- Konu Sahibi sevememsendenbaska
-
hani böyle herkesin imrendiği evlilikler vardır ya. ben çok da farkında olmadan belki de kıymetini bilmeden onu yaşıyordum. her sorunumda özür dileyen taraf olan bir eşim vardı. 4 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim. genç yaşta evlendim. üniversite Mezunuyum iyi vir işim var eşimin de öyle. bir evim var bir arabam. borç harçla aldım ama olsun eşime maddi anlamda her zaman destek veren gençken mal sahibi olunması gerektiğini söyleyen bir eş oldum.
pek ev işi yapmam sevmem ama eşim temizdir bahar kış temizliği halı yıkama yemek yapma çocuğa bakma gece çişe kaldırma hepsi aklınıza ne geliyorsa o yapar. ben genel de ayaklarını uzatıp işten gelince dinlenmeden kendimi alamam. bu aramızda problem olur mu? hayır idare EDİYORUZ problem olmuyor. severim kocamı oda beni sever sanırım hep. çünkü öper sarılır güzel şeyler söyler, hep düşünür düşüncelerimi dinler. iyidir işte ya iyi adam nasıl olursa öyle olur. aşık fedakâr yumuşak başlı işinde gücünde ailesi olmadan dışarı bile çıkmayan çocuğuna karısına sevgi dolu benim aileme saygılı... herkesin özendiği bir adam öyleki başına birşey gelse benden bilirler kimse ondan şüphelenmez mükemmel adamdır herkes için o...
bende eşi için fedakâr olan biriyim kendime göre... kendime göre işte! bilmiyorum kendimde onda övülecek kadar yön bile bulamıyorum.
gözlerim nasıl böyle bakıyor anlamıyorum.
en ciddi problemimiz benim tarafımdan gelen cinsel soğukluk. vajinismus ardından hep uzak duran zoraki yatağa giden bir kadın. ha adam bu konuda da takdire şayan fedakarlıkta. eyvallah haklı çabalıyorım bunu görerek ama olmuyor frijit vari birşeyim ben galiba.
dün oğlum hasta. gündüzden onun ailesi ile ilgili ufak bir tartışma yaşıyoruz ve ardından eve gelince çok alakasız bir sebepten el kaldırıyor. erkeklik öyle el kaldırmak değil diyorum. gaza getiriyorum. hayır döven söven bir adam değil ama anlık sinirlenir geçer. diyorum ya haklı bile olsa özür diler yalvarır... hiç özür dilemem mesela ben. ama severim kocamı. kimseye ezdirmem karakter olarak baskın biriyim zaten savunurum laf ettirmem ardında dururum sözünü dinlerim. yap dediğini yaparım yapma dediğini yapmam değmez derim kocam kırmayım...
vurdu bana... beklemiyordum! bozuldum
öfkemden ona vurdum sonra daha abartmamak için döktüm saçtım biraz. döküyorum diye dağıtıyorum diye senin gibi kadın olmaz olsun dedi. senin gibi anne olmaz olsun. çocuğun gözünün önünde olduğu için... buna izin verdiğim için. beni yerden yere vurdu. duymadı. aldı tuttu attı. aldı tuttu attı. canım çok yanmadı. öyle zarar vermek için yapmadı çünkü... erkeksen vur dedim ya erkeğim dedi bana kendince. ama savurdu dağıttı. 8 senedir onun için biriktirdiğim herşeyi.
annemi aradım gel dedim. geldi... o bile ne.yaptın da yaptı dedi. haklı görmedi tabi onu ama inanamadı yapmaz dedi.
şimdi konuşmuyorum. oda konuşmuyor. özür de dilemedi. zaten bunun özrü mü var ki?
ne düşünüyor bilmiyorum ama dövmek o filmlerde gördüğümüz yüzü moraran kadınlar değil ki sadece? bir yerim morarmadı evet ama kalbim kanıyor... boğuluyorum. neşemle meşhur biriyimdir neşem yok. içim doluyor ağlıyorum! boşanmak! siz bu olay yüzünden boşanır mıydınız? yoksa bekler miydiniz affetmeyi.
peki affedilir mi?
ne olur cevap verin? benim fikre akla çok ihtiyacım var ilk defa hep akıl verirken kafam davul gibi düşünemeyen boş gürültü için de bir yuvarlak...
Zaten biraz da bu yüzden o kendini bu davranışı yapmaya haklı buldu. Çevremizde sürekli övülen bir koca olması sanırım onda Ego yaptı ki. Ben de aksi bir insan değilim gerçekten. O kadar problemli bir ailesi var ki artık problemleri ve saçmalıklarına dur demek isteyeceğiniz hiç ses etmeden katlanan tarafım ben. MeselaAdam bosansin hayatina baksin bence. Kadina siddete karsiyim ama siz haketmissiniz. Ozur dileyip burnunu kaf dagindan indirmesi gereken sizsiniz. Sizinki gibi bir esim var ben gozunun icine bakiyorum. Nankorluk sizinki.
