama onunkiler kanser riski taşıdığı için alınmış dr bir aletle bakıyormuş zaten soruyor son 6 ayda beniniz büyüdümü diye ona göre hareket ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…