- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi sevememsendenbaska
-
Şuan benim hatalarımı konuşamayız zaten dedim ne yaptım hangi hatam seni buna.itti dedim. Senin bir hatan yok. Dedi. Şuan hatam olsa bile kendi vicdan azabı nedeni ile asla konuşmaz onu. O kısmı zamanla konuşurki zaten konuşmayan bir çift değiliz sıkıntılarımızı hep konuşarak çözeriz. Gerçekten sıkıntısı olsa söyler şikayet eder. O hep hayatında çok şanslı biri olduğunu söyler durur
Yok yahu ne yaparsam yapayım vurduğu için haklı olamaz. Özür dileyeceksem kışkırttığım için olamaz. Erkeksen vur. Kompleks mi yahu bu erkeklik böyle dedi kadın dur bak nasıl erkeğim göstereyim mi diyecek? Böyle düşünecek bir kadın değilim ben
Şuan benim hatalarımı konuşamayız zaten dedim ne yaptım hangi hatam seni buna.itti dedim. Senin bir hatan yok. Dedi. Şuan hatam olsa bile kendi vicdan azabı nedeni ile asla konuşmaz onu. O kısmı zamanla konuşurki zaten konuşmayan bir çift değiliz sıkıntılarımızı hep konuşarak çözeriz. Gerçekten sıkıntısı olsa söyler şikayet eder. O hep hayatında çok şanslı biri olduğunu söyler durur
Yok yahu ne yaparsam yapayım vurduğu için haklı olamaz. Özür dileyeceksem kışkırttığım için olamaz. Erkeksen vur. Kompleks mi yahu bu erkeklik böyle dedi kadın dur bak nasıl erkeğim göstereyim mi diyecek? Böyle düşünecek bir kadın değilim ben
Söyleyeceğim hiçbir şey yok yaptığım şeyin açıklaması falan da yok affedilir birşey değilki özürdileyim dedi. Unutamayacağın birşey olduğunu biliyorum unutman için elimden geleni yapacağım. Başka fa birşey diyemem dedi az önce. Yüzüne bakmaya utanıyorum dedi.
Teşekkür ederim. Aslında bende aynı senin gibi düşünüyorum herşeyden önce ona yakıştıramadığım için bu hayal kırıklığımın sebebi.size el kaldırmasının hıcbır gecerlı sebebi yok..
ama kışkırtan sız olmuşsunuz..sular durulana kadar herkes köşesine cekılsın..
o yıne sızı sevıyor,içi yanıyordur aklına geldıkce..
sıddete karsıyım ama karsındakını ınsani yonlerıyle degerlendır..
patlama yasamış adam..
Allah razı olsun. Sarıldı zaten az önce ama ben sarılamadım zaten hemen ağladım. İçimde çok kırgınlık var. Kışkırtıcı davransam sa üstüne gitsem de haksız olsam da gördüğüm muameleyi unutmak şuan için belkş zor geliyorbazı insanlar delice sevse de gem vurmayı bilir gerektiği yerde kendine...
sizde şuan öylesiniz.
eşiniz iyi biri anlattığınız kadarı ile, lakin sizde iyi birisiniz ki yürümüş bu evlilik.
ikiniz de bazı şeyleri bastırmanın verdiği duyguyla patlamışsınız bir birinize...
ne siz ne de eşiniz haklı ikinizde bu suçu üstlenip kalbinizi onarıp yuvanız da huzurla oturun.
eşiniz sizi siz eşinizi şimdiden özlemişsiniz bir sarılsanız geçer bence
cinsel sorunlarınız için bir uzmandan yardım alabilirsiniz,hem eşiniz mutlu olur hem siz kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Allah yardımcınız olsun .
Öyle sandığınız gibi hatalarını görmeyen hep haklıyım diyen bir kimse değilim ben bu olayda da yaşadığım her mevzuda da hatalarımı görürüm. Çok arkadaş çevresi olan ılımlı insancıl sosyal biriyimdir. Etrafımda sevilen hep fikri alınan da biriyim ki hayatımda çıkış bulamadığım noktalarda psikolojik yardım aldım ki gerekirse de gene alırım. Senin tarafından ben çok farklı göründüm gibisız dusunmeyebılırsınız ama kullandıgınız kelıme hiç hoş degıl (bunu bır uzmana sorsanız onur kırıcı bır kelıme oldugunu ve helekı bır tartışma esnasında asla söylenmemesı gerektıgını aynen söyler sıze)kalbım kırıldı dıyorsnz farkındamısınız eşinizinde bır kalbı var? bır psıkologa gıdıp yardım almalısınız en azından belkı hatalarınızı görursunuz
bu sözlerinde o kadar çok duygluu gizli ki.. bence milyon özürden daha kıymetli. en başta hatasını biliyor. telefasi olmadığını da biliyor ama ailesini (seni) kaybetmemek için de elinden geleni yapacağını söylüyor. utancını bile dile getirmiş daha ne desin..
herkes hata yapar. bazen asla yapmayız dediğimiz şeyleri yaparız. buna biz bile şaşırız.
bence eşinin nasıl bir insan olduğunu düşün (biliyorsun düşünüyorsun zaten) ama bu sözlerindeki samimiyete inanıyorsan ki bence inanmalısın bu sözlerinin arkasındaki duygulu adamı düşün ve bence karşılıklı birşeyeri yoluna koymaya bakın. zaten ikinizde istiyorsunuz sadece biraz birbirinizi dinleme biraz uzmandan yardımla sorunlarınız halolmayacak gibi gözükmüyor.