Eşiniz normal ortalama bir es olsaydi kesinlikle ayrilin derdim.. ama brlli ki esiniz ortalamanin uzerinde.. bir sansi daha hak ediyor diye düşünüyorum. .
Bilemem affedilir mi ama affetme konusunu düşünmek için önce bir sebebe ihtiyacınız var. Eşiniz neden karakterinin böyle dışına çıkıp şiddete başvurdu? Hem de ortada sizin anlatımınıza göre büyük bir sorun yokken? Size bunun sebebini açıklamalı. Size bir sebep sunmalı ki affedilir mi, affedilmez mi değerlendirebilesiniz.
Bence bu olayı ayrıntılarıyla masaya yatırmaya ihtiyacınız var eşinizle.
Şiddet tabii ki savunulacak bir şey değil.
Ama anlattıklarınızdan eşinizde çok birikmişlik var diye hissettim, kendini mi kaybetti acaba o an...
Yine de ne olursa olsun olmamalıydı.
Boşanmayı çıkarın şimdi aklınızdan, eşinizin gelip sizinle konuşmasını bekleyin.
Sonra düşünürsünüz de olacağını.
Cinsel probleminiz için çözüm aradınız mı hiç?
Bunu ona hiç dayatmadım ki o gönüllü olur hep. İşten gelirim benim mesai saatlerim daha uzun sen yorulma der. Ben ona yap demem yapmasa yaparım zaten.çalışmadığı günler var mesela ben 5 gün çalışıyorum o daha az. Bir de.karakteri temiz çalışkan bir adam hafta sonu bile öğleye kadar yatmaz.Canim, sana vurmasi tabiki dogru degil, yanliz sen tabi herseyi kendi gözünden baktigin icin olaylara senin icin bir sorun yoktu evliliginizde. Onun bakis acisini hic düsündünmü? Anlattigina göre bütün fedakarliklari o yapmis, belliki yorulmus, yemek yapmam ev temizlemem, cocuk bakmam, özür dilemem... Sanki o bunlarin hepsine mecburmus gibi, onunda hic istekleri yokmu? Cogu erkekler dediklerinizin hicbirini yapmaz ama sizinki MasAllah yapiyor, bari esit sekilde yapin, biraz dengelemeye calissaydiniz... Yillarin yorgunlugu onu bunaltmis olabilir...
Suan nasil bir yol izlemelisin hic bilmiyorum, dayaga siddete karsi olan biriyim, süründür diyecegim ama Adam simdiye kadar zaten sürünmüs... Özür dilerse affedin, ayni hatalarada tekrar düsmeyin...
Cinsel eksiklik siddeti dogurur. Kusura nakmayin kocaniz hakli. Frijitseniz tedavi gorun.
Yahu insanlar senelerce vajinismus tedavisi görüyor o zaman her gün dayak yesinler var mı şiddeti haklı kılacak birşey. Bence yok!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu ona hiç dayatmadım ki o gönüllü olur hep. İşten gelirim benim mesai saatlerim daha uzun sen yorulma der. Ben ona yap demem yapmasa yaparım zaten.çalışmadığı günler var mesela ben 5 gün çalışıyorum o daha az. Bir de.karakteri temiz çalışkan bir adam hafta sonu bile öğleye kadar yatmaz.
Evet aradık... Çözüm kısa süreli oldu sonra aynı. Yani herkes aynı sıklıkta ilişkiye girecek diye bir kaide mi var?hiç değil ama beni ikna etmek zorunda hep.
Birikmiş olabilir... Ama inanın ben o muameleyi hakedebilecek (ki hakedilir mi bilmiyorum) bir eş değilim.
hani böyle herkesin imrendiği evlilikler vardır ya. ben çok da farkında olmadan belki de kıymetini bilmeden onu yaşıyordum. her sorunumda özür dileyen taraf olan bir eşim vardı. 4 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim. genç yaşta evlendim. üniversite Mezunuyum iyi vir işim var eşimin de öyle. bir evim var bir arabam. borç harçla aldım ama olsun eşime maddi anlamda her zaman destek veren gençken mal sahibi olunması gerektiğini söyleyen bir eş oldum.
pek ev işi yapmam sevmem ama eşim temizdir bahar kış temizliği halı yıkama yemek yapma çocuğa bakma gece çişe kaldırma hepsi aklınıza ne geliyorsa o yapar. ben genel de ayaklarını uzatıp işten gelince dinlenmeden kendimi alamam. bu aramızda problem olur mu? hayır idare EDİYORUZ problem olmuyor. severim kocamı oda beni sever sanırım hep. çünkü öper sarılır güzel şeyler söyler, hep düşünür düşüncelerimi dinler. iyidir işte ya iyi adam nasıl olursa öyle olur. aşık fedakâr yumuşak başlı işinde gücünde ailesi olmadan dışarı bile çıkmayan çocuğuna karısına sevgi dolu benim aileme saygılı... herkesin özendiği bir adam öyleki başına birşey gelse benden bilirler kimse ondan şüphelenmez mükemmel adamdır herkes için o...
