Saç Rengi ve Saç Boyama Benim yüzüme bu renk gider mi (resimli)

bence o paylastıgın resimlerdeki bayanın sac modeli ve rengi sana gider.

ciddimisin ay çok sevindim:103::87:birilerinin gazına ihtiyacım var açıkçası,insan kendisi bazen cesaret edemiyor,karar vermekte zorlanıyor,sonuçta sokaklarda insanlar görücek beni,kötü durmuş saçın rengi demeleri zoruma gider nede olsa,fikirleriniz için sağolun:124:

Eki Görüntüle 404704

peki bu renk ve modelnasıl olmuş yüzümeeee
bu bakır rengi sanırım burdan öyle anladım ben model olarak gitmiş perçem olur sana ama beyaz tenlilere yakışıyo bakır renkleri sen buğday tenlisin kara kaş kara göz oldugun ıcın ben sana koyu renkleri daha cok yakıştırdımm bu renkler senı oldugundan daha esmer gösterir

Konu ile çok alakalı sayılmaz ama triendycim,bence sen gözlerinin altına kalem sürmemelisin..Özellikle de siyah kalem..Gözlerini çok batık gösteriyor...Işık vs çok belli olmuyor ama senin eski fotoğraflarını hatırlıyorum , sen o kadar esmer değilsin aslında..Bu son fotoğraflarda olduğundan daha esmer tenli görünmüşsün...Ayrıca saçlarını da ortadan ayırma...

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok dogru bir tespit bende ne zaman acik renge dogru gitsem hemen solaryuma mi girdin cok bronz gorunuyorsun yorumlari aliyorum. Bende koyu bugday tenim yazin bronz. Kesinlikle koyu renk sac yuzu beyaz gosteriyor acik renk solduruyor ve ten rengini bronz gosteriyor. Bence ten rengi ve sac rengi ayni olmamali hele sarimtrak renkteyseniz ben gibi kesinlikle soluk duruyor.

sıcak kahverengiler sıcak kızıllar(koyu) daha iyi olur

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXJOrpHQx4lmCXr5kcjZD4BHkKGuaqvXwKkablD3EHuKjCSdn3

ayrıca benimde gözlerim keskin sarıya boyadığımda ifademi yumuşatmadığı gibi daha da sertleşti saçlar sarı kaşlar siyah koyu göz makyajı sert ifadeli yüzlerde kötü duruyor sarı 2 gün bile duramadım okadar iğrendim ki simsiyah yaptım şimdi sarı parlamasına bile yani bronz saçlarda alerjim var

Son düzenleme:
canım sana iyi bir tavsiyede bulunayım şimdi açık renk saçlar yüzünü daha koyu renkde gösderir ve sarı bi cildin olur donuk makyajsızda hasta gibi durur sana en çok yakışıcak tonlar kumral serisi 6 nolar yani bence saçını açık çikolata kahveye boyat en çok o renk yakışır yüzüne benden demesi resim ekliyorum bu tonlarda boyattır seni açıcakdır bu renkler yüzünüde renginide güzel ve doğal gösderir
Eki Görüntüle 417309

evet koyu renkler daha çok gidiyo ama siyah değil,daha çok açık kahve tonları,,ama ben onları denediğim için artık değişiklik olsun azcık sarı tonuna bakayım nasıl olcak diyodum,yine fos çıktı sarı girmedi ama hoş bi renk oldu,daha iyi olduu
göz altına sürme derken alt göz içinemi kastediyorsun canım,,,ben sürmeyincede beyazcana bi tuhaf geliyo bana,gerçi bi müddet sonra alışıyorum amaa

evet bak bu alttaki renge yakın bişey gibi oldu rengim,cidden renk güzel ama,dediğim gibi ben sarı tonları olsun birazda demiştim ama neyse olmıycağı varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…