• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir bebeğim olsun istiyorum ☹

maca bitkisini araştırın. içeriği olan bi ilaç var. macador. isteyenlere anlatabilirim. faydası olacağını düşünüyorum. ben çok mutluyum. iyiki bu ürünle tanışmışım

Hepinizden Allah razı olsun moral oldunuz. Çok teşekkür ediyorum biliyorum en büyük etken stres oluyor ama ister istemez insan stres oluyor işte. Eşim kendi tarafinin tek erkek evladi tek erkek torun o. Herkes gözümüzün içine bakıyor bebek yokmu gibisinden. Tabi bizde çok istiyoruz hak verin insan imreniyor. O kadar istiyorum ki gebeliğe hazirlik kurslarına bile gittim. Burada yazılanları dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum
Canım acilen eşini yolla. Ben de senin gibiydim kendimi bi sene yedim bitirdim. Sonra baktık ki sorun eşimdeymiş. Sakın ihmal etmeyin

Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Tam 1 sene denedik olmadı ben evlendikten hemen sonra doktora gittim cikoalts kistim vardi kucuktu hamile kalmama engel değil dedi doktorlar neyse denedk eşime doktora git dedikçe erteledi erteledi gitmedi ve koca bir wenede öyle kaybettim en son dotkora gitmezsen ben giderim diye cektm resti sonra ogrendik esimde varikosel morfoloji %0 doktor nornal yolla çocuğunz olmaz dedi çok zor uzun süre alir dedi zaten 2 Senem boşa gitmişti ilk tüp bebek denememde tuttu çok sukur 4 aylık şimdi bebegim allahm uzun saglikli ömürler versin herkesin evlatlarına erkeklerde neden bilmiyorum sizin için demiyorma ama genel olarak bı doktora gitmeme olayi var.

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim doğru yere mu yazıyorum bilmiyorum ama öğrenicem inşallah 1 senedir çocuk istiyoruz ve doktora gittik. İlk ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama yumurtam çatlamadı bunun için cyclo progynova kullandım aralık ayında yine klomen ve ovitrelle kullandım ve yine yumurtam çatlamamış yine cyclo progynova verdi doktorum 3 gündür kullanıyorum sorum şu arkadaşlar bu çatlamamış yumurta kist olarak dururken ve onun erimesi için ilaç kullanırken bu ay yine yumurtlama ve gebe kalma şansım var mı? Bilginiz var mı bu konuda

maca bitkisini araştırın. içeriği olan bi ilaç var. macador. isteyenlere anlatabilirim. faydası olacağını düşünüyorum. ben çok mutluyum. iyiki bu ürünle tanışmışım
Ben bilgi alabilir miyim 15 aydır bebeğim olmuyor denemek isterim maca kökü tozunu duymuştum kapsül olarak aynı etki gösteriyor mu?

Ben bilgi alabilir miyim 15 aydır bebeğim olmuyor denemek isterim maca kökü tozunu duymuştum kapsül olarak aynı etki gösteriyor mu?
Kapsül olarak etkisi daha fazla diye biliyorum. Ben aldığım yerdeki yetkiliyle konuştum. bizzat çok ilgilendi. test sonuçları ma göz attı ona yönelik bir yol haritası çizdik.

Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Hanile olabildiniz mi

6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.
İyi günler Allah çocuğunuzu sağlıkla büyütmeyi nasib etsin. Eşinizin problemi neydi acaba öyrene bilirmiyim acaba.ne güzel doğal yollada hamile kalmışsın çok sevindirici bir şey bu

Back