bende eşi için fedakâr olan biriyim kendime göre... kendime göre işte! bilmiyorum kendimde onda övülecek kadar yön bile bulamıyorum.
gözlerim nasıl böyle bakıyor anlamıyorum.
en ciddi problemimiz benim tarafımdan gelen cinsel soğukluk. vajinismus ardından hep uzak duran zoraki yatağa giden bir kadın. ha adam bu konuda da takdire şayan fedakarlıkta. eyvallah haklı çabalıyorım bunu görerek ama olmuyor frijit vari birşeyim ben galiba.
dün oğlum hasta. gündüzden onun ailesi ile ilgili ufak bir tartışma yaşıyoruz ve ardından eve gelince çok alakasız bir sebepten el kaldırıyor. erkeklik öyle el kaldırmak değil diyorum. gaza getiriyorum. hayır döven söven bir adam değil ama anlık sinirlenir geçer. diyorum ya haklı bile olsa özür diler yalvarır... hiç özür dilemem mesela ben. ama severim kocamı. kimseye ezdirmem karakter olarak baskın biriyim zaten savunurum laf ettirmem ardında dururum sözünü dinlerim. yap dediğini yaparım yapma dediğini yapmam değmez derim kocam kırmayım...
vurdu bana... beklemiyordum! bozuldum
öfkemden ona vurdum sonra daha abartmamak için döktüm saçtım biraz. döküyorum diye dağıtıyorum diye senin gibi kadın olmaz olsun dedi. senin gibi anne olmaz olsun. çocuğun gözünün önünde olduğu için... buna izin verdiğim için. beni yerden yere vurdu. duymadı. aldı tuttu attı. aldı tuttu attı. canım çok yanmadı. öyle zarar vermek için yapmadı çünkü... erkeksen vur dedim ya erkeğim dedi bana kendince. ama savurdu dağıttı. 8 senedir onun için biriktirdiğim herşeyi.
annemi aradım gel dedim. geldi... o bile ne.yaptın da yaptı dedi. haklı görmedi tabi onu ama inanamadı yapmaz dedi.
şimdi konuşmuyorum. oda konuşmuyor. özür de dilemedi. zaten bunun özrü mü var ki?
ne düşünüyor bilmiyorum ama dövmek o filmlerde gördüğümüz yüzü moraran kadınlar değil ki sadece? bir yerim morarmadı evet ama kalbim kanıyor... boğuluyorum. neşemle meşhur biriyimdir neşem yok. içim doluyor ağlıyorum! boşanmak! siz bu olay yüzünden boşanır mıydınız? yoksa bekler miydiniz affetmeyi.
peki affedilir mi?
ne olur cevap verin? benim fikre akla çok ihtiyacım var ilk defa hep akıl verirken kafam davul gibi düşünemeyen boş gürültü için de bir yuvarlak...
Vajinismus ayri frijit ayri.
Kocaniz size isteksiz davransa yillarca siz ne kadar alinir kirilirsiniz. Ama kocaniz prostat olsa mesela gene alinir kirilir misiniz???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm hata sende . gercekten sen cok sanslısın böle bi eşe sahıp oldugun ıcın. bu yuzden hemen eve gidip ona guzel yemek hazırlıorsun suslenıyorsun puslenıyorsun. cocugu annene bırak tek basınıza gecırın bi gece sorunlarınızı konusun ısteklerinizi . ve onemlisi sizi affetmesini saglayın...
Tabii ki herkes sıklıkla ilişkiye girecek diye bir şey yok, ama bunun 'problem' olduğunu siz söylediniz.
Bence bu problem ortadan kalkana kadar tedavi yollarını terk etmemeliydiniz, sırf bu bile iki taraf için oldukça yorucu.
Esinizin ofkeli aninda onu kiskirtmis olmamaniz gerekirdi bence .erkeksen vur demek o anda erkegi cileden cikarabilir .keske siz o sinirliyken sakin kalsaydiniz.evlilikte biri sinirloyken digeri yerine gore alttan almali bence.sonra tamiri mumkun olmayan yaralar kaliyor kalplerimizde
efecim
cnm hata sende . gercekten sen cok sanslısın böle bi eşe sahıp oldugun ıcın. bu yuzden hemen eve gidip ona guzel yemek hazırlıorsun suslenıyorsun puslenıyorsun. cocugu annene bırak tek basınıza gecırın bi gece sorunlarınızı konusun ısteklerinizi . ve onemlisi sizi affetmesini saglayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?