Kesinlikle katılıyorum ben de bunu çok duydum. Artık ben de böyle yapıcamAcaba hamile miyim diye sorduğun aylar hamile kalmayacaksin.
Ne zaman boşverirsen o zaman hamile kalacaksın.
Kocan da gitti mi doktoraArkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Bunlar yalan, öyle birşey YokAcaba hamile miyim diye sorduğun aylar hamile kalmayacaksin.
Ne zaman boşverirsen o zaman hamile kalacaksın.
Sorunsuz bireyler için durumun psikoloji ile yakından alakali olmasına yorum yapıyoruz.Bunlar yalan, öyle birşey Yok
Sorun varsa nasıl hamile kalacak ?
Benim ilk 3 sene çocuk umrumda değildi
Kalmamak işime geliyordu hatta
Nasılsa kalırım birgün diye oralı olmadım
Meğersem eşimde dolu sıkıntı varmış
2 sene onlarla uğraştık
Sorun varsa onları düzeltmek ya da tedavi
Olmak bazen aylar bazen seneler alıyor
Karı koca olarak her ikisine de detaylı bakılmalı
kocan gitti mi doktora ?Hepinizden Allah razı olsun moral oldunuz. Çok teşekkür ediyorum biliyorum en büyük etken stres oluyor ama ister istemez insan stres oluyor işte. Eşim kendi tarafinin tek erkek evladi tek erkek torun o. Herkes gözümüzün içine bakıyor bebek yokmu gibisinden. Tabi bizde çok istiyoruz hak verin insan imreniyor. O kadar istiyorum ki gebeliğe hazirlik kurslarına bile gittim. Burada yazılanları dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum
Yok henüz gitmedi bu ay ovulasyonda başarılı olmazsa önümüzde ki ay o da gidecek.kocan gitti mi doktora ?
Doktorlar 9 aydır evliyiz diyince genelde çok az zaman olmuş diye rahim filmi filan çekmiyor.Benim bir kaç arkadaşım kontrole gittiler herşey normaldi dahala çocuk olmayınca rahim filmi çekildi ve kısa sürede hamile kaldılar.Eğer rahim filmi çekilmediyse çektirmenizi öneririmArkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?