Öyle değil mi?inşallah hallolur bende hallolmasını istiyorum bende eskisi gibi olmak istiyorum. Ama işte kalbim kırıldı onun da kırıldı biliyorum ama ben ona gidip sarılsam unuttum desem o tüm kırgınlığını siler atar. Bunu yapabilecek olmak istiyorum
Aslında bir insanın kendini tam anlatması böyle bir ortamda pek mümkün değil. Aslında hep fedakarlık yapan o değil kim yapar ki hep tek taraflı melek olmak lazım gelir.yumuşak atın çiftesi pek olur derler
eşinde bu durum görülüyor
sen hep almaya alışmışsın
manevi duygusal manada söylüyorum bunu
eşin hep veren olmuş
senin için bir sürü fedakarlık yapmış ki
bunlar standart erkeğin yapmayacağı şeyler
yani böyle bir adamı bir tokat yüzünden bırakırım dersen
kusura bakma ama saçmalık olur
Benim anneliğim çevrede onun eşliği kadar takdir gören bir durumdur. Kimse kimsenin anneliğine laf söyleme cüretinde bulunamazEn melek adam erkekliğine laf dokundurmasında çileden çıkar, diye düşünüyorum.
Bir de kocanıza karşı saçmalamanızı anlıyorum ama bir anne kendini bu kadar kaybetmemeli.
Doğrusu eşim çocuğun önünde böyle büyük kavga çıkarsa, kırsa dökse. Ben de onun babalığına
sayar da sayardım. Asıl sorundan büyük sorun bu bence..
bunu yapabilecek olmak istemiyorsunuz çünkü sizin hatalarınız öylece duruyor. özür dileyen olmak istemiyorsunuz. eşiniz kendini anlatmış. özür dilemiş.(o sözler özür dilerimden daha samimi) peki ya siz! siz anlatamamışsınız. bence kırgınlığınızı dile getirin. ama hatalarınızı da söyleyip özür dileyin. bir takım eksiklikleri düzeltmek istediğinizi nasıl düzelteceğinizi konuşun paylaşın karar verin rahatlayın..
bence sizin asıl sorununuz bu..
bence tabi..
Siddetin bahanesi olmaz da hukukta haksiz tahrik diye bir sey var. Adamin erkekligine laf edersen erkeksen vur erkeksen vur dersen oyle olur.
Bunun harici de bu evliligi niye surduruyor anlamadim. Vajinismus var ama bunca yil asmamissin, evin isini gucunu adam yapiyor sen ayaklarini uzatirken. Hanimliga dair hicbir sey yok haniminda. Ne bileyim niye cekiyo bunlari. Ilginc
Vajinismusu 3 ayda yendim. Eksik anlatmışım galiba burasını ben.
Eşim yarım gün ben tam gün çalışıyorum geliyorum evde Hee iş yapılmış bunu kastetmiştim ben.
Zaten dediğiniz gibi olsa adam peygamber dersiniz yahu. Biraz yanlış anlaşılmış yanlış anlatmışım yada.
Frijit gibi birşeyim dedim frijitim bile demedim. Eşim daha sık birliktelik isteyen bir adam ama ben genelde daha seyrek. Cinsel probleminiz bu yönde.
Söylemek istediğim şey eşimin bu sıkıntılar karşısında da sabırla davrandığını ifade etmek olmuştu. Yoksa mevzuya girmesem de olur yani aramızda bir problem değil mevzu çünkü
Vajinismusu 3 ayda yendim. Eksik anlatmışım galiba burasını ben.
Eşim yarım gün ben tam gün çalışıyorum geliyorum evde Hee iş yapılmış bunu kastetmiştim ben.
Zaten dediğiniz gibi olsa adam peygamber dersiniz yahu. Biraz yanlış anlaşılmış yanlış anlatmışım yada.
Frijit gibi birşeyim dedim frijitim bile demedim. Eşim daha sık birliktelik isteyen bir adam ama ben genelde daha seyrek. Cinsel probleminiz bu yönde.
Söylemek istediğim şey eşimin bu sıkıntılar karşısında da sabırla davrandığını ifade etmek olmuştu. Yoksa mevzuya girmesem de olur yani aramızda bir problem değil mevzu çünkü
Ben senin eşin ve çocuğun için çok üzüldüm.
Adam zorlayarak taşımış seni ama herkesin bir son damlası vardır.
Benim anneliğim çevrede onun eşliği kadar takdir gören bir durumdur. Kimse kimsenin anneliğine laf söyleme cüretinde bulunamaz
sadece dokuz ay taşıyan ve doğuran anneye bile laf edemem ben ki siz anneliğini tek bir olayla yargıladığınız birnsana söylüyorsunuz bunu. Üzüldüm... Her türlü yoruma verdiğim cevapları olursanız eğer hep belli seviye de oldu ama sana karşı seviye korumakta zorlandım. Kimse mükemmel değildir. Annelerde! Kaldı ki bunu ilk kez yaşamış bir anneyim ben çocuğu ile akşam işten gelip saatlerce oynayan onun için canını verecek kadar seven her anne kadar fedakâr bir anneyim ben. Annelik bir olayla silinip atılmaz. Anne değilseniz de mutlaka anneniz vardır onun kıymeti için bu sözlerden sakının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?